Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.04. 12:04:03

[quote="shutterisland"][/quote]

13 méterről üresen lő a játékos, ez nem kapushiba.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.02.04. 01:36:13

Én Valdéssel úgy vagyok, hogy jó kapus...de mégsem.
Mikor nála van a labda, mindig félek hogy ugyan mit ügyetlenkedik már össze megint. Néha van pár szép védése, ellenben elég sokat bakizik, benézi a labdát,rosszul jön ki. És bizony ezen meccsek,kupák mehetnek el (Real Barca spanyol kupa...)
Nyáron egyértelmű hogy másik kapus után kell nézni,szerintem ő a leggyengébb láncszem a Barca kezdőjében jelenleg.
Kép

Titi - The Legend!
shutterisland
Director del Fútbol

2013.02.04. 01:25:41

a GÓLT szépen benyalta a rövidre megint.

EZ és EZ viszont valóban nagy bravúrok voltak.
Amúgy nyáron mindenképp kell valaki találni a helyére. Nem szerencsés úgy kezdeni a szezont, hogy neki a csapatkeresés a legfőbb gondja.
egyértelmű, hogy nyáron meg kell találni a helyettesét.
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.03. 21:10:11

Volt két nagy bravúrja, jár neki a piros pont. Ha ő nincs, akkor egy ponttal kevesebbel állnánk.

Amúgy nyáron mindenképp kell valaki találni a helyére. Nem szerencsés úgy kezdeni a szezont, hogy neki a csapatkeresés a legfőbb gondja.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tim
Mezei fórumozó

2013.01.21. 21:53:29

Mivel úgy néz ki személyeskedés nélkül nem tudtok beszélni egymással,egy darabig zárva marad a topik
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2013.01.21. 21:45:57

Folyamatosan jössz itt a magvas gondolataiddal, de semmit nem támasztasz alá
mert aki azzal dobálózik, hogy a világ legjobbja 1v1-ben, az mivel tudja alátámasztani ?
Attól, hogy te úgy gondolod, hogy lehet nem a legjobb 1vs1-ben, attól engedd meg, hogy sokan mások láthassák így.
attól, hogy van aki szerint ebben a legjobb a világon, engedd meg, hogy kételkedhessek benne.
szerintem (és ez főleg az utóbbi időkre vonatkozik) semmivel nem mutat többet 1v1-ekben, mint az ebben a skill-ben az átlagosnál jobb kapusok.
Javaslom, hogy kezeltesd magad, ha remegsz tényleg.
nyilván lírai túlzás volt, ha nem értetted, milyen értelemben írtam, akkor mindegy.
de azért normális stílusban véleményt tudok formálni róla
mert én köpködtem, vagy anyáztam ? semmivel sem vagyok trágárabb vagy bunkóbb a megfogalmazásokban, mint az átlag.
akik ugyanazokat a gondolatokat fújják
már nem azért, de akik védik, azok is ugyanazt a pár érvet hozzák fel mindig, mint azok, akik "ellene" vannak.
Hihetetlen, hogy még mindig fel tud húzni, ez a shutterisland gyerek...
egyrészt skippelheted a hozzászólásaim (mert nem írok túl sokat) másrészt semmi nagy dolgot nem írtam le, amin fel kéne pörögnie bárkinek is.
Állításod szerint Valdes 37,5%, Cesar meg 30%osan véd
most így randomra bedobtam két értéket, a lényege az, hogy a kisebb csapatok kapusainak sokkal több ziccerrel, vagy 1v1-el van dolga, ezért nyilván több gólt is kapnak belőle, de többet is védenek.
csak ha valdes egy meccsen kettőből megfog egyet, az feltűnőbb, mintha másnak 6-8 megy, és abból fog meg párat.
Már azt várom, hogy kihozod, hogy Deulofeu kéne a kapuba holnaptól Valdes helyett, mert hát még ott is jobban tolja a srác.
egyrészt nyilván szó nem volt ilyenről, másrészt nagyon gyenge provokáció :)

+

emberek, értsétek már meg, hogy valdesről több féle kép van kialakulva.
én nem szállok bele páros lábbal abba, aki szerint topkapus, maximum reflektálok rá, hogy szerintem miért nem az.

