Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
... Az a baj, hogy kb annyit értessz a 3 játékoshoz hogy: Alves meg akarta venni a Chelsea 36 millióért akkor vegyük meg gyorsba mi is.Gomezinho írta:Cáceres: 100% már, sajnos!Ticsi 23 írta:Hleb és Cáceres közül vmelyik biztos igazolás már?
A Barcának bele kell húznia, ha pontot akar tenni az Alves+Cáceres+Hleb trió ügyére
Hleb: inkább a halál!
D.Alves : ha nem tudjuk leigazolni akkor balfékek vagyunk!
Jobban nem tudtam magam kifejezni!
Én 1986 óta szurkolok a barcelonának, és közelebb áll hozzám André véleménye, mint a tied. Laporta kezdi elveszteni a talajt a lába alól. Lehet, hogy felépített egy II. Dream Team-et, de ezt kezdi lebontani, és elhordani.Replay írta:Igen, mert Rosell már bizonyitott, ugye?André T. írta:Tök mindegy gyerekek de Laporta a sajátt sirját ásta meg és elkell ismerni
hogy ő nem való barca elnöknek.Ellentétben Rosselel.
Laporta több éves szenvedésből emelte ki a klubot, felépitett egy második Dream Team-et, rendbevágta a klub anyagi helyzetét és még sorolhatnám.
Persze azokat megértem, akik pl 2006 óta szurkolnak a klubnak...
Cáceres: 100% már, sajnos!Ticsi 23 írta:Hleb és Cáceres közül vmelyik biztos igazolás már?
A Barcának bele kell húznia, ha pontot akar tenni az Alves+Cáceres+Hleb trió ügyére
Cáceres tuti..és ahogy elnézem...sajna a Hleb ügy is kezd annak látszani...Ticsi 23 írta:Hleb és Cáceres közül vmelyik biztos igazolás már?
Persze, brazil Sevillában játszik soroljam még?henry&eto írta:dani alvesről tud vki vmit?
henry&eto írta:dani alvesről tud vki vmit?
Alberto10 írta:http://fcbtransfers.blogspot.com/2008/0 ... mself.html
ehez mit szóltok???? sztetek ez igaz???
Fiatal, már tulajdonképpen bevált, tehetséges és erős védő. Szerintem egyáltalán nem rossz vétel. Régi árakhoz hiába hasonlítgatsz, meredeken emelkednek az árak minden évben.Gomezinho írta:Ez a Caceres ennyiért! Hihetetlen! Ekkora baklövést! Azt nemértem hogy akkor egy Owen hogy lehetett 10 millió ,Cassano 8 millió , Deco anno 12 , LAmpard most 10 millió , Zambrotta , Abidal szinte 12 -15 ha jól tudom! Miért kell ennyi pénzt ölni egy iylen játékosba ha most a Mallorca igazolja le senki sem szólna egy szót sem hogy mekkora teheség ez a Caceres hogy leigazolták a Mallorcába! Áhh, siralmas az egész durván 20 milliót kidobtunk az ablakon! Pláne igy , hogy mindenki tudja hogy nem lesz alapember! Ezt nevezik fejetlenségnek!![]()
Na vélemyényeket akarok srácok mert szerintem igazat mondok most!
André T. írta:Az egyik haverom mesélte hogy a Panathinakoszban játszik egyjó középál
yás akit Andreas Ivanschitznak hivnak útána néztem egy kicsitt azt mondj
ák róla hogy ő a második Beckham.Hát nem tudom de kiváncsi vagyok a
véleményetekre ime egy kis bejátszás a fiúrúl:
http://www.youtube.com/watch?v=dC9l9itP ... re=related