Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Én erre csak annyit tudok mondani hogy sok szakember is azt mondaná amit én, hogy a Német válogatott megérdemelte az hogy ott legyen az elődöntőn. Aki meg azt mondja hogy nem, annak igen is beszükült az agya mert annyira elfogult portugáliával szemben hogy nem veszi észre hogy el...ték.Saviola írta:Mert nem egyezik a te véleményeddel,azért beszűkült.![]()
Most általánosságban írtam. Szerintem ha vki szimpatizál (nem pedig megőrül ) egy csapattal,akkor elnézi,h ilyen croni félék vannak ott,legalábbis én így vok vele. Színészkedjen,azzal eléri,h nem veszik komolyan,és ennyi,attól még a csapatot ugyanúgy bírom.barca99 írta:
Miki feltevését nem egészen értem, elvégre egy Barca fórumon nem sok olyan ember van, aki a MU-ért annyira odavan. Lehet nagy kedvenc, de mégis van előtte egy csapat.Tehát vki szimpatizált a MU-val, de CR miatt utálja őket. Nálam tiszta sor. Válogatottnál szintén... sztem csak a saját válogatottunknak lehet a legjobban szurkolni, az összes többi akármilyen szimpatikus, sztem mögötte kell, hogy legyen. Akkor meg megint nem baj, ha csorbul a szimpátia.
Erre csak annyit tudok mondani hogy kerüld el azt a topicot mint sokan másokmindorokke_barca írta:jaja...akkor kerlek nezz at a igazolasok 2008-2009-es topicba... es nezz korul.. h miota kinyilt a topic legalabb 50 nevet hoztak fel az emberek...
Ebben én is reménykedek, de ez az übertechnikás portugál válogatott egy meccsen sem szórakoztatott. Oszt' volt négy.Saviola írta:Azért remélem a horvát-török kettős közül valamelyik bealázza a deutsche bühnét,mert fájdalmas lenne ezeket később is nézni.
Mert nem egyezik a te véleményeddel,azért beszűkült.Varatrix írta:Én csak Spanyolországnak szurkolok. De azt hozzá kell tenni ha Portugália annyira jó lenne mint amennyire beharangozták, akkor át kellet volna lépniük a németeken. Szóval német válogatott nem akkora nulla mint aminek te gondolod. És azt állítani hogy nem megérdemelten jutottak tovább beszűkült gondolkodásra vall.
jaja...akkor kerlek nezz at a igazolasok 2008-2009-es topicba... es nezz korul.. h miota kinyilt a topic legalabb 50 nevet hoztak fel az emberek... h ot kene tuti leigazolnia a vezetosegnek.. es ha nem teszik akkor szerencsetlenek... es nem vegzik jol dolgukat.... ezekre fele azt valaszolja h te hu.lye vagy mert ez nem barca szintu jatekos... a masik fele meg h igen tenyleg o lenne a legmegfelelobb es meg kipotolja 2 uj nevvel aki szinten tuti uzlet lenne... es h milyen hu.e laporta h nem igazolja le quaresmat, huntelaart, benzemat .... meg a hasonlo hudenagy szupersztarokat... es lehuztek engem(tobbszor hangul;yoztam h nem vagyok elajulva egyiktol sem) meg h majd nezzem meg az EB-t h milyen fa.xagyerekek lesznek.... hat megneztem oket... mar amikor jateklehetoseget kaptak... es hat mit mondjak... siralmasabbak mint gondoltam....Ez mindig így van, ezért szerencse hogy akik itt forumoznak azoknak a többségének önálló gondolatai vannak.
Ne agódj Olaszországban és Barcelonában is egyaránt jártam és minden kocsmában focit néznek az emberek. Mindenki ien helyeken szeretne élniVarga Tamás írta:Nem tudom, hogy Olaszországban lesz-e rá időm. nem hinném, hogy ez fogja lekötni az időmet. A döntőre viszont hazaérek.
Nem tudom, hogy Olaszországban lesz-e rá időm. nem hinném, hogy ez fogja lekötni az időmet. A döntőre viszont hazaérek.ozsimiki írta:Nem erről az egy meccsről beszéltem csakVarga Tamás írta: Ne haragudj Miki, de nincs teljesen igazad. A szebb focit a portugálok játszották, de azért a németek se kamutizenegyesből és 3 leshelyzetből lőtték a három góljukat. Tudtommal a szabadrúgásból elért gól is gól, és annyit ér, mintha azt egy brilliáns támadás végén érik el. És a portugálok első gólja is csak a szerencsén múlt a végén, a támadás maga szép volt. De, Schweinsteiger gólját is egy tetszetős támadás előzte meg.
Abban igazad van, hogy CR-t utálom.de felőlem élvezzétek a szuperlátványos német-horvátot majd
Nem kedvezett volna az eső a portugáloknak? Hm. A németek magas emnbereit a fökldön kicsiben kellett volna megverni, mert állítólag aportugálok technikás futballt játszanak( egyébként tényleg), és köztudott, hogy az eső a technikás csapatnak kedvez. A dagonya nem, de az eső igen.cps46 írta:Spanyol-Portugál döntőt szerettem volna, Xavi Deco ellen, hú de megnéztem volna. Németek szokás szerint hozták mákos, kétkézzel lökős szabadrúgásgóljaikat, mindig is utáltam azokat a csapatokat, akik csak ebből élnek. Portugáloknak nem kedvezett sem az eső, sem a bíró.
