Hmm...bevallom őszintén én tegnap este leültem és megnéztem neten a Madrid meccset elejétől a végéig. Öcsém madrid drukker ő nézte neten, szóval ahogy hazaértem és kajáltam utána már kezdődött is a meccs. Tv-ben nem volt semmi, meg gondoltam legalább látok egy kis madrid-parádét egy harmadosztályú!!! csapat ellen. Hát...nem így lett.
Meccs elején mondtam öcsémnek, hogy szerintem most 4-5-0-ra nyer a Madrid, hogy legalább a közönséget egy kicsit kiszolgálják egy harmadik ligás!!! csapat ellen. Ezután az első Union gólnál leesett az állam. (utána 3 perccel 2 is lehetett volna, csak egy az egy ellen az Union csatára elbénázta a kapussal szemben). Jó mondom...na akkor most elkezd hajtani a Madrid. Ki is egyenlítettek Raúl fejesével. Itt megjegyezte öcsém, hogy ha ezt az akciót egy Juve vagy egy nagyobb csapat ellen csinálja a Madrid, akkor nem gól (tekintve a kapus bénázását), hanem már kontrázna a másik csapat a kapuskidobás/rúgás után.

Oké mondom...az volt még számomra meglepő, hogy az Union kapusának nem kellett nagyokat védenie (sőt egyáltalán védenie sem) az első félidőben, sőt a második félidőben sem. Nem lőtték rojtosra a kaput, szóval nem alakított ki 25 gólhelyzetet a Madrid, pedig én azt vártam, hogy 1-1 után a második félidőben bedarálják a kis Uniont. Erre 48. perc ismét 1-2. Itt már kezdtem én is izgulni, hogy mi lesz a vége.

Teljesen partiban volt a harmadosztályú Union a Madrid ellen!!! Nagyon harcosan játszottak, küzdöttek és szerintem a játék képét tekintve megérdemelten jutottak tovább. Még 4-2-nél is jöttek előre és támadtak, aminek a 90. percben meg is lett az eredménye. Viszont Bueno mekkora gólt lőtt...atyavilág...
Ez egy óriási dolog szerintem a Union csapatának, otthon Irúnban ez a kezdő 11 és a cserék szobrot kapnak a stadion bejáratánál.

A meccs végén kajak én voltam elképedve, hogy kiesett a Real egy harmadosztályú!!! csapat ellen!

Hát még az öcsém...

Erre a cipész azt nyilatkozza, hogy a hozzáállás jó volt! Ez azért kemény már nem azért a két forintért... lehet, hogy hétvégén meg is köszönik neki a munkát, ha nem nyernek a Valladoid ellen. Akkor viszont lehet, hogy Portugal vagy lehet, hogy JUANDE RAMOS veszi át a kispadot! Ramos-t nem szívesen látnám a Real kispadján, mert ő rendbe tenné azt a bandát és az nekünk lenne szívás.
Mindenesetre gratulálok a Real Union-nak! Ez egy nagy eredmény egy ilyen kiscsapat számára az tuti! A meccs végén azért az szép kép volt amikor a Madrid szurkolók is állva megtapsolták a Union gárdáját, mivel még ott maradtak a pályán örülni a játékosok. De így legalább egy nagy riválissal kevesebb van a kupában! Reméljük, hogy ma még a Sevilla is kiesik és akkor jók lehetünk a kupában.
Remélem ma bejön a 4-5 gólos tippem, nem szeretnék hasonlót átélni mint tegnap este a madridisták többsége!

A cikkben szereplő kezdő 11 nekem tetszik és ahogy néztem a jegyeladásokat elég sokan lesznek, már csak a pártoló tagokon múlik, hogy mennyien lesznek.
A mai tippem: Barça - Benidorm : 4-0.
Força Barça