Ez úton is szeretnék még egyszer gratulálni mindenkinek, aki a tegnapi nap eljött, és részt vett ezen a nagyszerű tornán, és részese volt ennek a hatalmas sikernek!!! MERT EZ BIZONY AZ VOLT!!!
Én is gondolom, ill. remélem, hogy Norbi majd leírja itt a részleteket (a csapat megérdemel egy kis dicsekvést), én csak egy két apróságot emelnék ki:
- a csapat minden egyes tagja csodálatos volt tegnap, annak ellenére, hogy tulajdonképpen másodszor játszottunk tegnap együtt, mégis olyanok voltunk, mintha már vagy 1-2 éve együtt nyomtuk volna. MÁSOK véleménye szerint is: szépen, összeszedetten, és eredményesen játszottunk! MINDENKI!!!
- A két legcsodálatosabb élmény persze még is csak az volt, amikor a nagy rivális Real Madrid-ot simán, örömfocival 9-4-re lemostuk a pályáról, és aztán az elődöntőben a HÁZIGAZDA, és IGEN JÓ JÁTÉKOSOKBÓL álló Juventus-t (akik ráadásul még pihentebbek is voltak, mint mi, mert mi akkor épp egymás után játszottunk két meccset!!!) VERTÜK MEG 7-6-ra!!! Az egész aréna nekünk szurkolt, egyértelműen mi voltunk a közönség kedvenc!!! Minden gólunknál őrjöngtek, és óriási taps volt, mikor kiejtettük a nagyképű, beképzelt házigazdákat!!! Ez felejthetetlen élmény volt!!!
- És én csak ezzel az eggyel büszkélkednék: ezen a bizonyos elődöntőn lőttem egy csodálatos gólt, HÍVEN a nagy ETO'O mezhez - olyat, mint Ő a Real Madrid ellen!
Két védő lassan követve a labdát arra várt, hogy a kapus kiszalad, és felkapja, én erre kettőjük közül kibújva elcsentem azt a kapus keze elől, és BUMMM....
Mindenkinek köszönöm még egyszer, hogy részese lehettem ennek a csodálatos tornának!
Utoljára nem állom meg, hogy kiemeljek egy-két embert, akik szerintem megérdemlik a külön dicséretet:
-
Bercy - NO COMMENT! Ő A MI PUYOL-unk! A védelem oszlopos, és kihagyhatatlan tagja!!!!!!
-
Melkor - aki a védelemben hihetetlen jó munkát végzett, rengeteg labdát szerzett, nagyzserű volt!!!
-
Gábor, a KAPUS - Ő LETT A TORNA KAPUSA!!!! Mit kell még ehhez hozzáfűzni? Csodálatos volt!
-
Ronaldinho17 - Elől széthülyítette a védőket, nagyszerűen bánt a labdával, és csodás gólokat lőtt!!!
-
Gabi - szintén elévülhetetlen teljesítményt nyújtott elől, rettentő jól húzogatja a bőrt ide-oda - eszméletelen!!!!...
ÉS A TÖBBIEK IS MIND, MIND NAGYSZERŰEK VOLTAK!!!
Én a magam részéről ezt a sikert NEKTEK, azaz az EUROBARCÁNAK ajánlom!!!