Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még keletebbre is. Maradjon is, már le van zsírozva egy foci.Zozzy 5 írta:Debrecenben napsütés...
Szombathelyen kb. egyórán keresztül hullott, de nem maradt belőle semmi. Most az eső esik.kovinho írta:Az nem gyenge. Itt Szolnokon, a szokásos natur hideg van...a Witget azt írja 4 fokkal...Aprieto írta:....kb. 3-4 centis pelyhekben szakad a hó, idén előszőr.... 2,5 órája
Vhol van még hó?
Hát ez szép!Primitive írta:Köszönö, köszönöm![]()
Végülis, akkor most kiszámolta, HUF-ban, hogy mennyit is nyertem! Szal 16. 528 HUF nyertem, és nem 20. 000 at, szal, csak ennyivel korrigálnám... A befektetett összeg, pedig 160 HUF volt!
Volt benne mák is, bár próbáltam a realitásra helyezni a hangsúlyt. Ilyen sok meccsnél igen sűrűn benne van a hibázás lehetősége, de most ez összejött!
Nem az a mák, hogy a mi meccsünket eltalálta. 7 meccsre fogadott(lásd lejjebb) és az összes sikerült neki. 170 FT-ból 20.000-et nyert. Mind a hét meccset eltalálta. Na ez a mák!ozsimiki írta:Mi ebbe akkora mák?Frank Rijkaard írta:Az 1-1 azt jelenti, hogy félidőben és a végén is hazai. És jó lett neki GreckiPrimitive írta:Barcelona - Rangers 1-1ez a mai
:) ?-? 1.7
Még mindig nem hiszem el, hogy egy embernek, hogy lehet ekkora mákja. De azért grat.
Elég nagy sansz volt arra,h vezetünk,és nyerünk is....
Mi ebbe akkora mák?Frank Rijkaard írta:Az 1-1 azt jelenti, hogy félidőben és a végén is hazai. És jó lett neki GreckiPrimitive írta:Barcelona - Rangers 1-1ez a mai
Még mindig nem hiszem el, hogy egy embernek, hogy lehet ekkora mákja. De azért grat.
Az 1-1 azt jelenti, hogy félidőben és a végén is hazai. És jó lett neki GreckiPrimitive írta:Barcelona - Rangers 1-1ez a mai
Mert ha jól emlékszem Barca győzelemre tett.grecki írta:Lehet hülye vagyok, de hogyan nyertél, amikor a Barca nem ikszelt, hanem nyert?!
na ott a baj,hogy a fele szaporodnak mint az egerek...Drigo írta:Meg még Magyarország fele, csak őket másról is meg lehet ismerni...VictorValdes19 írta:Most még csak Primitive használja a dumámat a TESTVIIIRT
Meg még Magyarország fele, csak őket másról is meg lehet ismerni...VictorValdes19 írta:Most még csak Primitive használja a dumámat a TESTVIIIRT
Azért érdekes, hogy 170et fizetél be és a szorzód kisebb, mint száz az összeget mégis 20000-re becsülöd, szerény számításaim szerint közelebb jársz a 15höz, mint a húszhoz, de ez csakk kötekedés.Primitive írta:Befizetett összeg: 50 DIN ( kb. az nálatok 170 HUF)
Össz szorzó : 98.5226
Lehetséges nyeremény : 4926 DIN (kb. 20. 000 HUF)
És most izgulok:)