Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Szerintem mostmár biztos odaigazol, Madridba mindig is szerettek egy egy igazolásnak nagy feneket keriteni minél több fordulat annál többször kerül a játékos és a klub a cimoldalra, jó marketingfogás.adamo írta:Az AS Roma írásban is elfogadta a Real Madrid 18 milliós ajánlatát, így már csak a játékossal kell megegyezni.
kérdés: h CHIVU nem veri ki a dilit 500.000 €-n
Szerintem majd akkor örüljetek Savinak, ha bemutatták. Ettől távol álltok...adamo írta:
Saviola szerintem a miénk kesz , Schuszter azt nyilatkozta valameliyk nap h ngaoyn örül Metzelder és Saviola igazolásának!!! Tehát ezek szerint (ha nem kacsa)akkor Saviola a mienk lesz.
A Chivus ügy meg szerintem se szép h oda megy ahol a legtöbbet fizetik !! ez nem profi hizzáállás most nem igaz h enm mindegy az h ha vki 3 vagy pedig 4 millió € él meg éventeén elfogadnám az előzőt is
![]()
![]()
![]()
![]()
De vannak olyanok is, akik máshova írnak alá kevesebb pénzértSlither írta:Igazából sztem az a profi hozzállás, hogy odamegy ahol többet kereshet.
Igazából sztem az a profi hozzállás, hogy odamegy ahol többet kereshet.adamo írta: A Chivus ügy meg szerintem se szép h oda megy ahol a legtöbbet fizetik !! ez nem profi hizzáállás most nem igaz h enm mindegy az h ha vki 3 vagy pedig 4 millió € él meg éventeén elfogadnám az előzőt is
![]()
![]()
![]()
![]()
Erről csak annyit, hogy az ilyen emberek mindig a realba mennek... És ott is a helyükadamo írta:NAH HELLÓ MINDENKINEK!!! Én madridos vagyok és NEM kötekedni és veszekedni jöttem !!!!!Csak a véleménemet megosztanimire is joó egy fórum
![]()
![]()
Saviola szerintem a miénk kesz , Schuszter azt nyilatkozta valameliyk nap h ngaoyn örül Metzelder és Saviola igazolásának!!! Tehát ezek szerint (ha nem kacsa)akkor Saviola a mienk lesz.
A Chivus ügy meg szerintem se szép h oda megy ahol a legtöbbet fizetik !! ez nem profi hizzáállás most nem igaz h enm mindegy az h ha vki 3 vagy pedig 4 millió € él meg éventeén elfogadnám az előzőt is
![]()
![]()
![]()
![]()
ÜDV:
ADAMO
De nekünk mindig jó mert Barcasok vagyunk!!!barca0417 írta:ne azzal foglalkozzunk, hogy Chivunak, meg a realnak [auto_cenzúra] legyen, hanem hogy nekünk jó, menjünk rá Piqué-re meg Militora és készen lezünk. utána akárkit vehet a real, ha mi nem rontjuk el, csak a hátunkat nézhetik majd.
Így túlzás,de sérült legyen azt megérdemli vagy ne legyen jó szezonja nem szeretem az ilyent és bocsánat akinek ez érdekes de a Realba menni nálam olyan mintha embert ölne valaki!Bocsánat azoktól de remélem megértenek!!!Game90 írta:gajeraro írta:Az se volt amit Ö csinált!!!Ennyit megérdemel ha tényleg odamegy.Megérdemli, hogy törjék el a lábát?
![]()
Te nem vagy normális, már bocs...
gajeraro írta:Az se volt amit Ö csinált!!!Ennyit megérdemel ha tényleg odamegy.
Bronz se mert az Atletico naon erős lesz és talán most kamatoztatni tudjákgajeraro írta:Bronz mert remélem Sevilla ér oda!!!
Ja és Én csak annyit kérek,h az első edzésen törje el a lábát a tusko lábu Guti!!!![]()
![]()
![]()
ismerve ezt az ügyet ezt a hírt még nem venném kézpénznek... Majd ha bemutatták Reál mezbenGuardiola írta:Vége vanEtooka írta:egyébként nagyon unom már ezt a Chivu transzfert,legyen már vége!!!!
http://www.footballdatabase.com/index.p ... ugen_Chivu
Vége vanEtooka írta:egyébként nagyon unom már ezt a Chivu transzfert,legyen már vége!!!!
Ez egy kicsit erős!Evra szerintem azért is szoríthatta ,mert kevesebbet támad Heinze.DE védekezni nagyon tud.gajeraro írta: Heinze 1 hulladék szerintem!!!!Szerintetek miért akarja eladni a MU????
Ja mert Argentinába nincs jobb lehet de ebbe nem vagyok biztos de a Barcába nem fér be!!!Nem kell bárkit elöbb Balogh Bélát mint ezt az embert nézzétek meg mennyit hibázott a végén a Muba azért került ki mert ha olyan jó lenne visszakerült volna és nem akarnák eladni!!!!Etooka írta:edző kérdése,és eddig minden edző beválogatta.....
edző kérdése,és eddig minden edző beválogatta.....gajeraro írta:Mert edző kérdése kit hív meg!!!Ez nem a magyar válogatott minden posztra fél játékos jutt!