A Magyar Barca!
-
- Director del Fútbol
Kedves EuroBarca válogatott csapattagok, és leendő csapattagok!!! Lenne egy FELVETÉSEM!!!
Az ötlet a Milan csapatát látva jött, hogy mi lenne, ha mi is készíttetnénk magunknak egy egységes mezt, amelyben a jövőben minden alkalommal fellépünk ezeken a szurkolói tornákon???
Elmondom mire, és hogyan gondolom: szerintem az tutti, hogy ezek után mindig elmegyünk ezekre a rendezvényekre, hisz mindenki alig várja már most a következőt (pláne ilyen eredmény után!), 3-4 havonta pedig mindenki kibírja az ezzel járó költséget azt hiszem! UGYE, IGAZAM VAN??? Ha igen, akkor szerintem simán belefér még a történetbe egy 4-5 ezer forintos beruházás is!
Elmegyünk egyszer együtt, kiválasztunk egy 'gagyi', de mutatós Barca mezt (2-3 ezer forint/darab), és nyomatunk rá számokat, és nick neveket! Mindenki persze saját ízlése szerint! Esetleg még az elejére egy valami közös (EuroBarcás) logót is, amit együtt kitalálunk?!... Max. összedobunk közösen még talán 2-3 sima mezre is, hogy legyen a Norbinál a későbbiekre nézve is, azoknak, akik csak a tornára futnak be ismeretlenül...
És akkor a továbbiakban ebben lehetne mindig pályára lépni a tornán?!... NOS, ki mit gondol erről, megéri ilyenre beruházni?
Szerintem IGEN, így még mutatósabbak, még szebbek, még egységesebbek lehetnénk, az ellenfelek legnagyobb megrökönyödésére!!!
Ez fejenként szerintem nem lenne több 4-5 ezer forintnál, amit ugye csak egyszer kell kifizetni, és egy kis utánajárás az egész, amit akár én vállalnék is!!!
Így a végén egy mondatban összefoglalva: szerintem a hétvégi eredmény után megéri komolyan foglalkozni ezzel a dologgal, ha utolsók lettünk volna, akkor biztos nem teszem fel ezt a kérdést!!!
Az ötlet a Milan csapatát látva jött, hogy mi lenne, ha mi is készíttetnénk magunknak egy egységes mezt, amelyben a jövőben minden alkalommal fellépünk ezeken a szurkolói tornákon???
Elmondom mire, és hogyan gondolom: szerintem az tutti, hogy ezek után mindig elmegyünk ezekre a rendezvényekre, hisz mindenki alig várja már most a következőt (pláne ilyen eredmény után!), 3-4 havonta pedig mindenki kibírja az ezzel járó költséget azt hiszem! UGYE, IGAZAM VAN??? Ha igen, akkor szerintem simán belefér még a történetbe egy 4-5 ezer forintos beruházás is!
Elmegyünk egyszer együtt, kiválasztunk egy 'gagyi', de mutatós Barca mezt (2-3 ezer forint/darab), és nyomatunk rá számokat, és nick neveket! Mindenki persze saját ízlése szerint! Esetleg még az elejére egy valami közös (EuroBarcás) logót is, amit együtt kitalálunk?!... Max. összedobunk közösen még talán 2-3 sima mezre is, hogy legyen a Norbinál a későbbiekre nézve is, azoknak, akik csak a tornára futnak be ismeretlenül...
És akkor a továbbiakban ebben lehetne mindig pályára lépni a tornán?!... NOS, ki mit gondol erről, megéri ilyenre beruházni?
Szerintem IGEN, így még mutatósabbak, még szebbek, még egységesebbek lehetnénk, az ellenfelek legnagyobb megrökönyödésére!!!