Egyébként csak engem irritál ez a bíró ennyire? Szerintem legalább akkora szereplési vágya van, mint C.Ronaldonak.
Hát ja, én is így láttam.Benga írta:Bocs, hogy rágódok rajta, de úgy látom páran féreértitek a szitut.
C.R.-t lerántották, felnézett.
Amikor át akarta lépni az ember rálépett a lábára. Véletlenül utána bocsánatot is kért. Ki is kockázták. Amúgy meg marhára nem sozt nem szoroz de nem viccből hempergett miután egyszer felnézett h semmi baja. ennyire senki sem szinész.
Nem erről az egy meccsről beszéltem csakVarga Tamás írta: Ne haragudj Miki, de nincs teljesen igazad. A szebb focit a portugálok játszották, de azért a németek se kamutizenegyesből és 3 leshelyzetből lőtték a három góljukat. Tudtommal a szabadrúgásból elért gól is gól, és annyit ér, mintha azt egy brilliáns támadás végén érik el. És a portugálok első gólja is csak a szerencsén múlt a végén, a támadás maga szép volt. De, Schweinsteiger gólját is egy tetszetős támadás előzte meg.
Abban igazad van, hogy CR-t utálom.
Nézd már meg az ismétlést légyszi...A portugálok ennyire voltak képesek.Saviola írta:Biztos,hogy ráléptek.100 %.De ez nem oszt,nem szoroz.A német atinfoci továbbment,mindenki boldog.Azért remélem a horvát-török kettős közül valamelyik bealázz a deutsche bühnét,mert fájdalmas lenne ezeket később is nézni.
Így igaz. Megérdemelték, és bár a teret átadták, nem antifutballal jutottak tovább. Megérdemelték. A portugálok kissé fel lettek fújva, a németek pedig igazolták azokat a szakértői véleményeket, melyek az elődöntőbe várták őket.Varatrix írta:Én csak Spanyolországnak szurkolok. De azt hozzá kell tenni ha Portugália annyira jó lenne mint amennyire beharangozták, akkor át kellet volna lépniük a németeken. Szóval német válogatott nem akkora nulla mint aminek te gondolod. És azt állítani hogy nem megérdemelten jutottak tovább beszűkült gondolkodásra vall.Saviola írta:Örüljünk is annak,hogy a német technikai magasiskola továbbment.szép volt fiuk,ballack szerintem nem tudott volna nagyobbat lokni a 3. gol elott,de legyunk boldogok,hogy a focit játszó portugalok kiestek,mert utaljuk a nyalaskeput.Kozben meg azt nem vesszuk eszre,hogy a foci sz.rt sem fog erni a kovetkezokben..remelem kiejtik ezeket a nullakat innen,minel gyorsabban!
Rivaldo, tökéletesen leírtad a véleményemRivaldo11 írta: Hidd el, nem nehéz. Ha nálunk valaki kispályán( vagy a blsz2-ben) ilyen stílust venne fel mint a kis b*zi, kb 3-4 percet töltene a pályán, mert agyonrúgnák. Terpesztett lábakkal áll a szabihoz,( mert pózol) állandóan nyitott szájjal járkál, gesztikulál, és annyira nagyképű, hogy HÁNYINGER.
Hát ezért szurkoltam a németeknek.
Én csak Spanyolországnak szurkolok. De azt hozzá kell tenni ha Portugália annyira jó lenne mint amennyire beharangozták, akkor át kellet volna lépniük a németeken. Szóval német válogatott nem akkora nulla mint aminek te gondolod. És azt állítani hogy nem megérdemelten jutottak tovább beszűkült gondolkodásra vall.Saviola írta:Örüljünk is annak,hogy a német technikai magasiskola továbbment.szép volt fiuk,ballack szerintem nem tudott volna nagyobbat lokni a 3. gol elott,de legyunk boldogok,hogy a focit játszó portugalok kiestek,mert utaljuk a nyalaskeput.Kozben meg azt nem vesszuk eszre,hogy a foci sz.rt sem fog erni a kovetkezokben..remelem kiejtik ezeket a nullakat innen,minel gyorsabban!
Ne haragudj Miki, de nincs teljesen igazad. A szebb focit a portugálok játszották, de azért a németek se kamutizenegyesből és 3 leshelyzetből lőtték a három góljukat. Tudtommal a szabadrúgásból elért gól is gól, és annyit ér, mintha azt egy brilliáns támadás végén érik el. És a portugálok első gólja is csak a szerencsén múlt a végén, a támadás maga szép volt. De, Schweinsteiger gólját is egy tetszetős támadás előzte meg.ozsimiki írta:Savi tesó nagyon jól összefoglaltadSaviola írta:Örüljünk is annak,hogy a német technikai magasiskola továbbment.szép volt fiuk,ballack szerintem nem tudott volna nagyobbat lokni a 3. gol elott,de legyunk boldogok,hogy a focit játszó portugalok kiestek,mert utaljuk a nyalaskeput.Kozben meg azt nem vesszuk eszre,hogy a foci sz.rt sem fog erni tovabbra..remelm kiejtik ezeket a nullakat innen,minel gyorsabban!Legalább a fórum egyik fele a focit díjazza,nempedig elvakultan ,mindent háttérbe szorítva , utálkozik...