2007.02.11. 14:26:01
1. Nagyon sajnálom azokat, akiknek nincs sport2-jük, vagy sportklubjuk. Én csak azt nem értem, hogy egy akkora városban, mint debrecen, kőkorszaki állapotok uralkodnak, és másfél tucat adót lehet fogni. Sztem a városvezetésnek talán ezzel is kéne foglalkoznia, nemcsak a kordonbontással, meg paradicsomdobálással.
2. A nagyarányú győzelmeket tippelők egy kicsit sztem elrugaszkodtak a mai valóságtól. Én már egy kérgólos győzelemnek is nagyon tudnék örülni a jelenlegi helyzetünkben. Nem látom a csapatban a 6 gólt, ki lőné? Etoo max 15 percet fog kapni, Messi tán egy fél órát, ezelatt meg nem lehet megváltani a világot, kell egy kis idő amíg belelendülnek, főleg Samu. Nem az edzőmeccsből kell kiindulni, az nem igazi versenyhelyzet, ott nincsenek igazi becsúszások, szerelések.
3. A legfontosabb sztem az lenne, hogy ne mkapjunk gólt. A védelem végre huzamosabb ideig is hozhatná magát, egy kis önbizalom-növelés érdekében. A pool ellen már masszívan kell a védelemnek a lábán állnia, mert a Nou campban nem kaphatunk gólt - akkor jó esélyünk lesz a továbbjutásra.
Szóval, én egy kis arányú győzelemmel is kibékülnék, csak legyen meg a 3 pont. Visca el Barca!