Labdarúgó EB 2008

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Szerinted ki nyeri az EB-t?

Portugália
36
10%
Spanyolország
186
52%
Olaszország
16
5%
Hollandia
52
15%
Franciaország
30
8%
Németország
21
6%
Címvédés lesz, azaz Görögország
2
1%
Más
12
3%

Szavazatok száma: 355
senzu
Entrenador del Barça

2008.06.19. 23:23:07

a németek ma nem antifocit adtak elő, hanem OKOSAN játszottak, ha lerohanták volna a portugálokat kapnak vagy 3-4 gólt
sajnálom, hogy a kis Lahm végül nem nálunk kötött ki, ma is remekül játszott!
a holnapi is jó meccs lesz, a fanatizmusuk miatt török győzelmet várok
Varatrix
Director del Fútbol

2008.06.19. 23:11:43

Saviola írta:Mert nem egyezik a te véleményeddel,azért beszűkült. 8)
Én erre csak annyit tudok mondani hogy sok szakember is azt mondaná amit én, hogy a Német válogatott megérdemelte az hogy ott legyen az elődöntőn. Aki meg azt mondja hogy nem, annak igen is beszükült az agya mert annyira elfogult portugáliával szemben hogy nem veszi észre hogy el...ték.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.19. 23:11:22

barca99 írta:
Miki feltevését nem egészen értem, elvégre egy Barca fórumon nem sok olyan ember van, aki a MU-ért annyira odavan. Lehet nagy kedvenc, de mégis van előtte egy csapat. :wink: Tehát vki szimpatizált a MU-val, de CR miatt utálja őket. Nálam tiszta sor. Válogatottnál szintén... sztem csak a saját válogatottunknak lehet a legjobban szurkolni, az összes többi akármilyen szimpatikus, sztem mögötte kell, hogy legyen. Akkor meg megint nem baj, ha csorbul a szimpátia. :)
Most általánosságban írtam. Szerintem ha vki szimpatizál (nem pedig megőrül ) egy csapattal,akkor elnézi,h ilyen croni félék vannak ott,legalábbis én így vok vele. Színészkedjen,azzal eléri,h nem veszik komolyan,és ennyi,attól még a csapatot ugyanúgy bírom.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varatrix
Director del Fútbol

2008.06.19. 23:07:48

mindorokke_barca írta:jaja...akkor kerlek nezz at a igazolasok 2008-2009-es topicba... es nezz korul.. h miota kinyilt a topic legalabb 50 nevet hoztak fel az emberek...
Erre csak annyit tudok mondani hogy kerüld el azt a topicot mint sokan mások :wink:
barca99
Llegenda del Barça

2008.06.19. 23:06:29

Saviola írta:Azért remélem a horvát-török kettős közül valamelyik bealázza a deutsche bühnét,mert fájdalmas lenne ezeket később is nézni. :twisted:
Ebben én is reménykedek, de ez az übertechnikás portugál válogatott egy meccsen sem szórakoztatott. Oszt' volt négy.

Teljesen megérdemelték a németek a továbbjutást, a portugálok egy hajszálnyival nem voltak jobbak. Ronaldo miatt (na meg persze a sok 10-15 éves CR-re élvezkedő kisfiú-kislány miatt is) külön öröm a végeredmény. :twisted:

Miki feltevését nem egészen értem, elvégre egy Barca fórumon nem sok olyan ember van, aki a MU-ért annyira odavan. Lehet nagy kedvenc, de mégis van előtte egy csapat. :wink: Tehát vki szimpatizált a MU-val, de CR miatt utálja őket. Nálam tiszta sor. Válogatottnál szintén... sztem csak a saját válogatottunknak lehet a legjobban szurkolni, az összes többi akármilyen szimpatikus, sztem mögötte kell, hogy legyen. Akkor meg megint nem baj, ha csorbul a szimpátia. :)
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.06.19. 23:05:59

Varatrix írta:Én csak Spanyolországnak szurkolok. De azt hozzá kell tenni ha Portugália annyira jó lenne mint amennyire beharangozták, akkor át kellet volna lépniük a németeken. Szóval német válogatott nem akkora nulla mint aminek te gondolod. És azt állítani hogy nem megérdemelten jutottak tovább beszűkült gondolkodásra vall.
Mert nem egyezik a te véleményeddel,azért beszűkült. 8)

Mi abban a megérdemelt,hogy fociznak egy félidőt,rúgnak egy szabálytalan gólt,s utána meg védekeznek.Ez valóban megérdemelt,tiszta futball,kell is az EB-nek.Nem szeretem a portugálokat,nem egy ember miatt,unszimpatikusak,ennyi,de a német szánalomnál szebb focira képesek.Az,hogy ez ma nem érvényesült,az az ő hibájuk,tény,de nem a németek tudása..ez az én véleményem,vitatkozni lehet,de attól még nem beszűkült,mert nem a tiéddel egyező. :wink:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.06.19. 23:04:38