elmegy, ez most már biztos, majd valakit igazol az idő.
szerintem minket (mármint akik szerint egyrészt bőven pótolható, másrészt lehet hozni helyette jobb kapust is), ha meg jön valaki, és csak fogjuk miatta a fejünket, akkor ÉN leszek az első, aki beírja a topicba, hogy igazatok volt, alábecsültük victort. :wink:
ezt most itt írásban is adom. :)
Sanama
Llegenda del Barça

2013.01.21. 21:13:59

shutterisland írta:
nyugodtak vagytok, mikor az ellenfél kapura lő/támad,
én sokszor kajak remegek, ha már csak benne bízhatunk, viccen kívül.
ha ziccerben mennek rá, abszolút nyugodt maradok, hiszen ezeket nagyon jó arányban hárítani tudja
ezt meg csak akkor hiszem el, ha valaki belinkel nekem egy megbízható ziccerfogási statisztikát, biztos van ilyen is a világon.
mindenki mondja, hogy 1v1-ben a világ legjobbja, de én nem vagyok benne biztos, hogy ez így van.
rengeteg más meccset nézek a barca meccseken kívül, és (az utóbbi időkben!) semmivel sem tűnik hatékonyabbnak, mint sok másik jó kapus.

lehet, hogy valdes egy szezonban 40 ziccerből megfog 15-öt, egy julio cesar meg 250-ből 75-öt
Állításod szerint Valdes 37,5%, Cesar meg 30%osan véd, tehát nem értem a problémát, kedves shutter. Már azt várom, hogy kihozod, hogy Deulofeu kéne a kapuba holnaptól Valdes helyett, mert hát még ott is jobban tolja a srác.

Én sem vagyok nagy rajongója Valdesnek, és nem fogok könnyeket hullatni érte, de az, hogy az elmúlt 5-6év sikereiben nyakig benne volt ő is, az biztos. Lehet mutatni bakikat, mert voltak, de legalább annyi fogást is, szóval nem értem a fikázást.
És ne haragudj, de nem fogok neked videókat, meg statisztikákat keresni, mert nem hiszem, hogy bármit is bizonygatni kellene neked.
nzxtpo
Capitá del Barça

2013.01.21. 21:06:28

Yaya(07-10) írta:Hihetetlen, hogy még mindig fel tud húzni, ez a shutterisland gyerek...Egy olyan játékosba rúgnak bele, aki majd 500 mérkőzésen védte a barcelona kapuját. a többség tv-n keresztül sem látott ennyi barca mérkőzést, még is olyan elánnal képes alázni szerencsétlent. ha másért nem legalább, ezért az elért meccsszámért járó minimális tisztelet adják meg a klub történetének legeredményesebb kapusának. Elképzelni sem tudom mekkora felelősség ott állni a gólvonalon, és jól teljesíteni, ráadásul úgy, hogy a legapróbb hibáidat is nagyítóval keresik. A tisztelet kijár, mert 12 éve mindent alárendelt a csapatnak. Jó lenne végre, ha a kaja utáni büfit inkább máshol rendeznétek le.
Szerintem sem kéne szidni, hiszen sok mindent tett le az asztalra, és ha hibázott is pár nagyobbat, utána ugyanúgy kiment, és csinálta tovább a dolgát. Pedig hány ezren szidták, de ő nem hátrált meg. Kiváncsi lennék hányan tudnák ezt utána csinálni? Nem akarom fényezni, tisztában vagyok a képességeivel, és ezt most nem is részletezném. Az is korrekt dolog, hogy nem hosszabít, és van ideje a csapatnak az utódja kiszemelésére, akár azt is megtehette volna, hogy hosszabít, és csak úgy lelép két év múlva. Bízom a szakmai stáb képességeiben, az idő sem sűrgeti őket, így szerintem megfelelő döntést fognak hozni.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Subinho
Director del Fútbol

