Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem is [auto_cenzúra]!Enrique írta:Torghellét én 1általán nem tartom olyan jó játékosnak...Boixos írta:azért azt jó látni, h abszolút nem lógnak ki a mieink a csapatokból (bár monnyuk egyelőre nem a cselziről v. a 'poolról szól a dal. talán csak a Torghelle az, akinek még kicsit akklimatizálódnia kell.
Így van!Charlie írta:redlions írta:www.nb1.hu írta:MU-C. Palace
Király nem vallott szégyent
Az angol élvonal szombat esti összecsapására az esélytelenek nyugalmával készülhetett a Crystal Palace, a sokkal jobb játékerőt képviselő MU hazai pályán nem szokott hibázni.
A házigazdák már a meccs legelején vezetést szerezhettek volna, ám Rooney büntetőjét bravúrral védte Király. A magyar kapus az első félidőben több szép védést is bemutatott, a két kapott gólról azonban nem tehetett.
A szünet után a Palace megráncigálta az oroszlán bajuszát, egy perccel a kezdés után sikerült egyenlítenie, két perccel később azonban már két góllal vezettek a hazaiak. A Manchester még a hajrában is lőtt egy gólt, így a győzelmét nem fenyegette veszély, a Palace legjobbja az öt kapott gól ellenére is Király volt, nélküle csúnya vereségbe is beleszaladhatott volna a londoni gárda.
Így van,így kell védeni,jövőre minimum Newcastle!
C.
redlions írta:www.nb1.hu írta:MU-C. Palace
Az angol élvonal szombat esti összecsapására az esélytelenek nyugalmával készülhetett a Crystal Palace, a sokkal jobb játékerőt képviselő MU hazai pályán nem szokott hibázni.
A házigazdák már a meccs legelején vezetést szerezhettek volna, ám Rooney büntetőjét bravúrral védte Király. A magyar kapus az első félidőben több szép védést is bemutatott, a két kapott gólról azonban nem tehetett.
A szünet után a Palace megráncigálta az oroszlán bajuszát, egy perccel a kezdés után sikerült egyenlítenie, két perccel később azonban már két góllal vezettek a hazaiak. A Manchester még a hajrában is lőtt egy gólt, így a győzelmét nem fenyegette veszély, a Palace legjobbja az öt kapott gól ellenére is Király volt, nélküle csúnya vereségbe is beleszaladhatott volna a londoni gárda.
www.nb1.hu írta:MU-C. Palace
Torghellét én 1általán nem tartom olyan jó játékosnak...Boixos írta:azért azt jó látni, h abszolút nem lógnak ki a mieink a csapatokból (bár monnyuk egyelőre nem a cselziről v. a 'poolról szól a dal. talán csak a Torghelle az, akinek még kicsit akklimatizálódnia kell.
Sajnos a WBA egy gyenge csapat gyenge edzővel (az öreg Robson jobb lett volna). Az egyetlen igazi értékük Gera Zoli! Remélem, el fog igazolni egy normális csapatba, ha kieseik a West Brom (márpedig igencsak sanszos, hogy ki fognak). Azt olvastam egy másik honlapon egy hozzászólásban, hogy olyan a szerződése, hogy ha kiesik a csapat, akkor ingyen igazolható lesz. Tudtok erről valamit?Rapika írta:Sztem gerát is elviszi vmi nagyobb klubbocska idény végén!Lujo írta:Lehmann egy viszonylag nagy csapatban játszott (Dortmund) és anno hirtelen kellett az Arsenalnak kapus, Király pedig egy kisebb csapatban, de szerintem ez az év a bizonyítás éve lesz nála és nyáron elviszi egy nagyobb csapat, ha kiesik a Palace. A Manchester pedig Schmeihel távozása óta küzd kapus gondokkal, nincs igazán jó kapusuk.
Sajna most eléggé rosszul áll a szénája a wbanak...
Nekem is kéne...Bodi írta:Egy kis segítségre lenne szükségem,nincs meg valakinek véletlenül a Premier Leuge himnusza?
Már hónapok óta próbálom megszerezni,de nem jön össze.Ha valaki tud,létszi segítsen!!!!!!!!
