a BARCA legyen veletek!!!!

www.kepfeltoltes.hu pl.caskbarca írta:És egyébként a siget, hol kell feltölteni?
A Pepesek nagyon jóra sikerültek.MessiFan írta:Persze megcsinálom. Meg szerintem van is épp 2 de ha nemtetszik csinálok másikat mert nem lettek túl jók.
Dani Alves:túl messze van Alves...
Pep:![]()
ez zsír, tetszik!MessiFan írta:![]()
Faja lett mind:)MessiFan írta:![]()
![]()
![]()
Sajnálom hogy lemaradtál de van még 1 pár. Még lehet csinálok 1-2 messiset és mára befejeztem
Szerintem is nagyon jók az aváid, a hatás is nagyon jó, csak valahogy eddig nekem egyik alapkép se volt tökéletes. (kivétel az ibrás, de azt lehúztákdanikaa10 írta:Nagyon jók az aváid, csak nekem nem jön be, hogy mind1iknél ugyan azt a hatást használod. (erre az elmosódós szerűre gondoltam.) De am jók.MessiFan írta:Újava:
Majd megpróbálom máshogy csinálni. Egyébként köszidanikaa10 írta:Nagyon jók az aváid, csak nekem nem jön be, hogy mind1iknél ugyan azt a hatást használod. (erre az elmosódós szerűre gondoltam.) De am jók.MessiFan írta:Újava:
Nagyon jók az aváid, csak nekem nem jön be, hogy mind1iknél ugyan azt a hatást használod. (erre az elmosódós szerűre gondoltam.) De am jók.MessiFan írta:Újava: