2007.07.04. 16:03:21
Nem tudom, most miért fikázza mindenki Chivut? Eddig ő volt a főisten, a várt messiás, most meg mindenki úgy bánik vele verbálisan, mintha egy szardarab lenne a cipője talpán.
Kérdezem én, hallotta-e bárki is, az ő saját szájából azt, hogy mindene a Barcelona, gyerekkora óta nekik drukkol, és minden álma valóra válna, ha ideigazolna?
26-27 évesen élete nagy, és lehet, hogy utolsó szerződése előtt áll. Nem mondom, hamarabb is eldönthette volna már, hogy merre vegye az útját, de könyörgöm, nem kell már egyből szarral dobálni. Normál esetben 4-5 éves szerződést fog kötni, ami azt jelenti 31-32 éves korában fog lejárni. Utána már sokkal kedvezőtlenebb feltételek mellett vezethet le, nyilván meg akarja alapozni a jövőjét. Nem mondom, hogy ez lenne az etalon (én sem így cselekednék), de érthető.
Folyamatosan csak a FIFA megfigyelők, az ügynökök, a klubvezetők, a sportigazgatók nyilatkozgatnak, no meg a firkászok fantiáziálnak. Ezekből semmit nem lehet tökéletes bizonyossággal készpénznek venni.
Már mindenkinek elege van a huzavonából, a szappanoperából, de azért ne essünk át a ló másik oldalára sem...