Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. Nem uralkodnak itt kőkorszaki állapotok csak az emberek ugyan úgy nem milliárdosak mint bárhol máshol és nem naon van + 3-4 ezer forint 1 adóra...varga tamás írta:1. Nagyon sajnálom azokat, akiknek nincs sport2-jük, vagy sportklubjuk. Én csak azt nem értem, hogy egy akkora városban, mint debrecen, kőkorszaki állapotok uralkodnak, és másfél tucat adót lehet fogni. Sztem a városvezetésnek talán ezzel is kéne foglalkoznia, nemcsak a kordonbontással, meg paradicsomdobálással.
2. A nagyarányú győzelmeket tippelők egy kicsit sztem elrugaszkodtak a mai valóságtól. Én már egy kérgólos győzelemnek is nagyon tudnék örülni a jelenlegi helyzetünkben. Nem látom a csapatban a 6 gólt, ki lőné? Etoo max 15 percet fog kapni, Messi tán egy fél órát, ezelatt meg nem lehet megváltani a világot, kell egy kis idő amíg belelendülnek, főleg Samu. Nem az edzőmeccsből kell kiindulni, az nem igazi versenyhelyzet, ott nincsenek igazi becsúszások, szerelések.
3. A legfontosabb sztem az lenne, hogy ne mkapjunk gólt. A védelem végre huzamosabb ideig is hozhatná magát, egy kis önbizalom-növelés érdekében. A pool ellen már masszívan kell a védelemnek a lábán állnia, mert a Nou campban nem kaphatunk gólt - akkor jó esélyünk lesz a továbbjutásra.
Szóval, én egy kis arányú győzelemmel is kibékülnék, csak legyen meg a 3 pont. Visca el Barca!
Nem jól értettedvarga tamás írta:1. Nagyon sajnálom azokat, akiknek nincs sport2-jük, vagy sportklubjuk. Én csak azt nem értem, hogy egy akkora városban, mint debrecen, kőkorszaki állapotok uralkodnak, és másfél tucat adót lehet fogni.
marca-n is megtaláltam, de nekem az kellene hogy szombat v vasárnap lesz..varga tamás írta:Sztem bármelyik spanyol sportoldalon. És azt hiszem a következőn is: www.futbol.sportec.es lapon, Primera Division/Calendario. varga tamáslionel19 írta:Nemtudjátok hogy hol találhatom meg a spanyol bajnokság teljes sorsolását?
az álmokról csak annyit hogyZozzy 5 írta:Ha már ennyien álmodtunk akkor csak van benne vmi
Van vkinek álmoskönyve?
De dúrvaa! Ugyanezt álmodtamRoniee21 írta:Gyerekek! Én is álmodtam ha hiszitek hanem!![]()
![]()
De én nem emléxm tisztán csak annyira h Eto'o 2 gólt rúg meg Messi is! bár úgy lenne! hajrá barca! A 3 CSILLAG ÚJRA EGYÜTT!
Sztem bármelyik spanyol sportoldalon. És azt hiszem a következőn is: www.futbol.sportec.es lapon, Primera Division/Calendario. varga tamáslionel19 írta:Nemtudjátok hogy hol találhatom meg a spanyol bajnokság teljes sorsolását?
Nekünk is a vb miatt rakták be a sport klubot... !Zozzy 5 írta: Én debreceni vagyok és volt UPC előfizetésünk. De Sport Klub akkor sem volt. Mégpedig azért mert magába a Sport Klub + 3-4 ezer lett volnaAzóta már más szolgáltató van de Sport klub azóta sincs, viszont van Nickelodeon
![]()
Szval am az őszi szezonban szinte 1 meccset sem láttam!
Én debreceni vagyok és volt UPC előfizetésünk. De Sport Klub akkor sem volt. Mégpedig azért mert magába a Sport Klub + 3-4 ezer lett volnalionel19 írta:Naszóval...Zozzy 5 írta: Ezt most nem igazán értem
Debrecen környékén lakom egy faluban...
UPC-re nem lehet előfizetni,
csak helyi kábel tv-re ami 18 csatornát tartalmaz
sport2-t persze nem...
ezért persze nem látom a meccsek kb felét
ha jól tudom akkor még anno az albacetétől vettük meg amikor fiatal voltSINCE 1899 írta:Rosszul tudod barátom!LG írta:Én ugy tudom, Iniesta nem katalán, hanem spanyolSINCE 1899 írta:Bocsi ez lehet hogy nem ebbe a topikba tartozik,de egy KATALÁN (INIESTA) rugta a gólt a franciáknak?? Ez asszem mindent elmondd! OLEGUER biztos nem rugott volna gólt,inkább direkt kihagyta volna!!!:)
Naszóval...Zozzy 5 írta: Ezt most nem igazán értem
Ezt most nem igazán értemlionel19 írta:Debrecen környékén ahol persze nem lehet upc-s szolgáltatást igénybe venni csak helyi kábelszolgáltatót ott sport2 nincs és persze hiába akarnám én nézni a meccseket, felét nemlátom mert nincs...Zozzy 5 írta:Sport 2 kevesebb embernek van mint Sport Klub?![]()
Ez nekem új, nekem az egész ismeretségi körömben mindenkinek Sport Klub-ja nincs, beleértve engem is.
Debrecen környékén ahol persze nem lehet upc-s szolgáltatást igénybe venni csak helyi kábelszolgáltatót ott sport2 nincs és persze hiába akarnám én nézni a meccseket, felét nemlátom mert nincs...Zozzy 5 írta:Sport 2 kevesebb embernek van mint Sport Klub?![]()
Ez nekem új, nekem az egész ismeretségi körömben mindenkinek Sport Klub-ja nincs, beleértve engem is.
és ez miért jó neked?VictorValdes19 írta: Háleluja háleluja végre a sport2 adja ma![]()
Rosszul tudod barátom!LG írta:Én ugy tudom, Iniesta nem katalán, hanem spanyolSINCE 1899 írta:Bocsi ez lehet hogy nem ebbe a topikba tartozik,de egy KATALÁN (INIESTA) rugta a gólt a franciáknak?? Ez asszem mindent elmondd! OLEGUER biztos nem rugott volna gólt,inkább direkt kihagyta volna!!!:)