2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Teljesen igaz minden szava. Am meg valahogy oda kell találnom a Nou Campba...LG írta:Engem nem zavar, h hülyéskedtek, csak az, mikor ordenáré jelzőkkel illettek, vagy pl. az anti Oleguer klubb![]()
Tiszteletben kébe tartani, h vannak itt olyanok is, akik birják őt, mint pl. én.
Meg a tudása sem olyan rettenetes, mint ahogy irjátok itt páran, azért tulzotok rendesen. Volt amikor nagyon jol játxott pl. tavaly, vagy mikor bekerült a kezdőbe 2004ben ősszel...nem mondom, hogy fu de jo volt, de mivel Edmilson lesérült, igy Rafa felment a középpályára, és arra a poxtra nem volt más...ahhoz képes valahogy megoldotta, és bajnokok lettünk.
Szerintem sem Barca szint,sőt nem is elsőszámú cserealap,de azért voltak jó meccsei,ahol Barca szintet hozott,pl tavalyi Bl menetelésünknél,és úgy egészében 2006 tavaszánnoname írta:Ez igaz Szandi, csak az marad örök rejtély h Oli hogy jutott el idáig.Lehet tényleg valami hipnotizőr, mert értelmesebb okot nem tudok mondani...
Sztem pedig nincsenek azonos jogai olinak Ronnie-val - gyakorlatban. A két játékost egy lapon emlegetni, szentségtörés. Olyan, mintha Kiss Sebőt és Rafa Nadalt hoznád közös nevezőre. Pedig csak egy dolog köti őket össze: mindketten teniszezők, csak nem ugyanazon a szinten játszanak. Így oleguer is max. a vizesflkaonok hordozója lehet R10 után. Még ha 100 évig játszana a Barcában, akkor sem tudna annyit tenni a Barcelonáért, mint R10. Ha jól belegondolok, oleguernek egy jó meccsére emlékszem: a Milan elleni oda-vissza vágó, oszt jó napot.Szandi írta:Te reagálod túl, az én (vagy mások) nehezményezését. Bocs. Te is eléggé felhúztad magad, ahogy az írásodból tűnik. Amúgy meg igen is méltatlan ahogy írtok Oleguerről, mert akármilyenis, ő is ugyan olyan jogú Barca játékos mint pölö Ronaldinho. Ennyi.
Igazából nem zavar. De amikor már századjára olvasom majdnem ugyanazt... Az elején vicces volt, de a csúcson kellett volna abbahagyni.Capon írta:Mit zavar titeket, hogy páran hülyéskednek???
Igazad van Zozzy, sztem is egy kicsit már sok ami vele megy.Annyira az é nem [auto_cenzúra], valószínűleg ti vagy én vagy akárki a fórumról soha nem fog odáig eljutni ahová ő. Szeretnétek ti olyan szögletzászlók lenni.Bocs.Zozzy 5 írta:Na, nekem pont ez a bajom. Talán el kéne ismerni azt is, hogy valahogy ő is eljutott az "A" csapatig. Végigjárta a szamárlétrát, ugyan úgy, mint Puyol, Xavi, Ini stb. És nyilván nem úgy juott el ideáig, hogy a szülők pénzelték végig az összes Barca edzőt. Nem egy zseni, nem is Barca szint, de vannak nála sokkal gyengébb képességű védők az első osztályban is, úgyhogy szerintem ez a gúnyolódás szerintem nem tisztességes. Ennyi.noname írta: de sztem kétféleképpen lehet hozzá viszonyulni:1.siránkozol h mit keres itt 2.ironikusan,viccesen.Nem értem miért baj ha az embernek jó kedve van...Ha nem tetszik, ne olvasd!
Peace.
Ez érthető, amennyiben téged ez zavar, én nem is folytatnám.Zozzy 5 írta:...szerintem ez a gúnyolódás szerintem nem tisztességes. Ennyi.
Peace.
Na, nekem pont ez a bajom. Talán el kéne ismerni azt is, hogy valahogy ő is eljutott az "A" csapatig. Végigjárta a szamárlétrát, ugyan úgy, mint Puyol, Xavi, Ini stb. És nyilván nem úgy juott el ideáig, hogy a szülők pénzelték végig az összes Barca edzőt. Nem egy zseni, nem is Barca szint, de vannak nála sokkal gyengébb képességű védők az első osztályban is, úgyhogy szerintem ez a gúnyolódás szerintem nem tisztességes. Ennyi.noname írta: de sztem kétféleképpen lehet hozzá viszonyulni:1.siránkozol h mit keres itt 2.ironikusan,viccesen.Nem értem miért baj ha az embernek jó kedve van...Ha nem tetszik, ne olvasd!