Ez fejenként szerintem nem lenne több 4-5 ezer forintnál, amit ugye csak egyszer kell kifizetni, és egy kis utánajárás az egész, amit akár én vállalnék is!!!
Így a végén egy mondatban összefoglalva: szerintem a hétvégi eredmény után megéri komolyan foglalkozni ezzel a dologgal, ha utolsók lettünk volna, akkor biztos nem teszem fel ezt a kérdést!!!
"Més Cuen un Club"
-
- Director del Fútbol
Nagyon jól beszélsz Bercy! Minekit szívesen látunk a csapatban, aki szeret focizni, szereti a Barcát, és van benne némi tűz, versenyszellem, és meg szeretné mutatni, hogy mit is tud Ő?!... Kellenek az emberek, mert valóban kevesen voltunk! ÉS, amit Bercy említett még: a szurkolás! Nem hiszitek el, de tényleg nagyon fontos! Ha legközelebb valaki úgy érzi, ragadjon meg egy Barca sálat, vagy egy zászlót, és JÖJJÖN el, szurkoljon nekünk, mert az bizony nagyon sokat dobhat a csapaton!
Nagyszerű érzés volt pl.: mikor a Milanosok üvöltve, tapsolva szurkoltak nekünk a Juve ellen! Sokat segített!!!
Szóval összetartás, egység testvéreim...
Így bármikor-bármire képesek lehetünk!!! Ahogy most a legutóbbi tornán is, nem győzöm hangsúlyozni, a csapat NAGYSZERŰ VOLT!!!
Nagyszerű érzés volt pl.: mikor a Milanosok üvöltve, tapsolva szurkoltak nekünk a Juve ellen! Sokat segített!!!
Szóval összetartás, egység testvéreim...

"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
Tisztelt Csapattársak!
Kérek mindenkit, hogy a Tornán részt vett csapatokról alkotott megjegyzéseit tartsa meg magának mert nem kell a feszültségeket feleslegesen gerjeszteni!!!
A másik téma a Torna: Meglepően jó eredményt értünk el a Tornán és ez köszönhető annak, hogy volt tűz a csapatban arra, hogy kiemelkedő eredményt érjünk el.
Köszönöm a kellemes megjegyzést amit írtak rólam, de csatlakoznék Melkor védőtársamhoz aki mint írta ez csapatjáték és nem egyszemélyes sport.
Amin azt értem ha nem megy jól a csapatnak akkor az egyén is szenved!
Mivel küzdött mindenki a csapatért és a győzelemért ezért ez magával ragadott mindenkit és ezért tudtunk ilyen jó eredményt elérni!
Az én meglátásom az, hogy a "kispadunk" igen rövid volt és a végkifejletben ez volt a "vesztünk" mert már elég fáradt volt mindenki és nem tudott koncentrálni.
Ezért örülnék neki ha a következő összejövetelen többen is eltudnának jönni, hogy több cserénk lehessen és pihentebben tudjunk játszani. Szóval aki egy kis késztetést érez a játékra az bátran jelentkezzen!!!
Utólag is köszönöm azoknak az embereknek akik eljöttek és odatették magukat, hogy a Barca csapat ilyen eredményt tudjon elérni már a második Tornán!
A többieknek pedig azt üzenem ha nem is játszani, de szurkolni eljöhetnek mert az is sokat segít a csapat játékán. Mondjuk ez egész napos program- főleg ha továbbjut a csapat- de megéri mivel ha úgy alakul a végkifejlet, hogy sikerül elérni egy jó helyezést akkor utána meg is lehet ünnepelni.
Kérek mindenkit, hogy a Tornán részt vett csapatokról alkotott megjegyzéseit tartsa meg magának mert nem kell a feszültségeket feleslegesen gerjeszteni!!!
A másik téma a Torna: Meglepően jó eredményt értünk el a Tornán és ez köszönhető annak, hogy volt tűz a csapatban arra, hogy kiemelkedő eredményt érjünk el.
Köszönöm a kellemes megjegyzést amit írtak rólam, de csatlakoznék Melkor védőtársamhoz aki mint írta ez csapatjáték és nem egyszemélyes sport.
Amin azt értem ha nem megy jól a csapatnak akkor az egyén is szenved!
Mivel küzdött mindenki a csapatért és a győzelemért ezért ez magával ragadott mindenkit és ezért tudtunk ilyen jó eredményt elérni!
Az én meglátásom az, hogy a "kispadunk" igen rövid volt és a végkifejletben ez volt a "vesztünk" mert már elég fáradt volt mindenki és nem tudott koncentrálni.
Ezért örülnék neki ha a következő összejövetelen többen is eltudnának jönni, hogy több cserénk lehessen és pihentebben tudjunk játszani. Szóval aki egy kis késztetést érez a játékra az bátran jelentkezzen!!!
Utólag is köszönöm azoknak az embereknek akik eljöttek és odatették magukat, hogy a Barca csapat ilyen eredményt tudjon elérni már a második Tornán!
A többieknek pedig azt üzenem ha nem is játszani, de szurkolni eljöhetnek mert az is sokat segít a csapat játékán. Mondjuk ez egész napos program- főleg ha továbbjut a csapat- de megéri mivel ha úgy alakul a végkifejlet, hogy sikerül elérni egy jó helyezést akkor utána meg is lehet ünnepelni.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Mondjátok, hogy titeket nem érdekeltek ezek a dolgok! 