2013.01.21. 21:04:20

Tivornya írta:
Subinho írta:Kiegészíteném:
A 31 éves Valdés szinte észrevétlenül a klubtörténet papíron legeredményesebb kapusává nőtte ki magát, amelyben azonban nagy szerepe volt az előtte lévő játékosoknak és a Barca játékstílusának. Gyakorlatilag 2003 óta alapember, összesen 483 tétmérkőzésen lépett pályára, amivel negyedik az örökranglistán Xavi, Puyol és Migueli mögött. A csapat része volt, amely nyert öt bajnoki címet, két spanyol kupát, három Bajnokok Ligáját, valamint két Európai Szuperkupát és klubvilágbajnokságot.
A bravúrjait gyorsan elfelejtetik, viszont a hibáira sokáig emlékeznek, elég, ha csak a Real Madrid ellen esetre gondolunk, amikor egy hazaadott labdát nem tudott lekezelni, és Ángel di María gólt szerzett és amely sajnos nem az egyetlen volt a pályafutása során.
Te aztán tudsz ledegradálni olyan embert a szeretett csapatodban, akinél jobb nem volt előtte majd 15 éven keresztül! :roll: Te mióta merészeled magad Barca-drukkernek mondani? Hmm...? Tippelhetek? Kb. 6 éve? :roll:
Hm... :) Tetszenek ezek a reakciók... :) Először is, nem, nem 6 éve, kicsit több... Én még anno Romário miatt szerettem meg a Barcát, ő volt a kedvenc játékosom és azóta, azaz 93-94 óta folyamatosan csak a Barca!!! DE! Ettől függetlenül lehet véleményem!!! Az már csak mellékes, hogy ha mások fikáznak folyamatosan játékosokat és elküldenék a sunyiba, nem találjátok meg, engem persze igen, mert nem tartom Valdest nagy kapusnak, nem vagyok tőle elájulva, sőt, idegesít és rettegek attól, ha hazaadják a lasztit, mert amit a srácok a fantasztikus játékukkal elérnek, azt ő hátul 1 perc alatt elbaltázhatja! igenis, tartom, hogy nem egy nagy szám kapus!!! tudom, Hesp, Bonano, Reina, stb... egyik sem volt jobb! ez nem azt jelenti, hogy VV a legjobb!!! ha nem ez a csapat lenne előtte... na de ebbe ne menjünk bele, leírtam!!! és tartom, nem NYERT, hanem tagja volt a csapatnak, amely nyert, illetve nem csak az ő érdeme az 5 zamora, hanem a védelem, a csapat és a stílus!!! de ne értsd meg... :)
és már bocsi, csak mert nincs lila köd, de engedd meg, hogy Barca drukkernek merészeljem nevezni magam, 18 éves korom óta, lassan 20 éve... :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Subinho 2013.01.21. 21:06:29-kor.
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2013.01.21. 20:53:04

Hihetetlen, hogy még mindig fel tud húzni, ez a shutterisland gyerek...Egy olyan játékosba rúgnak bele, aki majd 500 mérkőzésen védte a barcelona kapuját. a többség tv-n keresztül sem látott ennyi barca mérkőzést, még is olyan elánnal képes alázni szerencsétlent. ha másért nem legalább, ezért az elért meccsszámért járó minimális tisztelet adják meg a klub történetének legeredményesebb kapusának. Elképzelni sem tudom mekkora felelősség ott állni a gólvonalon, és jól teljesíteni, ráadásul úgy, hogy a legapróbb hibáidat is nagyítóval keresik. A tisztelet kijár, mert 12 éve mindent alárendelt a csapatnak. Jó lenne végre, ha a kaja utáni büfit inkább máshol rendeznétek le.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2013.01.21. 20:26:40

Állítólag Pep vinné? mennyire igaz ez, vagy egy óriási kacsa? hasra esnék a röhögéstől, jönne Neuer. :D
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
ab1daL
Director del Fútbol

2013.01.21. 20:16:13

Egyébként nem lepne meg, ha Reina lenne az utód. Mondván még egy saját nevelés tér vissza, Xaviékkal jóban van stb. Én bírom a tagot, de azért nem ő legjobb opció, és akkor lehet finoman is fogalmaztam.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Boixos
Llegenda del Barça

2013.01.21. 20:10:58

tényleg nem kellene megdobálni mindennel, hiszen az elmúlt évek alatt összeszedett vázákban vastagon benne volt ő is, ezt hülyeség elvitatni tőle. de csak ismételni tudom magam, ha már nem pálya neki a világ legjobb csapatában kezdőként nyomni, akkor menjen nyugodtan, nem kötelező az FCBben játszani.
az utódját pedig meg fogják találni, nem ő a pótolhatatlan a brigádból.
PUYOL-XAVI-INIESTA
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.01.21. 20:06:04

ab1daL írta:Az én titkos favoritom még sajnos nem merült fel pletyka szinten se. Mandanda..
Nekem ő a kedvenc kapusom a jelenlegi mezőnyből, de nem szeretném ide, mert akkor az OM meggyengülne :mrgreen:
Mi bármikor tudunk világklasszisokat szerezni, ők nem, úgyhogy csak erősítse őket.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.01.21. 20:03:32

ab1daL írta:Az én titkos favoritom még sajnos nem merült fel pletyka szinten se. Mandanda..
az utóbbi időkben sztem gyengébben muzsikál, ráadásul ő sem a kifejezetten lábbal zsonglőrködő típus
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.01.21. 20:03:22

