Szerintem mostmár biztos odaigazol, Madridba mindig is szerettek egy egy igazolásnak nagy feneket keriteni minél több fordulat annál többször kerül a játékos és a klub a cimoldalra, jó marketingfogás.adamo írta:Az AS Roma írásban is elfogadta a Real Madrid 18 milliós ajánlatát, így már csak a játékossal kell megegyezni.
kérdés: h CHIVU nem veri ki a dilit 500.000 €-n
Barça Igazolások 2007-08
-
- Llegenda del Barça
Szerintem majd akkor örüljetek Savinak, ha bemutatták. Ettől távol álltok...adamo írta:
Saviola szerintem a miénk kesz , Schuszter azt nyilatkozta valameliyk nap h ngaoyn örül Metzelder és Saviola igazolásának!!! Tehát ezek szerint (ha nem kacsa)akkor Saviola a mienk lesz.
A Chivus ügy meg szerintem se szép h oda megy ahol a legtöbbet fizetik !! ez nem profi hizzáállás most nem igaz h enm mindegy az h ha vki 3 vagy pedig 4 millió € él meg éventeén elfogadnám az előzőt is
![]()
![]()
![]()
![]()

Chivuról meg annyit, hogy oké, hogy a nagyobb fizetés érdekli, csak akkor az álmai stadionja és csapata ne a Nou Camp és Barca legyen, plusz az ami művel mostmár a Reállal is, vagyis a folyamatos követelései már elég nagy pofátlanság...
Az AS Roma írásban is elfogadta a Real Madrid 18 milliós ajánlatát, így már csak a játékossal kell megegyezni.
-
- aka Game90
De vannak olyanok is, akik máshova írnak alá kevesebb pénzértSlither írta:Igazából sztem az a profi hozzállás, hogy odamegy ahol többet kereshet.

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Igazából sztem az a profi hozzállás, hogy odamegy ahol többet kereshet.adamo írta: A Chivus ügy meg szerintem se szép h oda megy ahol a legtöbbet fizetik !! ez nem profi hizzáállás most nem igaz h enm mindegy az h ha vki 3 vagy pedig 4 millió € él meg éventeén elfogadnám az előzőt is
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Capitá del Barça
Erről csak annyit, hogy az ilyen emberek mindig a realba mennek... És ott is a helyükadamo írta:NAH HELLÓ MINDENKINEK!!! Én madridos vagyok és NEM kötekedni és veszekedni jöttem !!!!!Csak a véleménemet megosztanimire is joó egy fórum
![]()
![]()
Saviola szerintem a miénk kesz , Schuszter azt nyilatkozta valameliyk nap h ngaoyn örül Metzelder és Saviola igazolásának!!! Tehát ezek szerint (ha nem kacsa)akkor Saviola a mienk lesz.
A Chivus ügy meg szerintem se szép h oda megy ahol a legtöbbet fizetik !! ez nem profi hizzáállás most nem igaz h enm mindegy az h ha vki 3 vagy pedig 4 millió € él meg éventeén elfogadnám az előzőt is
![]()
![]()
![]()
![]()
ÜDV:
ADAMO
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!

NAH HELLÓ MINDENKINEK!!! Én madridos vagyok és NEM kötekedni és veszekedni jöttem !!!!!Csak a véleménemet megosztani
mire is joó egy fórum
A Chivus ügy meg szerintem se szép h oda megy ahol a legtöbbet fizetik !! ez nem profi hizzáállás most nem igaz h enm mindegy az h ha vki 3 vagy pedig 4 millió € él meg évente
én elfogadnám az előzőt is
ÜDV:
ADAMO

A Chivus ügy meg szerintem se szép h oda megy ahol a legtöbbet fizetik !! ez nem profi hizzáállás most nem igaz h enm mindegy az h ha vki 3 vagy pedig 4 millió € él meg évente

ÜDV:
ADAMO
De nekünk mindig jó mert Barcasok vagyunk!!!barca0417 írta:ne azzal foglalkozzunk, hogy Chivunak, meg a realnak [auto_cenzúra] legyen, hanem hogy nekünk jó, menjünk rá Piqué-re meg Militora és készen lezünk. utána akárkit vehet a real, ha mi nem rontjuk el, csak a hátunkat nézhetik majd.