Ez mindig így van, ezért szerencse hogy akik itt forumoznak azoknak a többségének önálló gondolatai vannak.
jaja...akkor kerlek nezz at a igazolasok 2008-2009-es topicba... es nezz korul.. h miota kinyilt a topic legalabb 50 nevet hoztak fel az emberek... h ot kene tuti leigazolnia a vezetosegnek.. es ha nem teszik akkor szerencsetlenek... es nem vegzik jol dolgukat.... ezekre fele azt valaszolja h te hu.lye vagy mert ez nem barca szintu jatekos... a masik fele meg h igen tenyleg o lenne a legmegfelelobb es meg kipotolja 2 uj nevvel aki szinten tuti uzlet lenne... es h milyen hu.e laporta h nem igazolja le quaresmat, huntelaart, benzemat .... meg a hasonlo hudenagy szupersztarokat... es lehuztek engem(tobbszor hangul;yoztam h nem vagyok elajulva egyiktol sem) meg h majd nezzem meg az EB-t h milyen fa.xagyerekek lesznek.... hat megneztem oket... mar amikor jateklehetoseget kaptak... es hat mit mondjak... siralmasabbak mint gondoltam....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mindorokke_barca 2008.06.19. 23:06:36-kor.
Varatrix
Director del Fútbol

2008.06.19. 23:04:28

Varga Tamás írta:Nem tudom, hogy Olaszországban lesz-e rá időm. nem hinném, hogy ez fogja lekötni az időmet. A döntőre viszont hazaérek.
Ne agódj Olaszországban és Barcelonában is egyaránt jártam és minden kocsmában focit néznek az emberek. Mindenki ien helyeken szeretne élni :wink: Biztosítalak hogy az eredményt tudni fogod.
kompalor
Jugador d'estrella

2008.06.19. 23:04:15

Hát, számomra meglepetés volt, hogy ilyen sima volt a meccs. Nekem úgy tűnt, hogy a portugálok lebecsülték a németeket. Scolari is azzal viccelődött meccs előtt, hogy hány centivel magasabbak a német védők. És hogy ez a legnagyobb gondja. Mintha Ballack, Klose, vagy Podolski senkik lennének...
Kép
Kép
Kép
Visca El Barça! Sempre Barça! Més Que Un Club!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.19. 23:01:30

ozsimiki írta:
Varga Tamás írta: Ne haragudj Miki, de nincs teljesen igazad. A szebb focit a portugálok játszották, de azért a németek se kamutizenegyesből és 3 leshelyzetből lőtték a három góljukat. Tudtommal a szabadrúgásból elért gól is gól, és annyit ér, mintha azt egy brilliáns támadás végén érik el. És a portugálok első gólja is csak a szerencsén múlt a végén, a támadás maga szép volt. De, Schweinsteiger gólját is egy tetszetős támadás előzte meg.
Abban igazad van, hogy CR-t utálom.
Nem erről az egy meccsről beszéltem csak :wink: de felőlem élvezzétek a szuperlátványos német-horvátot majd :D
Nem tudom, hogy Olaszországban lesz-e rá időm. nem hinném, hogy ez fogja lekötni az időmet. A döntőre viszont hazaérek.
Kép
Guardiola
Capitá del Barça

2008.06.19. 23:01:16

Aki azt hiszi hogy amit ma a nemetektol latott antifoci akkor szerintem nem tudja pontosan mit is jelent ez es azt hiszi ez a vedekezessel egyenlo.

A nemetek nagyon osszeszedetten jatszodtak nagyon keves hibaval emellett tokeletesen hasznaltak ki a gyengelkedo Portugalok hibait. Ahogy Bölöni is mondta Deco nyujtotta a Portugal valogatottbol azt a teljesitmenyt amit tud a tobbieknek nem sikerult kihozniuk magukbol a maximumot, ez altal nem is erdemeltek ma tovabbjutast a felporgott Nemetek ellen.

(azert egy hosszabittast es utanna egy 11-es parbalyt szivesen megneztem volna de ez fokent annak tudhato be, hogy ezen a mecsen nem igazan szurkoltam egyik csapatnak sem. Azert igy sem panaszkodom tetszett a mecs.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Guardiola 2008.06.19. 23:02:09-kor.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.06.19. 22:59:46

cps46 írta:Spanyol-Portugál döntőt szerettem volna, Xavi Deco ellen, hú de megnéztem volna. Németek szokás szerint hozták mákos, kétkézzel lökős szabadrúgásgóljaikat, mindig is utáltam azokat a csapatokat, akik csak ebből élnek. Portugáloknak nem kedvezett sem az eső, sem a bíró.

