Háleluja háleluja végre a sport2 adja malionel19 írta:sajnos a sport2 fogja adni.... :VictorValdes19 írta:tényleg és adja majd a sport 2 vagy az tragédia Sport Klub fogja adni![]()

Háleluja háleluja végre a sport2 adja malionel19 írta:sajnos a sport2 fogja adni.... :VictorValdes19 írta:tényleg és adja majd a sport 2 vagy az tragédia Sport Klub fogja adni![]()
sajnos a sport2 fogja adni.... :VictorValdes19 írta:tényleg és adja majd a sport 2 vagy az tragédia Sport Klub fogja adni
tul szép lenne hogy igaz legyen na de legyen ígyVictorValdes19 írta:ámenlionelmessi19 írta:Szerintem nyerünk:
Először Saviola fog betalálni, Zambrotta beadásából, ezután jön egy büntető, amelyet Giuly harcol ki, és ronaldinho értékesít.
2. félidőben pályára lép Messi, és kapásból akaszt egy lesipuskás gólt, majd ad egy gólpasszt ronaldinhonak, aki a tizenhatosról vágja ezt be.
Ezek után Eto'O lép pályára, aki kihagy két nagyobb helyzetet.
Majd Iniesta következik, egy Zambrotta, Ronaldinho, Messi, akció után szép lövéssel 12-13 méterről bombáz a kapuba, védhetetlenül.
Az utolsó öt percben még számos kimaradt helyzet, és a végén lyukrafuttatással Deco hosszú passzából Eto'o is megszerzi a magáét.
A vége: Fc. Barcelona vs. Racing Santander
6-0
No megyek lefeküdni, szép álmokat !amugy ez igencsak szép kis eredmény lenne de remélem te vagy a nagy MESSI(ÁS) leszármazotja és igazad lesz
Én ugy tudom, Iniesta nem katalán, hanem spanyolSINCE 1899 írta:Bocsi ez lehet hogy nem ebbe a topikba tartozik,de egy KATALÁN (INIESTA) rugta a gólt a franciáknak?? Ez asszem mindent elmondd! OLEGUER biztos nem rugott volna gólt,inkább direkt kihagyta volna!!!:)
ámenlionelmessi19 írta:Szerintem nyerünk:
Először Saviola fog betalálni, Zambrotta beadásából, ezután jön egy büntető, amelyet Giuly harcol ki, és ronaldinho értékesít.
2. félidőben pályára lép Messi, és kapásból akaszt egy lesipuskás gólt, majd ad egy gólpasszt ronaldinhonak, aki a tizenhatosról vágja ezt be.
Ezek után Eto'O lép pályára, aki kihagy két nagyobb helyzetet.
Majd Iniesta következik, egy Zambrotta, Ronaldinho, Messi, akció után szép lövéssel 12-13 méterről bombáz a kapuba, védhetetlenül.
Az utolsó öt percben még számos kimaradt helyzet, és a végén lyukrafuttatással Deco hosszú passzából Eto'o is megszerzi a magáét.
A vége: Fc. Barcelona vs. Racing Santander
6-0
No megyek lefeküdni, szép álmokat !
Bizony, most kicsit megléphetünk végre a Sevilla előtt is.dickricsi írta:x-eltek, úgyhogy ismét itt az esély...
Forca Barca!
Eidur sehol nem mozog jól, sőt nem nem is mozog...! Giuly legalább akar...Los Banditos írta:Gudjohnsen jobb játékos mint Giuly de jobboldalra kell támadó és ott nemhiszem hogy jól mozogna Eidur![]()
Azért sokszorsokszor inkább ő, mint a Gyula... Csakhát utóbbiba szerelmes lehet a Frenki, alig fordult elő, hogy kimaradt a döntése miatt...lionelmessi19 írta:Guddy kihagyása meg...hát nem hiszem, h különösebb magyarázatra szorul...
Merész, de előfordult már... legalább is hasonló.Enrique írta:Azért ez elég merész.lionelmessi19 írta:Ha a hármas fent van, és tudnak kicsit játszani, akkor elég 5 perc 3 gólhoz.![]()
Frenki Gudi kihagyását nem nagyon magyarázza, egyszerűen kihagyta.![]()
![]()
"A Józsi fontos játékosunk; ezúttal nem neveztem, de a szezonban rengeteg meccsünk van, biztosan kap még lehetőséget. [...]"