Bajnoki Mérkőzések 05/06
- visca el barca
- Presidente del Barça
most nézem csak h a margit mallorcan jatszik, a valencia meg a getafet fogadja...tuti h mindketten hozzak a meccsuket...
nagyon kéne a 3 pont...
nagyon kéne a 3 pont...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- visca el barca
- Presidente del Barça
nem hinném h negativ hangvetelu lenne ez cikk...
pár hete a juveval is ezt csinaltak...csak annyit szeretnének h szoros leen a bajnoksag (pedig nem lesz
), h tobb mindenrol tudjanak irni...
éééééééééééssssss csak most látom h oleguer nincs ott a keretben
frankiet biztos kupan vagta este egy jotunder...
pár hete a juveval is ezt csinaltak...csak annyit szeretnének h szoros leen a bajnoksag (pedig nem lesz

éééééééééééssssss csak most látom h oleguer nincs ott a keretben
frankiet biztos kupan vagta este egy jotunder...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- PetI
- Hírhozó-cikkíró
Kedves emberek, pozitív, ismét Bajnokhoz méltóan kezelik a Barcát...Az NSO írta:A Barcelona szurkolóit leszámítva egész Spanyolország arra vár, hogy szombaton újra elbukjon Zaragozában a Barca.

Ma meg kell mutatni, hogy mi vagyunk a legjobbak Spanyolországban. Én nyílt, küzdelmes meccset várok és 3-1-re győzni fogunk!
Jo lenne már ha kapna pár percet, de az a baj, ezt már tul sokx mondtuk..és sajna nem valoszínu h így lex
AMugy bal szélre Sylvinho kell

A Zaragoza UefábaZsolti írta:sztem meglesz ezis!!!
nem vehetett ez a mostani meccs olyan sokat ki a fiúkból,ahogyelnéztem..ráadásul a zara is játszik,vagy játszott már a héten az uefában ha jól tudom..

lehet van benne valami és nem biztos h a cselszi ellen sak a poén kedvéért tenné be rijkaard lehet h szükség lesz egy magas erős támadóra ott elől mert terry mellett nincs könnyű dolguk a csatárjainknak de lehet hogy csak úgy spontán tette be mert szte most jobb mint ezqu
-
- Director del Fútbol
Nekem van egy elgondolásom, bár nem volt nehéz kiokoskodni az összeállítást böngészve. Szóval: Oleuger emberfelettit nyújtott szerdán, én sokat szidom őt, sőt néha egyenesen utálom, de ha valaki jól teljesít, azt el kell ismerni, még az ő esetében is! Szóval ő pihen, ez evidens. A meghatározó emberek kellenek most nagyon, lásd Ronaldinho is, mert Franki tuti vissza akar vágni a Zaragozának, no és persze kell a biztos vezetés a bajnokságban, úgyhogy nyerni kell!
És ami talán nagy kérdés, de lehet benne valami: miért MAXI, és miért nem Ezquerro!?...
Nos én azon agyaltam, hogy most végre játszatni fogja őt Rijkaard élesben, mert lehet, hogy a "poén kedvéért" be akarja majd rakni a Chelsea ellen a végén, és hát addig ugye jó lenne egy kicsit játszania!?... Mit gondoltok? Lehet ebben valami?
Persze most megint jöhetnék a Maxi-szimpatizáns dumámmal, hogy eddig is csak Maxit vittem volna ide-oda, nagy tehetség, sok van benne, csak játéklehetőséget kéne adni neki végre...
És ami talán nagy kérdés, de lehet benne valami: miért MAXI, és miért nem Ezquerro!?...
Nos én azon agyaltam, hogy most végre játszatni fogja őt Rijkaard élesben, mert lehet, hogy a "poén kedvéért" be akarja majd rakni a Chelsea ellen a végén, és hát addig ugye jó lenne egy kicsit játszania!?... Mit gondoltok? Lehet ebben valami?
Persze most megint jöhetnék a Maxi-szimpatizáns dumámmal, hogy eddig is csak Maxit vittem volna ide-oda, nagy tehetség, sok van benne, csak játéklehetőséget kéne adni neki végre...
"Més Cuen un Club"
- Chris
- Capitá del Barça
ITT a 18-as KERET a Zara ellen:
tele meglepivel
Kapusok: Valdés és Jorquera
Védők: Belletti, Puyol, Márquez, Gio, Sylvinho és Gabri
Középpályások: Deco, Iniesta, Edmílson, Van Bommel és Motta
Támadók: Messi, Eto'o, Ronaldinho, Larsson és Maxi López
Oleguer, Santi pihiznek, Roni felépült és Maxi a keretben.
Valaki hatott Frenkire.
tele meglepivel

