Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
4 dolog ami nem tetszik benne: - A címer : Ne tekergesd, csavargasd. - A text: Elég nagy az a sig, kifért volna h Guardiola minimum. Azok a csóvák sem igazán tetszenek. - A háttér: Valahogy nekem olyan semlegesnek tűnik, az örvény effekt pedig egy kicsit háttérbe szorítja Pepet. - Egy kis hiba van a kivágásban, de elég ahoz, hogy látszódjon az alapképből Guardiola fejénél.
Nem bajRiCsY1080 írta:2barcafan2!
Ha nem baj lenyúltam az Ibrás siget!![]()
Nah látod:D..ez már sokkal jobb..szvsz
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758barca0417 írta:tetszik, köszi szépen. amit még kérnék, az az hogy mondd meg hogy tudom berakni az aláírásba.
még egyszer kösz.
tetszik, köszi szépen. amit még kérnék, az az hogy mondd meg hogy tudom berakni az aláírásba.MichaaBee írta:barca0417 írta:fönnt van a kepfeltoltes-en. meg tudja nekem valaki csinálni?
Közel nem profi munka, de most csak ennyire futotta.Ha valami nem tetszik, akkor jelezd, erős kritkával bíráld.
![]()
pl. a játékosok jobban is beleolvadhatnánaklehet, h később még javítgatom
barca0417 írta:fönnt van a kepfeltoltes-en. meg tudja nekem valaki csinálni?
fönnt van a kepfeltoltes-en. meg tudja nekem valaki csinálni?kanty írta:Igen töltsd fel a képfeltöltés. hu-ra, vagy ide:barca0417 írta:hogyan tudom betenni? tegyem föl a kepfeltöltes.hu-ra?
http://tinypic.com/
Szia!ao írta:Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Nagyon nagyon kezdő vagyok és egy kis segítség elkelne a továbblépéshez.
Legyetek kíméletesek . . .
okés...köszi a tippeketMessiFan írta:A fekete fehér nem néz ki olyan jól szvsz. A másik jól néz ki meg szinte minden tetszik rajta de ha közelebb hoznák Nadalt szerintem jobban nézne ki.2barcafan2 írta:
A fekete fehér nem néz ki olyan jól szvsz. A másik jól néz ki meg szinte minden tetszik rajta de ha közelebb hoznák Nadalt szerintem jobban nézne ki.2barcafan2 írta:
Igen töltsd fel a képfeltöltés. hu-ra, vagy ide:barca0417 írta:hogyan tudom betenni? tegyem föl a kepfeltöltes.hu-ra?