2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Barcaforever szerintem te Engelaarra gondolsz.Hát...A srác nem mai gyerek már és a Schalkeban nagyon nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket,ment is haza Hollandiába 1 év után.Ettől függetlenül én is szeretem a játékát.De ha nem rá gondoltál,akkor bocsBarcaforever írta:Természetesen nem, mivel az EL-ben szerepelt a PSV színeiben így a kettő kizárja egymást.Jó volt, mindenféleképpen szükség volt, egy hasonló típusú kp.-ra Xavi és Ini mögött, sztem jó lesz, remélem nem ő lesz a köv. focista, aki idejön és elfelejt távolról kaput találni, mert ez évek óta betegség.zsoltman írta:Bl-ben pályára léphet?![]()
A PSV-be van az állandó vkp, egy igazi tank a srác nem tudom fejből a nevét, de ha így folytatja neki is szép karrierje lehet.
Természetesen nem, mivel az EL-ben szerepelt a PSV színeiben így a kettő kizárja egymást.Jó volt, mindenféleképpen szükség volt, egy hasonló típusú kp.-ra Xavi és Ini mögött, sztem jó lesz, remélem nem ő lesz a köv. focista, aki idejön és elfelejt távolról kaput találni, mert ez évek óta betegség.zsoltman írta:Bl-ben pályára léphet?
afellay tud középen meg szélen is jatszani dzsudzsak viszont csak szélen (szerk.).Bobán írta:Szerintem ugyan ez Dzsudzsákkal is megtörténhetett volna, nem láttok sok különbséget a két játékos közt, igaz nem is vagyok tehetségkutató, biztos van egy 3. szemük a dologhoz! Fiatal, lendületes, jó játékot!!!!
Én is kérdeztem már pár helyen, hogy végülis mi az igazi posztja, mert én úgy tudtam szintén, hogy szélső. De egyes hírekben olyan egyértelműen volt leírva, hogy középső középpályás, mint ha meg sem lehetne kérdőjelezni. Ha Pep fejével gondolkodnék, akkor balszélső posztra érkezik Afellay.Slither írta:Miért gondolja mindenki, hogy hosszútávon középső középpályásként számítanak rá? Volt pár szöszenet arról hogy Xavi kronikus achilles-sérülése miatt hozzuk most, de ezt senki se mondta a klubnál (vagy igen?). Lehet hogy nem tudok sokat Afellayról, de mindig is szélső volt, aki beljebb is tud játszani. Utóbbi években ez most változott vagy miért gondolja mindenki hogy őt belső kzp?
Sztem csak szükség esetén fog középen játszani, és elsősorban szélső támadóként fognak rá számítani. Úgyis elég szükös a támadószekciónk.
Afellay sokkal gólerősebb, mint Hleb, és szélsőként gyorsabb (futásban elsősorban, mert mozdulatgyorsaságot tekintve Hleb is kiemelkedő játékos volt). Szerintem egyértelműen a szélen kellene játszania, az idén halványabb Pedro mellett/helyett.Fernando írta:Úgytudom igen.bali 15 írta:Affelay játszhat a BL-ben?
Remélem inkább középpályásnak hozzuk. Nehogy úgy járjunk vele mint szegény Hleb-bel. Ha minden igan a januári kp sor így fog kinézni: Busquets, Mascherano, Xavi, Iniesta, Keita, Thiago, Afellay. Szerintem elég erős. Jövőre talán, ha megy Keita jön fel Jonathan.
A támadósor erőssége pedig a pillanatnyi formán múlik csak. Van szerintem elég emberünk oda, csak játszatni kéne őket (persze Jeffren sérült). Jót tenne néha, ha nem kezdene folyton Messi és Villa. Pedro pedig játszhatna többet, mert mióta nem alapkezdő azóta eléggé visszavett.
Úgytudom igen.bali 15 írta:Affelay játszhat a BL-ben?