Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kedves emberek, pozitív, ismét Bajnokhoz méltóan kezelik a Barcát...Az NSO írta:A Barcelona szurkolóit leszámítva egész Spanyolország arra vár, hogy szombaton újra elbukjon Zaragozában a Barca.
A Zaragoza UefábaZsolti írta:sztem meglesz ezis!!!
nem vehetett ez a mostani meccs olyan sokat ki a fiúkból,ahogyelnéztem..ráadásul a zara is játszik,vagy játszott már a héten az uefában ha jól tudom..
azert irtam oda h teljesen mind1 melyikuk jatszik...Saviola írta:De Belletti abból a szempontból lenne jobb,mert talán fel tudja venni a versenyt a szélsőkkel,nem úgy mint Olegeur..na mind1..visca el barca írta:nem hinném, hogy az oroszok ellen belletti fog kezdeni. ennek egyszeru az oka. riijkard - fpleg idegenben - valszeg nem fogja eroltetni a szélsok felfutasat. marpedig ebben az esetben inkabb oleguer fog jatszani.
De Belletti abból a szempontból lenne jobb,mert talán fel tudja venni a versenyt a szélsőkkel,nem úgy mint Olegeur..na mind1..visca el barca írta:nem hinném, hogy az oroszok ellen belletti fog kezdeni. ennek egyszeru az oka. riijkard - fpleg idegenben - valszeg nem fogja eroltetni a szélsok felfutasat. marpedig ebben az esetben inkabb oleguer fog jatszani.