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
Hú, roni, téged nagyon átvertek... Egy csomó olyan dolgot írtál le amik marhára senkire nem tartoznak, csak rád...
- Mr. Master
- Director del Fútbol
ok, köszi 

17 éves 180cm,70kg,barna haj,két és fél éve van b.nőm Király Panninak hívják,hetente 3-4szer..., nincs róla képem de ha lesz elküldöm,jobb lábas középpályán,szolnokon és debrecenben csak onnan hazajöttem(ne kérdezed miért mert hülye voltam)de már nem focizom!kedvenc játék foci amásik kedvenc a mindent szeretek abban!nincs konzolom!
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Mi lenkne ha elmondanál magadról mindent, de várj egy picit:Ronnie10 írta:Úgy értettem a kérdezést h hogy tudok focizni milyen poszton meg ilyenek!bocs ha félre érthető voltam
Hány éves vagy?
Milyen magas vagy?
Hány kiló vgay?
Milyen a hajad?
Van barátnőd?
Hányszor dugod meg őt hetente/hánnyszor vered ki? (bár lehet, hogy ez nem ide tartozik)
Mióta van meg?
Hogy hívják?
Van róla egész alakos képed?
Elüldöd?
Mi a kedvenc címed?
Milyen lábas vagy??
Milyen poszton játszol?
Milyen csapatban játszottál eddig?
Van konzolod?
Mi a kedvenc játékod (ide nem ér szexuális jellegűt írni)?
Mi a kedvenc játékod (csak szexuális jellegű)?
Ha még eszembe jut vmi, leírom.
Az a baj h engem még nem ismertek és én sem titeket pedig szivesen elménnék ilyen tornákra! 

