Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Aztán mondta hogy természetesen izlandimrmonster írta:Két dolgot írnék (egy pozitív és egy negatív):
A pozitív: Méhes Gábor a magyar-cseh kézimeccsen egy gyenge cseh lövés után: "Puljezevics ilyen lövéseket szokott reggelizni"![]()
A negatív a sokak által istenített, ám általam egy olcsó, mindenkit fikázó, cinikus idiótának tartott Hortitól a tegnapi meccsen: "Gudjohnsen, az új-zélandi marcangoló".............................
Izlandi te vadbarom!![]()
Ha ehhez ez kell,akkor igya csaklionel19 írta:Egyénként multkor volt a fókuszban, ott mondta hogy meccs előtt megiszik egy üves sört meg egy felest
nana! Hajdu b. a legjobb magyar foci kommentátor, azért ne mondjunk ilyeneket róla! ő tényleg über alles, nagyon tudja.lionel19 írta:Nekem Horti a kedvencem egy rossz meccset feldob! De egy jó meccset sem ront el!Game90 írta:http://www.youtube.com/watch?v=ro-i9Rf68jY
Itt egy Horti-videó. Én idáig nem hallottam őt, mivel nincs Sport KlubbomDe nekem Hajdú B., Faragó és Méhes jobban tetszik.
Hajdú B. elrontja a meccset a statisztikákkal és a rossz meccset is azzal
Nekem Horti a kedvencem egy rossz meccset feldob! De egy jó meccset sem ront el!Game90 írta:http://www.youtube.com/watch?v=ro-i9Rf68jY
Itt egy Horti-videó. Én idáig nem hallottam őt, mivel nincs Sport KlubbomDe nekem Hajdú B., Faragó és Méhes jobban tetszik.
Lehet ez is valami mágia a mestertől, és még azon gondolkoztam hogy a francba nem röhögte el magát a szakiSylvinho_ írta:Jaja, és mutattak stúdióképet is, nagyot néztem, mondom ez Horti?!De érdekes, hogy amikor a szakival beszélget, akkor nem ökörködik, csak akkor, ha nem mutatják.
Na ja,csak a különbség az h a "kommentátori aranyköpések"-en röhögni szoktunk,ám ez most vmilyen szinten helytálló volt és valóban,számomra para mert van benne vmi ...Vito írta:"Ha egy sztárokkal telitűzdelt Barcelonaban Oleguernek kell szólózni, akkor az már aggodalomra ad okot!"
Horváth Feri