jaGame90 írta:Átigazolási összeg.lionelmessi19 írta:díjjak?
Na

Hát azok még jó hogy jól...

Szép is lenne:
fcb.com : Herny for 24 millions
trma.de : Henry in Barca for 34 millions

jaGame90 írta:Átigazolási összeg.lionelmessi19 írta:díjjak?
Na
Átigazolási összeg.lionelmessi19 írta:díjjak?
díjjak?Game90 írta:Az árak tényleg szörnyűek. De az átigazolási díjjak szinte mindig egyeznek.lionelmessi19 írta:Ja. Pl a kalkulált árak
Az árak tényleg szörnyűek. De az átigazolási díjjak szinte mindig egyeznek.lionelmessi19 írta:Ja. Pl a kalkulált árak
Ja. Pl a kalkulált árakGame90 írta:Néha van 1-2 hülyeség, pl Chivu, Suazo stb, de a többség hihető, ami ott vanlionelmessi19 írta:A Transfermarkt a világ legnagyobb .... -ja ...
![]()
Néha van 1-2 hülyeség, pl Chivu, Suazo stb, de a többség hihető, ami ott vanlionelmessi19 írta:A Transfermarkt a világ legnagyobb .... -ja ...
![]()
nicandro írta:Transfermarkt.de-n már Chivu a realhoz van írva!!!
Ez hiteles oldal nem??
közel sincsenek egy szinten.edeinho írta:csak annyira mint a goal.com...Nóbi írta:skysports-on is fent van.
ők hitelesek:
http://home.skysports.com/transferartic ... lid=475338
csak annyira mint a goal.com...Nóbi írta:skysports-on is fent van.
ők hitelesek:
http://home.skysports.com/transferartic ... lid=475338
Ha következő szezonban ingyen igazolnák és 5m lenne a fizetés olcsóbb lenne, mint most 13m és + 3,5m fizetés!Nóbi írta:"Amennyiben Chivu a következő szezon végén hagyja el a Romát, akkor akár 5 milliót is kérhet majd, ez a Madrid problémája."
Volt már az Interhez is írvanicandro írta:Transfermarkt.de-n már Chivu a realhoz van írva!!!
Ez hiteles oldal nem??
azét abba nem lennék oan biztos,h nála több lehetőséget fognak kapni!azért egy jáékos az alapján dönt,hogy az edző számít-e rá!szal lehet h Frank mondta neki!!!!Lilfish írta:És Krkicsről nem is beszéltünk. Na ez Rijkaard problémája... sokan irígylik ezt a problémát asszemnicandro írta: Ez a Guddy gyerek hülye???![]()
![]()
Dos Santos több lehetőséget fog kapni sztem el kéne igazolnia Guddykának
És Krkicsről nem is beszéltünk. Na ez Rijkaard problémája... sokan irígylik ezt a problémát asszemnicandro írta: Ez a Guddy gyerek hülye???![]()
![]()
Dos Santos több lehetőséget fog kapni sztem el kéne igazolnia Guddykának
Ez a Guddy gyerek hülye???Lilfish írta:pedig a kispadról szinte semmit se látni, a lelátóról jobb a meccs, na jó nem gonoszkodok, találjon magára és riogassa az ellnefelet, még, ha 5 perceket kap is.Nóbi írta:
értem a szöveget. guddyra írtam h nem tom mit akar
pedig a kispadról szinte semmit se látni, a lelátóról jobb a meccs, na jó nem gonoszkodok, találjon magára és riogassa az ellnefelet, még, ha 5 perceket kap is.Nóbi írta:
értem a szöveget. guddyra írtam h nem tom mit akar