Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az a négy perc a közepény kemény lehetett az albának. kb, mint most a sevillának a 2.fidő elejeredlions írta:04/02/01 Barcelona-Albacete 5 0
Xavi (16)
Saviola (50)
Quaresma (53)
Edgar Davids (54)
Luis Enrique (90)
Erre gondolsz?
Én nem nagyon szerettem.Nagyon önző volt.És tavaj egészen pontosan egy gólt lőtt.Silvanus írta:Én is szerettem Quaresmát, kár hogy eladtuk őt, de azért azt gondolom, hogy Giuly nagyon jól helyettesíti őt, mert legalább ő gólokat is lő, sajnos a helyzeteihez képest keveset persze!?... Quaresma nem nagyon lőtte a gólokat, vagy igen? Nem emlékszem....Enrique írta:Quaresma nekem az 1ik kedvencem volt, amikor itt volt, bár nem tudom miért..![]()
Vmi tetszett a játékában!
Őt biztos h szívesen látnám még Barcelonában!
De jó zsugás volt, ahhoz nem fér kétség!!!!
Én is szerettem Quaresmát, kár hogy eladtuk őt, de azért azt gondolom, hogy Giuly nagyon jól helyettesíti őt, mert legalább ő gólokat is lő, sajnos a helyzeteihez képest keveset persze!?... Quaresma nem nagyon lőtte a gólokat, vagy igen? Nem emlékszem....Enrique írta:Quaresma nekem az 1ik kedvencem volt, amikor itt volt, bár nem tudom miért..![]()
Vmi tetszett a játékában!
Őt biztos h szívesen látnám még Barcelonában!
Úgy emlékszem, 8 millió a visszabvásárlási ára!Melkor írta:Nem, véglegesen adtuk el.BarcaJanko írta:Figyuzzatok már, Quaresmát nem csak kölcsönbe adtuk?
Ő lehet többet ér(T) mint Giuly.BarcaJanko írta:Figyuzzatok már, Quaresmát nem csak kölcsönbe adtuk?
Eladtuk de x összegért visszavásárolhatjuk amjd vmikor. Az összeg 10 milla alatt van asszem.Melkor írta:Nem, véglegesen adtuk el.BarcaJanko írta:Figyuzzatok már, Quaresmát nem csak kölcsönbe adtuk?
Ennyit mi is megérdemlünk...A reált minden héten segítik, sokkal látványosabban...A sporinak köszönhetjük, hogy 3 tizenegyest usztunk meg... Deco nagyon mázlista, a kezezés szándékos vol és Puyol cselgáncs mutatványa is tizit ért...
Ezt nagyon megköszönhetjük a bírónak 3-0ról nem hiszem, hogy nyerünk, de még kettőről sem...
Jó lenne ha Marquez vissza menne a védelembe és Oleguer kicsit lecsüccsenne a padra...redlions írta:A védelmet össze kell kapni sürgősen!![]()
A sporinak köszönhetjük, hogy 3 tizenegyest usztunk meg... Deco nagyon mázlista, a kezezés szándékos vol és Puyol cselgáncs mutatványa is tizit ért...
Ezt nagyon megköszönhetjük a bírónak 3-0ról nem hiszem, hogy nyerünk, de még kettőről sem...
A második félidőben óriási volt a csapat! Nagyon élveztem!Végig így kellett volna játszani!
![]()
Egyébként a meg nem adott 11-esek mellett is volt lehetősége a Sevillának, csak azokat nem rúgták be, míg a Barça kihasznált a helyzeteiből 4-et isLujo írta:Való iga, hogy mind a 3 tizenegyes volt, amit a bíró elnézett, de arról nem a CSAPAT tehet, hogy a bíró nem adta meg. Amit nekik kellett csinálni, azt tökéletesen megtették.Azt hiszem, a győzelmet nem kell megmagyarázni.
Azért 3 tizit 1 meccsen ugy se fujtak volna be.redlions írta:A védelmet össze kell kapni sürgősen!![]()
A sporinak köszönhetjük, hogy 3 tizenegyest usztunk meg... Deco nagyon mázlista, a kezezés szándékos vol és Puyol cselgáncs mutatványa is tizit ért...
A második félidőben óriási volt a csapat! Nagyon élveztem!Végig így kellett volna játszani!
![]()