Kapusok: Valdés és Jorquera
Védők: Belletti, Puyol, Márquez, Gio, Sylvinho és Gabri
Középpályások: Deco, Iniesta, Edmílson, Van Bommel és Motta
Támadók: Messi, Eto'o, Ronaldinho, Larsson és Maxi López
Oleguer, Santi pihiznek, Roni felépült és Maxi a keretben.
Valaki hatott Frenkire.

Dámia kölcsönben van a Racing-nál, a múltkor a meccs embere volt, gól és gólpassz, az nem rossz egy jobb hátvédtől, bár lehet, hogy feltolták a középpályára ezt nem tudom. A szokásos labdatartós játékunkat kell játszani szerdán és könyörgöm a szögleteknél ne menjen mindenki előre, mert ha Puyol, Ole, Márguez, Motta, Edmilson is fent van, akkor a kipattanónál elég nagy bajban lehetünk. Oleguer jobb, Sylvinho bal szél és Motta kell a középpályára, a többi elég egyértelmű.
Barcelooooooooooooooooooooooooona
sziasztok lehet hogy nem most kéne ezzel foglalkoznom de elmondaná vki mi van mostanában Dámia-val?? csak párszor láttam őt játszani de akkor számomra elég meggyőző volt a játéka fogalmam sincs miért nem lett soha állandó kezdő.
Visca el Barca!!!
Visca el Barca!!!
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Chelsea ellen Belletti a szélre?? Tölem oké, hanem ragad fent a támadások 50-60%-nál... Ergo nagyobb gólveszély, mint egy lassú Oleguer, aki ritkán megy fel a támadásnál... Úgy látszik sokan elfeljtettétek, hogy mennyire sebezhetőbb volt a jobb oldal vele (Bellettivel), mint nélküle... Arról nem is szólva, hogy középpályánk nagyon kezd emlékeztetni a madridi támadok, nem védekezek játékra....
Deco kihagyása öngyilkossággal ér fel, ha nincs Xavi...

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
cruyff-al 1etértek h baj van a kozépályás védekezéssel, pedig osszel nem volt
Tobbx mondtam már h kellene 1 vkp, mert Edmilson nem jo, Motta sérulékeny, Márquez meg ha felmegy a kp-ra, akkor meg a védelem gyengul. 

- Ronal.10
- Entrenador del Barça
MEGVAN MEGVAN MEGVAN!!!!!!!!ooollléééééé!!! és ma a Valencia nem fog nyerni és király lesz!!!!!!!!!
van egy haverom aki azt mondja hogy Barcas de mostanában mindig mondja hogy...kiesünk a Csezkij ellen...Real lesz a bajnok.... és azt mondta hogy nem szereti a barcat a MESSI miatt........nagy népművészeti cserépedény a gyerek
(de utálja a Csezkijt) érdekes 

-
- Entrenador del Barça
Szerintem a Barcának nem a védelme rossz, hanem a védekezése!!!
Az rendben van, hogy Oleguer sokszor rosszul helyezkedik, aláfut a 60 méteres indításoknak, lassú, bizonytalan...... DE! A Betis ellen (is) kiütközött, hogy a középpályán nem vesszük fel az embereket. Nem egyszer előfordult, hogy az ellenfél 50 méteren keresztül vezette fel a labdát, és Barca játékos mégcsak a közelben sem volt! Ugyanaz a gond mint a reálnál: nincs középpályás védekezés, így a védelem amelyre sorra lendületből vezetik a labdákat, rendre kiszolgáltatott helyzetben van! A Barca felvállalt egy ultraagresszív támadófutballt, egy olyat, amit (talán a reál kivételével) semmilyen más csapat nem mer az egész világon, és éppen ezért az a BARCA ami! De tudomásul kell venni, hogy ennek ára van! Nevezetesen: középpályás labdavesztésnél nem tudunk visszazárni időben. Ha elveszítjük a labdát kitámadás közben, akkor az egyetlen esélyünk az azonnali visszatámadás. Ha viszont nem kerül hozzánk vissza a laszti azonnal, akkor baj van! Persze játszhatnánk olyan bunkerfocit, ahol 10 ember védekezik, mint a cselszki, amin elalszik az ember, vagy a juve, ahol hazai környezetben kimegy 10000 ember a Stadio delle Alpiba...... de az nem a Barca lenne! Persze ha már középső védő, akkor az ne Oleguer legyen, ebben egyetértek!