- barca0417
- Entrenador del Barça
ne azzal foglalkozzunk, hogy Chivunak, meg a realnak [auto_cenzúra] legyen, hanem hogy nekünk jó, menjünk rá Piqué-re meg Militora és készen lezünk. utána akárkit vehet a real, ha mi nem rontjuk el, csak a hátunkat nézhetik majd.

Így túlzás,de sérült legyen azt megérdemli vagy ne legyen jó szezonja nem szeretem az ilyent és bocsánat akinek ez érdekes de a Realba menni nálam olyan mintha embert ölne valaki!Bocsánat azoktól de remélem megértenek!!!Game90 írta:gajeraro írta:Az se volt amit Ö csinált!!!Ennyit megérdemel ha tényleg odamegy.Megérdemli, hogy törjék el a lábát?
![]()
Te nem vagy normális, már bocs...
-
- aka Game90
gajeraro írta:Az se volt amit Ö csinált!!!Ennyit megérdemel ha tényleg odamegy.

Te nem vagy normális, már bocs...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
[/quote]
Ez nem volt túl szép...[/quote]
Az se volt amit Ö csinált!!!Ennyit megérdemel ha tényleg odamegy.
Nicandro válaszoltam a La Liga topicba csak itt nem akartam OFFolni tovább a topicot!!
Ez nem volt túl szép...[/quote]
Az se volt amit Ö csinált!!!Ennyit megérdemel ha tényleg odamegy.
Nicandro válaszoltam a La Liga topicba csak itt nem akartam OFFolni tovább a topicot!!

Bronz se mert az Atletico naon erős lesz és talán most kamatoztatni tudjákgajeraro írta:Bronz mert remélem Sevilla ér oda!!!
Ja és Én csak annyit kérek,h az első edzésen törje el a lábát a tusko lábu Guti!!!![]()
![]()
![]()

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
De igazából egy picit örülök is egyik szememmel ezen a Chivu ügyön.. most képzeljétek el hogy unatkoznánk hogy ha már az első 4 nap lezárjuk az igazolásainkat 4 emberkével... Így legalább nem unatkozunk, és az igazolási időszak végére ugyis gazdagabbak lexünk még 1 középhátvéddel, ezt mindeki tudja... és addig meg tiszta jó, hogy találgathatunk vajon melyik (világ)sztár jön 

Ez csak egy [auto_cenzúra] adatbázis! Amúgy a wikipedián is pár nappal ezelőtt Barcelona volt irva a klubjának Chivunak, most megint Roma
Ezeknek nemkell hinni 

ismerve ezt az ügyet ezt a hírt még nem venném kézpénznek... Majd ha bemutatták Reál mezbenGuardiola írta:Vége vanEtooka írta:egyébként nagyon unom már ezt a Chivu transzfert,legyen már vége!!!!
http://www.footballdatabase.com/index.p ... ugen_Chivu
Én evel meg is könnyebbültem mostmár biztosan más után kell nézni. Remelem Milito-t nem szalasztjuk el.
Vége vanEtooka írta:egyébként nagyon unom már ezt a Chivu transzfert,legyen már vége!!!!

http://www.footballdatabase.com/index.p ... ugen_Chivu
-
- Entrenador del Barça
Ez egy kicsit erős!Evra szerintem azért is szoríthatta ,mert kevesebbet támad Heinze.DE védekezni nagyon tud.gajeraro írta: Heinze 1 hulladék szerintem!!!!Szerintetek miért akarja eladni a MU????
Ja mert Argentinába nincs jobb lehet de ebbe nem vagyok biztos de a Barcába nem fér be!!!Nem kell bárkit elöbb Balogh Bélát mint ezt az embert nézzétek meg mennyit hibázott a végén a Muba azért került ki mert ha olyan jó lenne visszakerült volna és nem akarnák eladni!!!!Etooka írta:edző kérdése,és eddig minden edző beválogatta.....
edző kérdése,és eddig minden edző beválogatta.....gajeraro írta:Mert edző kérdése kit hív meg!!!Ez nem a magyar válogatott minden posztra fél játékos jutt!
.