Úgy értettem a kérdezést h hogy tudok focizni milyen poszton meg ilyenek!bocs ha félre érthető voltam
-
- Jugador d'estrella
Főnök,pont neked kéne kérdezni tőlünk,és nem forditva!aki pedig ezt szervezte, gnorbert néven található a fórumon, nála lehet érdeklődni!,még meg se köszöntem silvanusnak az elismerést egy korábbi hozzászólásában,bár szerintem elég gyatrát nyujtottam,többet vártam magamtól, a lényeg viszont,hogy csapatként helytálltunk!sajna a roma most tényleg jobb volt,de azért majdnem megfogtuk őket!azért szép emlék,hogy a döntőben elsült a ballábam,bár akkor már csak futottunk az eredmény után,de az ezüst nagyon szépen csillog!és bár örülök természetesen a reál margit elleni eredménynek,ugy tudom,nem azzal a csapattal voltak,mint multkor!persze,ez legyen az ő bajuk,mi is cserélődtünk,és hát azt kell megverni,aki épp ott van a pályán!személy szerint már várom a vasárnapi (szombati?) focit,amennyiben összejön!bár úgy tudom,szombaton sok helyen tanitás lesz,szerencsére nekünk dékáni szünet van,de lehet,mégis jobb lenne vasárnap focizni!van már előrelépés a vasárnapi fociügyben?Ronnie10 írta:hali!tudom h még új vagyok és remlhetőleg nem fogtok leugatni(bár nem hiszem, egy barcás nem olyan).de én is szivesen elmennék egy ilyen tornára!Ha valamit szeretnétek tudni kérdezzetek!
ja,és bocs,de nem vágom,hogyan kell idézni!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mucs1 2005.09.01. 16:30:36-kor.
hali!tudom h még új vagyok és remlhetőleg nem fogtok leugatni(bár nem hiszem, egy barcás nem olyan).de én is szivesen elmennék egy ilyen tornára!Ha valamit szeretnétek tudni kérdezzetek! 

- Charlie
- Öreg Harcos
Jó neked hogy ott lehettél Miskolcról!Cáratyuska írta:Gratulálok a Juventus B csapata nevében a 2. helyhez.
Viszont nem értek egyet,hogy a Juventus csapata "nagyképű" lenne, mert egyáltalán NEM IGAZ!!!
Charlie: egyébként Miskolc nincs messze. Én már csak tudom
C.
-
- Barça C
Gratulálok a Juventus B csapata nevében a 2. helyhez.
Viszont nem értek egyet,hogy a Juventus csapata "nagyképű" lenne, mert egyáltalán NEM IGAZ!!!

