Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

1. Nem uralkodnak itt kőkorszaki állapotok csak az emberek ugyan úgy nem milliárdosak mint bárhol máshol és nem naon van + 3-4 ezer forint 1 adóra...varga tamás írta:1. Nagyon sajnálom azokat, akiknek nincs sport2-jük, vagy sportklubjuk. Én csak azt nem értem, hogy egy akkora városban, mint debrecen, kőkorszaki állapotok uralkodnak, és másfél tucat adót lehet fogni. Sztem a városvezetésnek talán ezzel is kéne foglalkoznia, nemcsak a kordonbontással, meg paradicsomdobálással.
2. A nagyarányú győzelmeket tippelők egy kicsit sztem elrugaszkodtak a mai valóságtól. Én már egy kérgólos győzelemnek is nagyon tudnék örülni a jelenlegi helyzetünkben. Nem látom a csapatban a 6 gólt, ki lőné? Etoo max 15 percet fog kapni, Messi tán egy fél órát, ezelatt meg nem lehet megváltani a világot, kell egy kis idő amíg belelendülnek, főleg Samu. Nem az edzőmeccsből kell kiindulni, az nem igazi versenyhelyzet, ott nincsenek igazi becsúszások, szerelések.
3. A legfontosabb sztem az lenne, hogy ne mkapjunk gólt. A védelem végre huzamosabb ideig is hozhatná magát, egy kis önbizalom-növelés érdekében. A pool ellen már masszívan kell a védelemnek a lábán állnia, mert a Nou campban nem kaphatunk gólt - akkor jó esélyünk lesz a továbbjutásra.
Szóval, én egy kis arányú győzelemmel is kibékülnék, csak legyen meg a 3 pont. Visca el Barca!
Nem jól értettedvarga tamás írta:1. Nagyon sajnálom azokat, akiknek nincs sport2-jük, vagy sportklubjuk. Én csak azt nem értem, hogy egy akkora városban, mint debrecen, kőkorszaki állapotok uralkodnak, és másfél tucat adót lehet fogni.
marca-n is megtaláltam, de nekem az kellene hogy szombat v vasárnap lesz..varga tamás írta:Sztem bármelyik spanyol sportoldalon. És azt hiszem a következőn is: www.futbol.sportec.es lapon, Primera Division/Calendario. varga tamáslionel19 írta:Nemtudjátok hogy hol találhatom meg a spanyol bajnokság teljes sorsolását?
az álmokról csak annyit hogyZozzy 5 írta:Ha már ennyien álmodtunk akkor csak van benne vmi
Van vkinek álmoskönyve?
De dúrvaa! Ugyanezt álmodtamRoniee21 írta:Gyerekek! Én is álmodtam ha hiszitek hanem!![]()
![]()
De én nem emléxm tisztán csak annyira h Eto'o 2 gólt rúg meg Messi is! bár úgy lenne! hajrá barca! A 3 CSILLAG ÚJRA EGYÜTT!
Sztem bármelyik spanyol sportoldalon. És azt hiszem a következőn is: www.futbol.sportec.es lapon, Primera Division/Calendario. varga tamáslionel19 írta:Nemtudjátok hogy hol találhatom meg a spanyol bajnokság teljes sorsolását?
Nekünk is a vb miatt rakták be a sport klubot... !Zozzy 5 írta: Én debreceni vagyok és volt UPC előfizetésünk. De Sport Klub akkor sem volt. Mégpedig azért mert magába a Sport Klub + 3-4 ezer lett volnaAzóta már más szolgáltató van de Sport klub azóta sincs, viszont van Nickelodeon
![]()
Szval am az őszi szezonban szinte 1 meccset sem láttam!
Én debreceni vagyok és volt UPC előfizetésünk. De Sport Klub akkor sem volt. Mégpedig azért mert magába a Sport Klub + 3-4 ezer lett volnalionel19 írta:Naszóval...Zozzy 5 írta: Ezt most nem igazán értem
Debrecen környékén lakom egy faluban...
UPC-re nem lehet előfizetni,
csak helyi kábel tv-re ami 18 csatornát tartalmaz
sport2-t persze nem...
ezért persze nem látom a meccsek kb felét
ha jól tudom akkor még anno az albacetétől vettük meg amikor fiatal voltSINCE 1899 írta:Rosszul tudod barátom!LG írta:Én ugy tudom, Iniesta nem katalán, hanem spanyolSINCE 1899 írta:Bocsi ez lehet hogy nem ebbe a topikba tartozik,de egy KATALÁN (INIESTA) rugta a gólt a franciáknak?? Ez asszem mindent elmondd! OLEGUER biztos nem rugott volna gólt,inkább direkt kihagyta volna!!!:)
Naszóval...Zozzy 5 írta: Ezt most nem igazán értem
Ezt most nem igazán értemlionel19 írta:Debrecen környékén ahol persze nem lehet upc-s szolgáltatást igénybe venni csak helyi kábelszolgáltatót ott sport2 nincs és persze hiába akarnám én nézni a meccseket, felét nemlátom mert nincs...Zozzy 5 írta:Sport 2 kevesebb embernek van mint Sport Klub?![]()
Ez nekem új, nekem az egész ismeretségi körömben mindenkinek Sport Klub-ja nincs, beleértve engem is.
Debrecen környékén ahol persze nem lehet upc-s szolgáltatást igénybe venni csak helyi kábelszolgáltatót ott sport2 nincs és persze hiába akarnám én nézni a meccseket, felét nemlátom mert nincs...Zozzy 5 írta:Sport 2 kevesebb embernek van mint Sport Klub?![]()
Ez nekem új, nekem az egész ismeretségi körömben mindenkinek Sport Klub-ja nincs, beleértve engem is.
és ez miért jó neked?VictorValdes19 írta: Háleluja háleluja végre a sport2 adja ma![]()
Rosszul tudod barátom!LG írta:Én ugy tudom, Iniesta nem katalán, hanem spanyolSINCE 1899 írta:Bocsi ez lehet hogy nem ebbe a topikba tartozik,de egy KATALÁN (INIESTA) rugta a gólt a franciáknak?? Ez asszem mindent elmondd! OLEGUER biztos nem rugott volna gólt,inkább direkt kihagyta volna!!!:)