Egyébként csak engem irritál ez a bíró ennyire? Szerintem legalább akkora szereplési vágya van, mint C.Ronaldonak.
Nem kedvezett volna az eső a portugáloknak? Hm. A németek magas emnbereit a fökldön kicsiben kellett volna megverni, mert állítólag aportugálok technikás futballt játszanak( egyébként tényleg), és köztudott, hogy az eső a technikás csapatnak kedvez. A dagonya nem, de az eső igen.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Varga
Capitá del Barça

2008.06.19. 22:59:13

Benga írta:Bocs, hogy rágódok rajta, de úgy látom páran féreértitek a szitut.
C.R.-t lerántották, felnézett.
Amikor át akarta lépni az ember rálépett a lábára. Véletlenül utána bocsánatot is kért. Ki is kockázták. Amúgy meg marhára nem sozt nem szoroz de nem viccből hempergett miután egyszer felnézett h semmi baja. ennyire senki sem szinész.
Hát ja, én is így láttam.
Mellesleg az tényleg tud fájni ha így rálépnek a bokádra.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.19. 22:58:19

Varga Tamás írta: Ne haragudj Miki, de nincs teljesen igazad. A szebb focit a portugálok játszották, de azért a németek se kamutizenegyesből és 3 leshelyzetből lőtték a három góljukat. Tudtommal a szabadrúgásból elért gól is gól, és annyit ér, mintha azt egy brilliáns támadás végén érik el. És a portugálok első gólja is csak a szerencsén múlt a végén, a támadás maga szép volt. De, Schweinsteiger gólját is egy tetszetős támadás előzte meg.
Nem erről az egy meccsről beszéltem csak :wink: de felőlem élvezzétek a szuperlátványos német-horvátot majd :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varatrix
Director del Fútbol

2008.06.19. 22:57:00

Valamelyik hozzászólásban említett "Portugál divat szurkolók". Nem kell agódni holnaptól Hollandiának vagy más győzelemre esélyes csapatnak fognak szurkolni. Ez mindig így van, ezért szerencse hogy akik itt forumoznak azoknak a többségének önálló gondolatai vannak.
Benga
Entrenador del Barça

2008.06.19. 22:56:35

Bocs, hogy rágódok rajta, de úgy látom páran féreértitek a szitut.
C.R.-t lerántották, felnézett.
Amikor át akarta lépni az ember rálépett a lábára. Véletlenül utána bocsánatot is kért. Ki is kockázták. Amúgy meg marhára nem sozt nem szoroz de nem viccből hempergett miután egyszer felnézett h semmi baja. ennyire senki sem szinész.
cps46
Entrenador del Barça

2008.06.19. 22:56:15

Spanyol-Portugál döntőt szerettem volna, Xavi Deco ellen, hú de megnéztem volna. Németek szokás szerint hozták mákos, kétkézzel lökős szabadrúgásgóljaikat, mindig is utáltam azokat a csapatokat, akik csak ebből élnek. Portugáloknak nem kedvezett sem az eső, sem a bíró.

Egyébként csak engem irritál ez a bíró ennyire? Szerintem legalább akkora szereplési vágya van, mint C.Ronaldonak.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.19. 22:54:31

Igen, a portugálok besültek. Ha annyira nagyon jó focit játszanak, akkor meg kellett volna verniük a németeket. Nem sikerült. Tamásnak igaza van, a focit gólra játszák, nem pedig szépségre. Azért van egy kis különbség a német és a görög "antifoci" között. Ha van olyan képessége egy csapatnak, hogy fizikailag felé tud nőni a másik csapatnak, akkor miért ne tegye?

Egyébként ezen az ágon a horvátoknak szurkolok.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.06.19. 22:51:14

Saviola írta:Biztos,hogy ráléptek.100 %.De ez nem oszt,nem szoroz.A német atinfoci továbbment,mindenki boldog.Azért remélem a horvát-török kettős közül valamelyik bealázz a deutsche bühnét,mert fájdalmas lenne ezeket később is nézni. :twisted:
Nézd már meg az ismétlést légyszi...A portugálok ennyire voltak képesek.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.06.19. 22:50:37

