Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én a Chivu igazolásra írtam! Többi igazolás jól sikerült, ezt elismerem!Nóbi írta:figyelj szerintem a vezetők nagyon ügyesen csináltak eddig mindent, a háttérben a LEHETŐ legnagyobb csendben csaptak le a sztárokra, főleg Henryra. az egy dolog h nem mindenkinek akkora a pofája mint annak a szerb nacionalistának, attól még szép csendben alakulhatnak a dolgaink...
Sharkinho írta:Hát igen a cím valami olyasmit jelent, hogy: Ütés () a Madridnak: Chivu inkább a Barcába jönne - legalábbis egy ilyet hoztam össze az internetes fordítóprogikkal
figyelj szerintem a vezetők nagyon ügyesen csináltak eddig mindent, a háttérben a LEHETŐ legnagyobb csendben csaptak le a sztárokra, főleg Henryra. az egy dolog h nem mindenkinek akkora a pofája mint annak a szerb nacionalistának, attól még szép csendben alakulhatnak a dolgaink...Scorpio írta:Igen, ezt kellene! Nagyon rosszul járhatunk! Azért azt mondom, bízunk a vezetőkben (igaz most nem könnyű)!
Éppen ez a baj. 3,5 millát ajánlottunk, a Real 4,5-öt, de ő 5-öt akar.Viszont nekem van egy olyan érzésem h tényleg inkább ide szeretne jönni, mert különben már elfogadta volna a Real ajánlatát.SZtem CHivu hozzánk akar jönni, de az a maffiózó Becali azt akarja h madridba mennyen, h tovább dagadjon a tárcája(gondolom elég jelentős százalékot kap Chivu fizetéséből).Scorpio írta:Jó lenne, ha döntene! Bár nem értem mit tud ennyit szenvedni! Vezetőség emeljen kicsit a fizun és zárjuk le ezt az igazolást! Ha nem akar több pénzt ajánlani, akko kezdjen más tárgyalásokat!
Nem hiszem h lesz ma döntés.Ameddig a Chivus dolog tisztázatlan, addig nem tudhatja a vezetőség h érdemes-e ráhajtani Militora.Chivu mondhja már meg végre h mit akar.Ha a Realhoz akar menni, akkor tágyaljanak tovább a fizetéséről, mi pedig Militora kell pályázzunk, ha hozzánk, akkor fogadja el az ajánlatunkat.Ameddig ő nem dönt, a vezetőségünk is patthelyzetben van.Ha jól emlékszem úgy volt h Chivu kap 2 napot h eldöntse a dolgot és ez múlt hét kedden vagy szerdán volt.DÖntsön már h mind a két csapat(mi meg a Real is) tudjon szerezni időben mást a helyette.Bodi írta:Ha jól értem azt is írják a cikkben,hogy mostmár órákon belül el kell döntenie a Barca-nak,hogy mit akar,tehát ma végre végleges döntés születhet.Az más kérdés,hogy már több,mint egy hete azt halljuk,hogy MA végleges döntés.
Hát igen a cím valami olyasmit jelent, hogy: Ütés (Bodi írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Mégsincs vége?Csak futólag egy-két részét átfordíttattam angolra,és én azt vettem ki belőle,hogy Chivu inkább jönne a Barca-ba.Szóval lehet,hogy Chivu a Realba igazol,de a Barca kezében van az adu,ha nagyon akarjuk,megszerezhetjük.
Ezt azért ne vegyétek készpénznek,majd lefordítja valaki,aki tud spanyolul.
ő ÁLLÍTÓLAG csak egyszer nyilatkozott korábban, akkor azt mondta h a Barcába menne. sztem arra megy ki ez az egész realosdi, h több pénzt ajánljon a Barca és akkor alá is ír:DCapon írta:Háááát én már nem látnám jó szemmel Chivut a csapatban. Enyit rimánkodni egy játékosnak... Remélem végén a Roma-ban marad. majd annyit fog keresni mint Ronaldinho nem? Hova gondol?
Guardiola írta:Szerintem mostmár biztos odaigazol, Madridba mindig is szerettek egy egy igazolásnak nagy feneket keriteni minél több fordulat annál többször kerül a játékos és a klub a cimoldalra, jó marketingfogás.