Én is. Remélem Chivu meg marad a Romában.Sharkinho írta:Talán Militónak most jobban is örülök

Én is. Remélem Chivu meg marad a Romában.Sharkinho írta:Talán Militónak most jobban is örülök
Talán Militónak most jobban is örülökmadridista.hu-n valaki írta:A Radio Catalunya kb fél órája közölte , hogy a Barca Militot választotta . Ezt alátámasztotta Chivu ügynöke is , aki néhány perce lenyilatkozta a Gazeta Sporturilornak , hogy az napokban a Barca nem kereste meg őt . Továbbá elmondta , hogy a Barca ajánlata volt a leggyengébb . Hogy a Real Madriddal is megszakadtak a kapcsolatok , úgy tűnik megint az Inter a favorit , de az ügynök nem zárta annak a lehetőségét se , hogy a játékos marad a Románál .
Csak akkor lehetséges,ha már megbeszéltek valamit Chivuval.lionelmessi19 írta:Sztem ha döntést hoztak valóban, akkor tényleg Milito. Más nem lehet, lutriba nem mehetnek bele azzal, h kizárják a többieket Chivun kívül, azt ő meg megy máshova...
Bárcsak tényleg itt tartanánk már...Bodi írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Ez a cikk arról szól,hogy a Barca vezetősége meghozta a döntését,választott a két védő közül.Egész nap azt írják a Sporton,hogy csak a Barca kezében van a döntés és Milito és Chivu közül azt igazoljuk le,akit akarunk.
Meg is hozták a döntést,de ezt még nem tudja senki,a holnapi Sportban azonban benne lesz,legalábbis most ezt írják.
Remélem is, hogy holnap jön a végleges hír.Bodi írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Ez a cikk arról szól,hogy a Barca vezetősége meghozta a döntését,választott a két védő közül.Egész nap azt írják a Sporton,hogy csak a Barca kezében van a döntés és Milito és Chivu közül azt igazoljuk le,akit akarunk.
Meg is hozták a döntést,de ezt még nem tudja senki,a holnapi Sportban azonban benne lesz,legalábbis most ezt írják.
Mondjuk annak ellenere hogy en kezdettol fogva Chivu ellen voltam es inkabb Militot latnam a csapatban el kell mondjam azt is hogy Chivu meg minid a Roman jatekosok kozlul az egyik legprofeszionalisabb a felfogasa, valoszinu hogy a menedzserrel van baly de annak ellenere nincs szukseg arra hogy akar most akar kesobb ha idaigazol "keverjek a sz.rt" nagyobb fizetesert vagy barmi egyebert.barca99 írta:Kezdek én is inkább Milito-párti lenne. Egy hete még majd' megvesztem, hogy Chivu blaugranába játsszon. Mostmár kicsit elment tőle a kedvem. Ha netalántán mégis idejön, iszonyatosan pedálozhat majd, hogy elfelejtsük neki ezt a cirkuszát.
A Becalic mindenkeppen ezt csinaljak de Gigi Becali a Steuanal mar befurodott Radoial ot is tobb nagy klubb is le akarta igazolni meg arrol is volt szo hogy jon a Barcaba de telhetetlenek voltak Becaliek vegul a Steuaba fog igy megoregedni mar kozel nem er annyit amennyit akkor kaptak volna ha jol emlekszem 5 millat kaptak volna erte (kezdetben annyit kertek) atan kicsit kesobb mar 8-at kertek, szerintem most 2-3 nal tobbet nem kapnakak erte vagy meg annyit sem.noname írta:Először asszem nem is én írtam ezt a maffiás dolgot.![]()
Sajnos ez megy a román fociban. Becalinak ha jól tom a testvére a Steauanál, a legjobb román focicsapatnál a góré, de más csapatoknál is így megy ez, a Steaua két nagy riválisánál(Rapid,Dinamo) is hasonló dolgok vannak.Úgy tűnik ez manapság divat lett.
Sztem éppen ezért utálja a madridot.Slither írta:Pedig annak idején még a Madrid küldte el Militot, mert volt vmi sérülése, és így volt lehetősége a Zaranak, hogy lecspjon rá.