Varatrix írta:
Saviola írta:Örüljünk is annak,hogy a német technikai magasiskola továbbment.szép volt fiuk,ballack szerintem nem tudott volna nagyobbat lokni a 3. gol elott,de legyunk boldogok,hogy a focit játszó portugalok kiestek,mert utaljuk a nyalaskeput.Kozben meg azt nem vesszuk eszre,hogy a foci sz.rt sem fog erni a kovetkezokben..remelem kiejtik ezeket a nullakat innen,minel gyorsabban! :wink:
Én csak Spanyolországnak szurkolok. De azt hozzá kell tenni ha Portugália annyira jó lenne mint amennyire beharangozták, akkor át kellet volna lépniük a németeken. Szóval német válogatott nem akkora nulla mint aminek te gondolod. És azt állítani hogy nem megérdemelten jutottak tovább beszűkült gondolkodásra vall.
Így igaz. Megérdemelték, és bár a teret átadták, nem antifutballal jutottak tovább. Megérdemelték. A portugálok kissé fel lettek fújva, a németek pedig igazolták azokat a szakértői véleményeket, melyek az elődöntőbe várták őket.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.06.19. 22:49:33

Biztos,hogy ráléptek.100 %.De ez nem oszt,nem szoroz.A német atinfoci továbbment,mindenki boldog.Azért remélem a horvát-török kettős közül valamelyik bealázza a deutsche bühnét,mert fájdalmas lenne ezeket később is nézni. :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saviola 2008.06.19. 22:50:53-kor.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.06.19. 22:49:10

Rivaldo11 írta: Hidd el, nem nehéz. Ha nálunk valaki kispályán( vagy a blsz2-ben) ilyen stílust venne fel mint a kis b*zi, kb 3-4 percet töltene a pályán, mert agyonrúgnák. Terpesztett lábakkal áll a szabihoz,( mert pózol) állandóan nyitott szájjal járkál, gesztikulál, és annyira nagyképű, hogy HÁNYINGER.
Hát ezért szurkoltam a németeknek.
Rivaldo, tökéletesen leírtad a véleményem :P
elképzeltem, h milyen animáció készülne arról, h ronaldo szabadvégzés és terpeszállás közben a dolgát is a pályán végezné :lol:
feltűnési viszketeség, ennyi :P :D
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Benga
Entrenador del Barça

2008.06.19. 22:48:56

Off: A lábára léptek utána. Látszott. Bocsánatot is kért tőle az ember.
Miután sétált el akkor volt át akarta lépni.

On: Hát a portugál divatdrukkereknek ez most kocc.
Amúgy meg németek pont annyira játszottak amennyire keltek.
Bravo!
Viszont Decot sajnálom és úgy az egész csapatot és nem kéne ennyire elvakultan szajkózni azt, hogy C.R. egy trágya. Kicsit szánalmas :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Benga 2008.06.19. 22:50:07-kor.
Varatrix
Director del Fútbol

2008.06.19. 22:48:37

Saviola írta:Örüljünk is annak,hogy a német technikai magasiskola továbbment.szép volt fiuk,ballack szerintem nem tudott volna nagyobbat lokni a 3. gol elott,de legyunk boldogok,hogy a focit játszó portugalok kiestek,mert utaljuk a nyalaskeput.Kozben meg azt nem vesszuk eszre,hogy a foci sz.rt sem fog erni a kovetkezokben..remelem kiejtik ezeket a nullakat innen,minel gyorsabban! :wink:
Én csak Spanyolországnak szurkolok. De azt hozzá kell tenni ha Portugália annyira jó lenne mint amennyire beharangozták, akkor át kellet volna lépniük a németeken. Szóval német válogatott nem akkora nulla mint aminek te gondolod. És azt állítani hogy nem megérdemelten jutottak tovább beszűkült gondolkodásra vall.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.19. 22:48:05

ozsimiki írta:
Saviola írta:Örüljünk is annak,hogy a német technikai magasiskola továbbment.szép volt fiuk,ballack szerintem nem tudott volna nagyobbat lokni a 3. gol elott,de legyunk boldogok,hogy a focit játszó portugalok kiestek,mert utaljuk a nyalaskeput.Kozben meg azt nem vesszuk eszre,hogy a foci sz.rt sem fog erni tovabbra..remelm kiejtik ezeket a nullakat innen,minel gyorsabban! :wink:
Savi tesó nagyon jól összefoglaltad :wink: Legalább a fórum egyik fele a focit díjazza,nempedig elvakultan ,mindent háttérbe szorítva , utálkozik...
Ne haragudj Miki, de nincs teljesen igazad. A szebb focit a portugálok játszották, de azért a németek se kamutizenegyesből és 3 leshelyzetből lőtték a három góljukat. Tudtommal a szabadrúgásból elért gól is gól, és annyit ér, mintha azt egy brilliáns támadás végén érik el. És a portugálok első gólja is csak a szerencsén múlt a végén, a támadás maga szép volt. De, Schweinsteiger gólját is egy tetszetős támadás előzte meg.
Kép
Lezárt