Már hogy lehetne hozzá hasonlítani? Ő egy percet nem hordta még a Mezünket...ez teljesen más kategória...Lilfish írta: de valamiért olyan figo lajos érzésem van vele
Barça Igazolások 2007-08
- ozsimiki
- Adminisztrátor

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Lilfish
- Jugador del Barça
Aztán ha végül nálunk köt ki nem fogom előre utálni, mint, ahogy itt a hangulat már kel, de nem kicsi hendikeppel fog indulni, szóval lesz mit bizonyítania, de valamiért olyan figo lajos érzésem van vele
De mostmár elvben nem 5-öt kér mer azt megadták hanem 7-et ha jól tudom, valamelyik (marca,sport.es,goal.com) cikkben olvastam.
-
- Director del Fútbol
A Barca tette fel a kérdés Chivunak és az ügynökének,erre mondták,hogy nagyon fontos a pénz,de egyéb dolgok is számítanak.
Sztem most elég jól állunk az ügyben,de már sokszor volt ilyen.
Már kicsit unalmas a dolog és ki tudja mikor ér véget.
Sztem most elég jól állunk az ügyben,de már sokszor volt ilyen.
Már kicsit unalmas a dolog és ki tudja mikor ér véget.
- Lilfish
- Jugador del Barça
Badi írta:Twenty-four hours ago the possibilities that Chivu ended up dressing the t-shirt the Barça were practically null.
Röviden, aszongy a figura, h nem csak a money, bár az is sokat számít épp úgy mint sortszakamilag a Barca.Scorpio írta:Magyar oldalon, ha nem is egészet de röviden le lehet írni miről szól!
Akkor ez most azt jelenti, h hozzánk jönne 3,5 mill ért a rinyálba meg csak 5 mill-ért hajlandó focizni, mer ez azé szép lenne

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lilfish 2007.07.05. 13:19:19-kor.
Hát hogy 24 órája még az esély nulla volt a Barca számára Chivu leigazolásában.
Aztán Bacali asszem feltette a kérdést hogy a pénz vagy a sport számít. Erre Chivu: A pénz természetesen mindenkinek nagyon fontos dolog, de az is amit a Barca a sport terén tesz, vagy vmi ilyesmi.
Ez az angol szöveg, Scorpionak, "lefordítva"
Aztán Bacali asszem feltette a kérdést hogy a pénz vagy a sport számít. Erre Chivu: A pénz természetesen mindenkinek nagyon fontos dolog, de az is amit a Barca a sport terén tesz, vagy vmi ilyesmi.
Ez az angol szöveg, Scorpionak, "lefordítva"
Jó de a cím miatt kérem a szerzői jogdíjamatScorpio írta:Filmet már levédettem, már írom a forgatókönyvet!roonie írta:De ez hihetetlen, hányszor állapodott meg kivel, hogy a klub, Chivu vagy épp az ügynöke, mikor és hányszor nyilatkozták azt hogy itt akarok, ott szeretnék, ezt preferálom stb. Ez tényleg egy 50 oldalas könyv lehetnem, vagy film. Pl. : "The TransferMan" címmel.

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Biztos, ha érteném is!Bodi írta:Twenty-four hours ago the possibilities that Chivu ended up dressing the t-shirt the Barça were practically null.
Na és ez az igazán érdekes: For that reason only yesterday they returned to ask to them Chivu and Becali if they move only and exclusively by money or if also they do it by a sport project. The answer of Chivu and its representative was this: the money concerns much to us, by all means, but the sport project of the FC Barcelona also.

Magyar oldalon, ha nem is egészet de röviden le lehet írni miről szól!