Sok a név,ami most felmerült, meg ami fel fog merülni.
Azt biztos,hogy ilyen Reina-féléket le kell felejteni.
Courtois tetszene,de nem bírom elfelejteni,hogy az utóbbi real elleni meccseken Cé 40ről rátett középre menő lövéseit bevédte.
De fejlődőképes,úgyhogy inkább ő,mint Reina,vagy De Gea, nah ő is jó messzire kerülje el Barcelonát.
Ter Stegent figyelgetem az utóbbi időben, nem rossz, illetve a Hannover kapusát is nézegetem, Zielert, benne is van potenciál.

Én bízom benne,hogy a vezetőség a legjobb döntést fogja meghozni,és abban, hogy Valdes már nyáron elmegy. Félreértés ne essék, ezt azért akarom főleg, mert nem tartom egészségesnek,hogy valaki kijelentette,hogy már nem akar itt védeni, az még 1 évet legyen itt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ab1daL
Director del Fútbol

2013.01.21. 19:48:57

Nem írom le vele kapcsolatban megint az álláspontom, miihii, és MichaBee alább teljesen jól leírta a dolgot.

Nem nevet akarok bedobni, de gondoltam megemlítem: ha már felmerült a Leverkusen, akkor a mostani kapusukat, Leno-t hozták szóba velünk. Persze csak pletyka, ahogy eddig a többi név is. Ugye ő volt az, aki Leotól kapott egy ötöst tavaly. :P Engem viszont a sajtó által hírbe hozott nevek közül Stekelenburg neve lepett meg. Az én titkos favoritom még sajnos nem merült fel pletyka szinten se. Mandanda..
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
kindeR
Barça B

2013.01.21. 19:33:36

MichaaBee írta:
kindeR írta:a leverkusenben van 1 kapus akit úgy hívnak hogy Adler a VB előtt ő volt a bundesliga legjobb kapusa őt eltudnám képzelni VV helyett csak mostanában nem hallok róla semmit talán már nem is leverkusenben játszik nem tudja valaki mi történt vele?
A vb előtt, az sajnos idestova 3 év. :) Nagy reménység volt és biztos jó kis kapus még, de csak van valami oka, hogy a válogatottnál is kikerült a pixisből, illetve néha 3. számú kapusként számítanak rá, de összességében nem kiemelkedő szerintem.

Hogy őszinte legyek, nekem tetszik, hogy Courtois után érdeklődünk a Sport szerint. 10-12 millióért ajándék az az ember.
kár érte....nagy ígéret volt pedig.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.01.21. 19:33:30

kindeR írta:a leverkusenben van 1 kapus akit úgy hívnak hogy Adler a VB előtt ő volt a bundesliga legjobb kapusa őt eltudnám képzelni VV helyett csak mostanában nem hallok róla semmit talán már nem is leverkusenben játszik nem tudja valaki mi történt vele?
A vb előtt, az sajnos idestova 3 év. :) Nagy reménység volt és biztos jó kis kapus még, de csak van valami oka, hogy a válogatottnál is kikerült a pixisből, illetve néha 3. számú kapusként számítanak rá, de összességében nem kiemelkedő szerintem.

Hogy őszinte legyek, nekem tetszik, hogy Courtois után érdeklődünk a Sport szerint. 10-12 millióért ajándék az az ember.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
miihii
KHAL

2013.01.21. 19:33:09

Apránként folyamat szinten megvoltak a különböző támadási felületei a srácnak, de most, mióta a naaaagy ellenzői megkaphatták a kielégülést, h hamarosan elmegy, egyben még gyorsan sokszor le kell futni ugyanazokat a köröket, amíg még lehet?

Csak mert ez így töményen már utánagondolást sem érdemlő, de még csak viccesnek sem nevezhető, válaszra, reakcióra is egyre kevésbé ingerlő erőlködés.