Sztem gerát is elviszi vmi nagyobb klubbocska idény végén!Lujo írta:Lehmann egy viszonylag nagy csapatban játszott (Dortmund) és anno hirtelen kellett az Arsenalnak kapus, Király pedig egy kisebb csapatban, de szerintem ez az év a bizonyítás éve lesz nála és nyáron elviszi egy nagyobb csapat, ha kiesik a Palace. A Manchester pedig Schmeihel távozása óta küzd kapus gondokkal, nincs igazán jó kapusuk.
Én sem tudom mire van ekkora arca... Kahn sztem sokkal jobb!!Boixos írta:így igaz! ha a léman csak huszad olyan jó kapus lenne, mint amekkora arca van, ki sem lehetne robbantani a válogatott kapujából. a carroll meg egy 0. a király bármelyiket kenterbe verné, de még sorolhatnék párat, akiknek lazán beférne a helyére.Enrique írta: Az 1x biztos.... 2 ilyen $z@r kapust nem is nagyon lehetne találni...
így igaz! ha a léman csak huszad olyan jó kapus lenne, mint amekkora arca van, ki sem lehetne robbantani a válogatott kapujából. a carroll meg egy 0. a király bármelyiket kenterbe verné, de még sorolhatnék párat, akiknek lazán beférne a helyére.Enrique írta: Az 1x biztos.... 2 ilyen $z@r kapust nem is nagyon lehetne találni...
Az 1x biztos.... 2 ilyen $z@r kapust nem is nagyon lehetne találni...Bodi írta:Minden esélyük megvan rá,főleg Királynak.Boixos írta:remélem a Király is a GeraZolival együtt elpályázik az idény végén egy-egy jobb csapatba!
Ezzel a teljesítménnyel simán beférne az Arsnalba,Lehmannál sokkal jobb.De szerintem Carrolnál is.
Minden esélyük megvan rá,főleg Királynak.Boixos írta:remélem a Király is a GeraZolival együtt elpályázik az idény végén egy-egy jobb csapatba!
Alátámasztva az Arsenal elleni meccsről Király védései! (olyan is, ami kimaradt az összefoglalóból!redlions írta: Nem láttad a meccset?a Sport1 18.00kor adta. Nagy,erős lövések nem jöttek ki róla. Egyszer akkor zűrzavar volt előtte, hogy szerintem csak megérzésre vetődött el, és megfogta a bombát. Hatalmas vetődéssel egyszer a bal alsó sarokból ütött ki egy bombát. Később egy az egybe vitték rá a labdát, ő kirontott és a 11es pont környékén átakarták emelni, de épp belekapott és utána lekapta a labdát. Nagy jelenet volt!![]()
Faragó R. azt mondta, hogy az angol kommentárok világklasszis teljesítménynek mondták Király játékát!
www.nb1.hu írta:Angliában minden bajnoki forduló után kihirdetik a hét csapatát, ami nagyban hasonló honlapunk "A forduló válogatottja" rovatához. Az elmúlt hétvégén nyújtott teljesítményével Király Gábor is bekerült a legjobbak közé - szigetországi pályafutása során nem először. Királyt a legtöbb angol lap a Palace-Blackburn meccs emberének választotta, és szinte kivétel nélkül minden lapnál a forduló legjobbjai között emlegetik. A magyar kapusról az Independient úgy ír, hogy "a szürke pizsamás úgy röpködött a kapu előtt, mint egy héliummal töltött ballon".
Király egyébként olyan sztárokkal került egy csapatba a 18. forduló után, mint a Manchester Unitedből Roy Keane, a Portsmouthból Steve Stone, vagy éppen a Chelseaből John Terry.
Íme a 18. forduló csapata
Király Gábor (C. Palace) - Steven Taylor (Newcastle), John Terry (Chelsea), Arjan De Zeeuw (Portsmouth), Graeme Le Saux (Southampton) - Steve Stone (Portsmouth), Papa Bouba Diop (Fulham), Roy Keane (Manchester United), Stewart Downing (Middlesbrough) - Kevin Phillips (Southampton), Peter Crouch (Southampton)