VISCA EL BARCA!
- Subinho
- Director del Fútbol
a tegnapi meccset elnézve (annak ellenére, hogy örültem az 5-1-nek) csaz azért lett ennyi a vége, mert a betis [auto_cenzúra] volt. anyi helyzetet kihagytak, hogy akár 5-4 is lehetett volna. a védelem meg megint összeszerencsétlenkedett, oleguerrel az élen!!! remélem a cselzi ellen nem játszik, mert azok be fogják rugdosni a helyzeteket, nem úgy mint tegnap a betis... és akkor megit egy 4-essel jövünk haza...
a bal szél nagyon rendben van most sylvinhoval, nagyon érzik egymást ronaldinhoval!!! de a jobb oldal... bellettinek egy normális beadása sincs... bár ő legalább próbálkozik, meg tud futni. oleguer meg... tuti egy hibán fog elmenni ez a meccs és az szinte biztos oleguer lesz...
a bal szél nagyon rendben van most sylvinhoval, nagyon érzik egymást ronaldinhoval!!! de a jobb oldal... bellettinek egy normális beadása sincs... bár ő legalább próbálkozik, meg tud futni. oleguer meg... tuti egy hibán fog elmenni ez a meccs és az szinte biztos oleguer lesz...
-
- Entrenador del Barça
A tegnapi védelmi megingások átkerülnek Szerdára,akkor szétszednek minket.Különben lehet,hogy hasznos lenne a középpályán Edmilsont,és Mottát is szerepeltetni(Deco mellett)Bár szerintem Frank VB-t fogja favorizálni ,és Mottának marad a pad! 

- Attya
- Jugador d'estrella
1szerüen "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" lesz Belletinek játszania mert ha Oleguar lesz szélen, Robben vagy Duff esteleg Wright Philips 1 méteren 5-öt ver rá ha futásra kerül a sor!!!!!ez az ember még labdaszedőnek is lassu, egyszerüen nem értem mi szükség van rá a csapatban!!!!! 

- Charlie
- Öreg Harcos
Rijkaardnak már van tapasztalata a Chelsea ellen,látta a hibákat,nagyon remélem hogy valami okosságot kitalál,muszáj neki,és ha ezekután beteszi Oleguert kezdőbe szélre,akkor baj van a fejében
Ha be is teszi,akkor mnodja meg neki hogy 25méternél messzebb nem hagyhatja el a kaput,szóval ne kószáljon,jaj de várom már,bár kétlem hogy végigbírom nézni a meccset
Izgulós lesz.
C.

C.
- visca el barca
- Presidente del Barça
azert irtam oda h teljesen mind1 melyikuk jatszik...Saviola írta:De Belletti abból a szempontból lenne jobb,mert talán fel tudja venni a versenyt a szélsőkkel,nem úgy mint Olegeur..na mind1..visca el barca írta:nem hinném, hogy az oroszok ellen belletti fog kezdeni. ennek egyszeru az oka. riijkard - fpleg idegenben - valszeg nem fogja eroltetni a szélsok felfutasat. marpedig ebben az esetben inkabb oleguer fog jatszani.
de belleti total nemtudja kordaban tartani magat, és ha allandoan felfutkos soha nem fog visszaerni...

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
De Belletti abból a szempontból lenne jobb,mert talán fel tudja venni a versenyt a szélsőkkel,nem úgy mint Olegeur..na mind1..visca el barca írta:nem hinném, hogy az oroszok ellen belletti fog kezdeni. ennek egyszeru az oka. riijkard - fpleg idegenben - valszeg nem fogja eroltetni a szélsok felfutasat. marpedig ebben az esetben inkabb oleguer fog jatszani.

,,Azt hitted, hogy mi történt."