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
jó lenne ha így lenne. Mondjuk én bezsebelném mind 0 két játékost és Thurámtól érzékeny búcsút vennék...noname írta:A goal.com-on összefoglalták a sportról és az elmundoról a cikkeket: Azt írják h mind a két játékossal van szóbeli egyezség és már csak választani kell.Ha igaz,akkor nagyon jól állunk.Választanunk kell két fantasztiku védő között. Nekem mindegy melyik jön.Legyen igaz a cikk és akkor hátradőlhetünk, mert kész a csapatunk és nézhetjük h a többi csapat hogy szedfi szét egymást a játékosokért.
ja és itt egy újabb gyönyszem a foci24.comról:
Az olasz bajnok Internazionale kiszállt abból a versenyfutásból, amelyet Cristian Chivuért, az AS Roma román válogatott labdarúgójáért folytatott.
"Az Internazionale vezetősége faxban értesítette az AS Roma képviselőit, hogy nem tart igényt a játékosra" - áll a milánói klub hivatalos közleményében.
A Farkasok ugyanakkor egy másik faxot is kaptak, méghozzá a Real Madridtól: ebben Predrag Mijatovic sportigazgató 18 millió eurót ajánl a 26 éves klasszisért.
Chivuért olasz lapértesülések szerint a királyi gárda ősi riválisa, az FC Barcelona is 18 millió eurós ajánlatot tett.
A ballábas futballista az elmúlt szezonban a rómaiak egyik vezéregyénisége volt, ám megromlott a kapcsolata Luciano Spalletti vezetőedzővel. A remek adottságokkal megáldott védő helyére már leigazolták Juant, a Bayer Leverkusen brazil válogatott bekkjét.
(ők azt írják h az MTi a forrásuk...)
-
- Director del Fútbol
Twenty-four hours ago the possibilities that Chivu ended up dressing the t-shirt the Barça were practically null.
Na és ez az igazán érdekes: For that reason only yesterday they returned to ask to them Chivu and Becali if they move only and exclusively by money or if also they do it by a sport project. The answer of Chivu and its representative was this: the money concerns much to us, by all means, but the sport project of the FC Barcelona also.
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Filmet már levédettem, már írom a forgatókönyvet!roonie írta:De ez hihetetlen, hányszor állapodott meg kivel, hogy a klub, Chivu vagy épp az ügynöke, mikor és hányszor nyilatkozták azt hogy itt akarok, ott szeretnék, ezt preferálom stb. Ez tényleg egy 50 oldalas könyv lehetnem, vagy film. Pl. : "The TransferMan" címmel.

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- noname
- Llegenda del Barça
Legyen az a könyv 150 oldal.Már a goal.com-on legalább 60-70 oldalnyi nyilatkozatot és cikket olvastam és akkor még a mundoról,sportról...nem is beszéltem.roonie írta:Szerintem a vezetőség most próbál biztosra menni és valahogy két fronton próbálkozni. Milito és Chivu is. Aztán egyik bejön másik nem, így gondolkoznak. Aztán nehogy ránk maradjon mindkét kölök
De ez hihetetlen, hányszor állapodott meg kivel, hogy a klub, Chivu vagy épp az ügynöke, mikor és hányszor nyilatkozták azt hogy itt akarok, ott szeretnék, ezt preferálom stb. Ez tényleg egy 50 oldalas könyv lehetnem, vagy film. Pl. : "The TransferMan" címmel.

A Fifa egy szégyen
Szerintem a vezetőség most próbál biztosra menni és valahogy két fronton próbálkozni. Milito és Chivu is. Aztán egyik bejön másik nem, így gondolkoznak. Aztán nehogy ránk maradjon mindkét kölök 
De ez hihetetlen, hányszor állapodott meg kivel, hogy a klub, Chivu vagy épp az ügynöke, mikor és hányszor nyilatkozták azt hogy itt akarok, ott szeretnék, ezt preferálom stb. Ez tényleg egy 50 oldalas könyv lehetnem, vagy film. Pl. : "The TransferMan" címmel.