Nem hinném, hogy a Róma lenne a legerősebb. Most nekik jött ki legjobban a lépés. Minden tornán megváltoznak az erőviszonyok, csapatösszetételek. Aki most első volt, lehet utolsó, aki utolsó volt, lehet első (bár ez ritkább).
- Melkor
- Entrenador del Barça
Sziasztok.
Kissé megkésve, de én is írok egy értékelést a tornáról:
Ismét sikerült az erősebb csoportba kerülnünk - elég ha a későbbi győztes roma, vagy a múltkori legyőzőnk, a reál nevét említem.
Az első meccsen a tornát rendező csapat, a juventus B csapata ellen játszottunk, és talán a kezdeti idegeskedésnek és összeszokatlanságunknak 'köszönhetően' kikaptunk 3-2-re (sajnos még bűntetőt is hibáztam).
A második meccsen következett az 'el classico' amelynek elég komoly tétje volt, ugyanis a vesztes gyakorlatilag elbúcsúzhatott a továbbjutástól. Szerencsére nagyon kijött a lépés az elején és komoly előnyre tettünk szert, onnantól pedig már csak tartani kellett az előnyt....így született meg a 9-4-es nagyszerű győzelem!!!
A 3. meccsen a többi eredménynek köszönhetően a továbbjutáshoz csak azt kellett elérnünk, hogy ne kapjunk ki a romától 5 góllal. Ezt túl is teljesítettük egy 3-3-as döntetlennel.
Az elődöntőben közvetlenül a roma elleni meccs után, pihenés nélkül!! , az addig 100%-os, rendező juventus gárdájával játszottunk. A meccs alakulása: 0-1 1-1 2-1 2-2 3-2 4-2 4-3 5-3 6-3 6-4 6-5 7-5 és végül 7-6 ide. Hihetetlenül jó meccs volt!!! No comment...
A másik elődöntőben a roma a milán gárdáját verte egy utolsó percben lőtt góllal.
A döntőben tehát korábbi ellenfelünkkel a romával játszottunk. Az első félidő hajrájáig vezettünk 1-0-ra de a második félidő közepére megfordították az eredményt 3-1-re. Majd 3-2 4-2 4-3-ra ők nyertek. Gratulálok a győztesnek, el kell ismerni, hogy még jelenleg ők a jobbak.
Gratulálok a csapatunk minden tagjának. Nem emelnék ki senkit, igazi CSAPATként értük el ezt a sikert!!!
Szeretném megköszönni a juventus gárdájának a szuper rendezést.
Akik még szívesen jönnének azokat csak bátorítani tudom! Gyertek el a gyakorlásokra!
További infókat pedig majd Norbitól kapunk...(remélem
)
Kissé megkésve, de én is írok egy értékelést a tornáról:
Ismét sikerült az erősebb csoportba kerülnünk - elég ha a későbbi győztes roma, vagy a múltkori legyőzőnk, a reál nevét említem.
Az első meccsen a tornát rendező csapat, a juventus B csapata ellen játszottunk, és talán a kezdeti idegeskedésnek és összeszokatlanságunknak 'köszönhetően' kikaptunk 3-2-re (sajnos még bűntetőt is hibáztam).
A második meccsen következett az 'el classico' amelynek elég komoly tétje volt, ugyanis a vesztes gyakorlatilag elbúcsúzhatott a továbbjutástól. Szerencsére nagyon kijött a lépés az elején és komoly előnyre tettünk szert, onnantól pedig már csak tartani kellett az előnyt....így született meg a 9-4-es nagyszerű győzelem!!!
A 3. meccsen a többi eredménynek köszönhetően a továbbjutáshoz csak azt kellett elérnünk, hogy ne kapjunk ki a romától 5 góllal. Ezt túl is teljesítettük egy 3-3-as döntetlennel.
Az elődöntőben közvetlenül a roma elleni meccs után, pihenés nélkül!! , az addig 100%-os, rendező juventus gárdájával játszottunk. A meccs alakulása: 0-1 1-1 2-1 2-2 3-2 4-2 4-3 5-3 6-3 6-4 6-5 7-5 és végül 7-6 ide. Hihetetlenül jó meccs volt!!! No comment...
A másik elődöntőben a roma a milán gárdáját verte egy utolsó percben lőtt góllal.
A döntőben tehát korábbi ellenfelünkkel a romával játszottunk. Az első félidő hajrájáig vezettünk 1-0-ra de a második félidő közepére megfordították az eredményt 3-1-re. Majd 3-2 4-2 4-3-ra ők nyertek. Gratulálok a győztesnek, el kell ismerni, hogy még jelenleg ők a jobbak.
Gratulálok a csapatunk minden tagjának. Nem emelnék ki senkit, igazi CSAPATként értük el ezt a sikert!!!
Szeretném megköszönni a juventus gárdájának a szuper rendezést.
Akik még szívesen jönnének azokat csak bátorítani tudom! Gyertek el a gyakorlásokra!
További infókat pedig majd Norbitól kapunk...(remélem

-
- Director del Fútbol
Csak az az egy idegesít, DE NAGYON, hogy sajna egyikőnknek sem volt annyi esze (sajna nekem nincs is gépem!), hogy vigyen egy fényképezőt, és megörökítse ezt a nagyszerű tornát a mi szemszögünkből! Már láttam az Arsenal, a Milan, és az Inter fotóit, de sajna mindegyiken csak éppighogy látszunk a terem másik végében!...
Hihetetlen rossz érzés, hogy nincs egy csapatkép, vagy hasonló... pedig micsoda emlék!!! 2. helyezés, nem semmi!!! A következő tornára esküszöm, hogy hozatok egy FOTÓST!!!
Még az sem jutott az eszünkbe, hogy legalább megkérjünk valakit, hogy fotózzon le minket.... ááááá

Hihetetlen rossz érzés, hogy nincs egy csapatkép, vagy hasonló... pedig micsoda emlék!!! 2. helyezés, nem semmi!!! A következő tornára esküszöm, hogy hozatok egy FOTÓST!!!

Még az sem jutott az eszünkbe, hogy legalább megkérjünk valakit, hogy fotózzon le minket.... ááááá

"Més Cuen un Club"