Elég gyorsan eljutottunk megint oda, h lényegében amit megnyert, egy ujjmozdulatot nem tett, csak üldögélt a kapufa tövében és úgy nyert ennyi mindent (neki a csapat), pont emiatt lényegében a meccsek tiszta idegbajban telnek, mert ha a kapura megy egy lövés, tuti gól, mert talán még egyet sem fogott meg. 1 vs 1-ben is csak azért van legalább vmi mutatója, mert páran belerúgták a labdát, amíg üldögélt ott a kapufánál. Ezek miatt rendszerint mérges is lett, ezért meg lehet nyomatni h mekkora gyökér egy stílusa is van. Igaz, húzta a száját a múltkori szerződéshosszabbítás során, de asszem ezek tükrében érthető ha veszélyességi pótlékot kér, hisz neki semmi dolga lévén csak pihengetni szeretne, de néhányszor olyan erős meg közeli labdákat rúgnak felé és még el is találják a vakegerek...

És ezeket meg persze kétnaponta újra meg kell szülni, mert egyáltalán nem unalmas még, meg nyilván mindenki el is felejtette már az elmúlt pár órában, uh kell rajta rugózni, feltétlenül és mindiiiig, minden körülmények között.

Veletek mi lesz, amikor tényleg elmegy!?
(Pláne ha ne adj isten egy még rosszabb jön...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2013.01.21. 19:34:31-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
sjd
Llegenda del Barça

2013.01.21. 19:32:16

sjay írta:
A Hamburgban játszik, és szerintem korántsem olyan jó kapus, mint ahogy azt korábban gondolták.
Mondjuk úgy, hogy kis híján egy évig sérült volt, most már valószínűleg nem is tudja hozni azt a szintet.
sjay
Entrenador del Barça

2013.01.21. 19:30:35

A Hamburgban játszik, és szerintem korántsem olyan jó kapus, mint ahogy azt korábban gondolták.
kindeR
Barça B

2013.01.21. 19:27:51

a leverkusenben van 1 kapus akit úgy hívnak hogy Adler a VB előtt ő volt a bundesliga legjobb kapusa őt eltudnám képzelni VV helyett csak mostanában nem hallok róla semmit talán már nem is leverkusenben játszik nem tudja valaki mi történt vele?
Charlie
Öreg Harcos

2013.01.21. 18:48:51

shutterisland,

Javaslom, hogy kezeltesd magad, ha remegsz tényleg. Folyamatosan jössz itt a magvas gondolataiddal, de semmit nem támasztasz alá, mi keressünk neked statisztikát hogyne. Keressél magadnak. Attól, hogy te úgy gondolod, hogy lehet nem a legjobb 1vs1-ben, attól engedd meg, hogy sokan mások láthassák így. Okosat akartál ezzel az aránypárral mondani ismét, de nem sikerült túl jól, számolj utána.

Elég sok botrányos teljesítményt láttam már Barca kapuban, pedig nem vagyok egy nagy öreg szurkoló, sőt...Szóval én nyugodt vagyok és nem remegek mint egyesek. Csapatunk szereplése elvette néhány ember eszét és szentül megvannak győződve az igazukról és mindig kötelező találni egy bűnöst. Melyik topikba kell majd átvonulni, ha VV elmegy? Nem egy videó, statisztika lett belinkelve VV-ről, ami nem azt támasztja alá amit néhányan itt összehordanak. Nem azt mondom, hogy én örömmel néztem a 10 év alatt előfordult 7-8-9 vagy akármennyi látványos hibáját, de azért normális stílusban véleményt tudok formálni róla, ellentétben azokkal, akik ugyanazokat a gondolatokat fújják és Gomes & társai szintű kapusokat ajánlgatnak pótlásnak.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
shutterisland
Director del Fútbol

2013.01.21. 18:21:25

nyugodtak vagytok, mikor az ellenfél kapura lő/támad,
én sokszor kajak remegek, ha már csak benne bízhatunk, viccen kívül.
ha ziccerben mennek rá, abszolút nyugodt maradok, hiszen ezeket nagyon jó arányban hárítani tudja
ezt meg csak akkor hiszem el, ha valaki belinkel nekem egy megbízható ziccerfogási statisztikát, biztos van ilyen is a világon.
mindenki mondja, hogy 1v1-ben a világ legjobbja, de én nem vagyok benne biztos, hogy ez így van.
rengeteg más meccset nézek a barca meccseken kívül, és (az utóbbi időkben!) semmivel sem tűnik hatékonyabbnak, mint sok másik jó kapus.

lehet, hogy valdes egy szezonban 40 ziccerből megfog 15-öt, egy julio cesar meg 250-ből 75-öt
Lezárt