Tim írta:Igazad van Tamás nem lehet egyenlőségjelet tenni a kettő közé,írtam is hogy csúsztatás. Asys! Ha arra a tőkéscsoportra gondolsz aki mögötte állt,és pénzelte,azok persze nem voltak hülyék,mivel az ókor óta a legjobb üzlet a háború.Az egyszerű polgárok többsége megbánta hogy mellé állt,főleg miután a keleti fronton beütött a krach.A Wermacht tisztek nagy többsége őrültnek tartotta,egyedül talán a fanatizált ss egységek hittek benne..
Ennek ellenére sikerült romba döntenie a fél világot
Igazából szerintem az egész téma nem ide való!
Egy apró megjegyzés: A háborút a bolsevizmus ellen a Tengelyhatalmak megnyerhették volna ha a világ összes imperialistája nem fog össze ellenük!
Nekem van az egészről egy saját véleményem amit ha itt közölnék valószínűleg kiutálnának/tiltanának a fórumról amit akár mennyire igazságtalannak is érezném nem szeretném mert szeretek itt lenni és fórumozni!
Én nem próbálok meg senkit meggyőzni az igazamról esetleg egy egészséges vitában, beszélgetésben felvázolhatok egy másik perspektívát természetesen tényekkel bizonyítva saját állításaimat!
Ha valamelyikőtöket érdekel az álláspontom küldjön privi-be egy üzit vagy mint már írtam vegyen föl msn-re!
Őszinte tisztelettel: én