De az ügynöke nagy maffia tag. Sztem ő a góré. Még lehet meg is fenyegeti Chivut, én legalábbis kinézem belőle.Lilfish írta:Nem ő alkalmazza az ügynököt, egyszerűen megmondhatná neki, hogy a Barcaban akarok focizni és ha ezt elkúrod pajtikám megetetlek a secuval. Viszont nehogymá 5 millkát fizessünk neki mert akkor én fosom le a bokámat. Tessék csak tartani a teljesítmény arányos fiuzt mint a többieknél eddig.Bodi írta: Egyébként egyre inkább úgy tűnik,hogy Chivu hozzánk akar jönni,csak az ügynöke kavar,bár nem értem,hogy miért nem mondja meg neki a frankót.
Romániában, meg ezek szerint már a sport lapokon is ugy vélik hogy Chivu inkább a Barcába szeretne menni. Román interjuk is ezzel vannak tele, tehát lehet hogy kiegyezünk egy olcsobb fizetésben vele. Azért áll szerintem az ügy mert az ügynöke vinné a Madridba több pénzért, Chivu meg lehet h nem akar menni oda, és ezért tolódik az ügy. Amúgy valami román sportlapon néztem tegnap szavazást, és ott ugyvolt hogy kb 1400 szavazatból 1100-an a Barcára szavaztak a Reallal szemben (ez azért nemsemmi, ők biztos több riportot látnak kint), hogy sztük Chivu a Barcába megy.
De van egy olyan érzésem, hogy a vezetőség inkább hagyni fogja a Chivu-s dolgot és rááll Militóra. Bár ha eddig nem hagyták...
De van egy olyan érzésem, hogy a vezetőség inkább hagyni fogja a Chivu-s dolgot és rááll Militóra. Bár ha eddig nem hagyták...
- Lilfish
- Jugador del Barça
Nem ő alkalmazza az ügynököt, egyszerűen megmondhatná neki, hogy a Barcaban akarok focizni és ha ezt elkúrod pajtikám megetetlek a secuval. Viszont nehogymá 5 millkát fizessünk neki mert akkor én fosom le a bokámat. Tessék csak tartani a teljesítmény arányos fiuzt mint a többieknél eddig.Bodi írta: Egyébként egyre inkább úgy tűnik,hogy Chivu hozzánk akar jönni,csak az ügynöke kavar,bár nem értem,hogy miért nem mondja meg neki a frankót.
-
- Director del Fútbol
Én is azt vettem ki a sport-os cikkből,hogy mind2 védőt megszerezhetjük,nekünk kell dönteni,hogy kit választunk.
Hát ha már választani lehet,akkor Chivu,de Milito érkezése miatt sem lennék szomorú.Viszont egyiküket mindenképp meg kell szerezni és kész a keret!
Egyébként egyre inkább úgy tűnik,hogy Chivu hozzánk akar jönni,csak az ügynöke kavar,bár nem értem,hogy miért nem mondja meg neki a frankót.
Hát ha már választani lehet,akkor Chivu,de Milito érkezése miatt sem lennék szomorú.Viszont egyiküket mindenképp meg kell szerezni és kész a keret!
Egyébként egyre inkább úgy tűnik,hogy Chivu hozzánk akar jönni,csak az ügynöke kavar,bár nem értem,hogy miért nem mondja meg neki a frankót.
- noname
- Llegenda del Barça
A goal.com-on összefoglalták a sportról és az elmundoról a cikkeket: Azt írják h mind a két játékossal van szóbeli egyezség és már csak választani kell.Ha igaz,akkor nagyon jól állunk.Választanunk kell két fantasztiku védő között. Nekem mindegy melyik jön.Legyen igaz a cikk és akkor hátradőlhetünk, mert kész a csapatunk és nézhetjük h a többi csapat hogy szedfi szét egymást a játékosokért. 

A Fifa egy szégyen
mennyi lett a dundee - barcelona meccs??
mert már 1 hete kint van h a következő meccs
mert már 1 hete kint van h a következő meccs
- noname
- Llegenda del Barça
Milito nálunk szeretne játszani, ezenkívül ha jól tom utálja a Realt.Kb annyi esélye lenne a Realnak Militora mint Etoora.Lilfish írta:Nade mijatovics mintha azt mondta volna mielőtt Chivu-ért beszálltak volna, hogy Milito kell nekik, most akkor pláne mivan? csak nekünk verik fela az árat és csöndben leigazolják Militot, vagy ez már túl abszurd?

A Fifa egy szégyen
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nem, mivel Madridról van szó! Vagy inkább mindkét védőt leigazolják! 

- Lilfish
- Jugador del Barça
Nade mijatovics mintha azt mondta volna mielőtt Chivu-ért beszálltak volna, hogy Milito kell nekik, most akkor pláne mivan? csak nekünk verik fela az árat és csöndben leigazolják Militot, vagy ez már túl abszurd?