Barcaforever írta:Nem hinném, h sérült, de az azért elgondolkodtató, h 3 szélsőnk sérült és még így se játszik.

- khmm.. Villa nem szélső támadó - (hanem klasszikus középcsatár) - sőt, a denevéreknél és a válogatottban is befejező ékként számolt vele minden edző!, az egy másik dolog, hogy itt (FCB) milyen posztidegen (balszélső támadó) szerepkörben játszatja az edző!
Thierry Henry (Titi) "halálát" is a vonal menti/ széljáték (balszélső támadó) okozta nálunk nem pedig az, hogy elfelejtett focizni!
Nem minden támadó univerzális mint Leo, arról nem is beszélve, hogy Titi és Villa esetében eddig őket szolgálta ki mindenki és rájuk épült a támadó játék előző klubjukban!
Én sajnálom Villát és értékelem a próbálkozását/ szenvedését a szélen, DE! nem megfelelő a szélső támadó pozícióra, a Barca játékkultúrájába!
Személy szerint én a fiatal, tehetséges
született balszélső támadó Matát hoztam volna el anno a denevérektől, fele annyi pénzért mint Villat erre a posztra!
Igazán R10 óta nincs klasszis balszélső támadónk....., általában valaki (Titi, Villa) kivan dobva arra a szélre és elvan várva, hogy működjön!
Hááát ennyire működik egyenlőre eddig....