Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Varga Tamás írta:Lehet egyszerre szurkolni a Barcának és a Realnak?mr. írta: Énis Nadalos vagyok de Federer is nagyon szimpatikus!(Nem is tudom hogy nem lehet őt bírni...)
Én is Nadalért szorítok, de Rogert egyáltalán nem komálom. Persze, eredményeit elismerem, és tisztelem, de mint versenyző és ember egyáltalán nem szimpatikus.
Lehet egyszerre szurkolni a Barcának és a Realnak?mr. írta: Énis Nadalos vagyok de Federer is nagyon szimpatikus!(Nem is tudom hogy nem lehet őt bírni...)
Énis Nadalos vagyok de Federer is nagyon szimpatikus!(Nem is tudom hogy nem lehet őt bírni...)Diego10 írta:lopakodo írta:federer ismét kiesett...
Hálistennek!![]()
Én nagy Nadalos vagyok.Remélem nem bántok meg vele senkit de én személy szerint nagyon nem bírom a svájcit.
lopakodo írta:federer ismét kiesett...
Majd a kajak, kenusok... Meg a férfi vízilabdások.Los Banditos írta:Az aranyunk még mindig vár
KATTMessiFan írta:Látom Ronnié a tizes.. Thiago nagyon szép gólt rúgott egyékbént hol játszik?
én láttam és tökéletesen 1et értek.és egy ilyen kaliberű játékos neve még fel sem merült a barcánálstefanl10 írta:Nem tudom ki látta tegnap a Brazília-Kína meccset de aki látta az értheti mért vagyok dühös. Nem értem miért nem igazoltuk le ezt a thiago neves-t. Tegnap olyan jól játszott ráadásul kivételesen jó ballába van, és gólerős is (ezeket igazolja a szabadrugásgólja meg a másik gólja is)
torrestoni írta: Nos, mivel megsérül a török, ezért így mindketten megkapták volna a bronzérmet. Ennek a hátterét én is csak ennyire ismerem. Először ráakasztották, majd leszaladt a dobogóról, s a szőnyeg közepébe vágta, s eltűnt...
Nos, mivel megsérül a török, ezért így mindketten megkapták volna a bronzérmet. Ennek a hátterét én is csak ennyire ismerem. Először ráakasztották, majd leszaladt a dobogóról, s a szőnyeg közepébe vágta, s eltűnt...csababarca írta:mit csinált ? és mi volt az előzménye?torrestoni írta:Azt a mindenit..., ez nem semmi..., amit Abraham csinált.![]()
Edopta az érmet ha jol láttamcsababarca írta:mit csinált ? és mi volt az előzménye?torrestoni írta:Azt a mindenit..., ez nem semmi..., amit Abraham csinált.![]()
mit csinált ? és mi volt az előzménye?torrestoni írta:Azt a mindenit..., ez nem semmi..., amit Abraham csinált.![]()
Eldobta az érmét ugye? De miért dobta el, sajna az ő meccsét nem láttam.torrestoni írta:Azt a mindenit..., ez nem semmi..., amit Abraham csinált.![]()