na az lenne az igazi csattanóDecooo írta:http://www.channel4.com/sport/football_ ... jul3n.html
Sensi ma azt nyilatkozta, hogy az sem kizárt, hogy Chivu marad a Rómában

na az lenne az igazi csattanóDecooo írta:http://www.channel4.com/sport/football_ ... jul3n.html
Sensi ma azt nyilatkozta, hogy az sem kizárt, hogy Chivu marad a Rómában
Tényleg, védő......Nóbi írta:
pique középhátvéd, esetleg vkpés nagyon tehetséges, ráadásul katalán.
pique középhátvéd, esetleg vkpsasi1 írta:Biztos csak én nem vagyok képben, de ki az a Pique? Ő az a Pique, aki 2004-ben tőlünk ment a Manchesterbe?barca0417 írta: sztem most jöjjön Milito és Pique is.
Ha igen, akkor minek ide még 1 támadó 7.-nek ?
Biztos csak én nem vagyok képben, de ki az a Pique? Ő az a Pique, aki 2004-ben tőlünk ment a Manchesterbe?barca0417 írta: sztem most jöjjön Milito és Pique is.
A végén meg 3.5 millás fizetéssel jön majd hozzánk.Decooo írta:madridista.huról:
22:47 - Az Antena3 értesülései szerint Chivuval még nem sikerült megegyeznie minden kérdésben a madridi vezetőknek. A román védő évi 5 millió eurós fizetést szeretne, míg a Madrid csak 4 milliót adna szezononként.
Azért a srácnak van bőr a képén.... Jó védő de 5 milliót Nesta és Terry keres....
ehehhe, eddig 4et akart, most hogy megadnák a 4et, msotmár 5öt:D:D
Davidsot Én is nagyon sajnáltam mert vele nagyon ment akkor és Sorin se 1 közép színtű bal bekk volt öket akkor se értetem miért kellet eladni!laci18 írta:OFFDecooo írta:Off: Én Sorin-t is szerettem
Nekem Sorin és Davids volt a kedvencem (Ronni után) abban az évben kár hogy elmentek mivel egészen eddig nem volt olyan jó Vkp-k és balhátvédünk... sajnáltam őket... Sorin is eltűnt a süllyesztőben... kár értük
Én is teljesen így gondolom!!!TeeeB0R írta:
Most olvastam: Didier Drogba szerint így a londoni Ágyúsok kiesnek az angol bajnoki címért zajló küzdelemből, mivel eladták legjobbjukat, Henryt. "Csak a Uniteddel kell csatáznunk a Premiership első helyéért"
Nagy arc lett belőle, Mourinho fertőző.
TeeeB0R írta:Szerintem a hátra levő időben kellene egy Chivus topicot indítani, mert 80%ban csak róla van szó, meg a pletykákról. S minden harmadik hozzászólás, az egy oldallal azelőttinek az átfogalmazása... s hátha nem kell majd új témát nyitni majd, s lehet majd dicsőíteni, vagy lehordani a sárga földig
Igazad van ,de sajnos durva szabálytalanságból többet írnak a neve mellé mint gólokból..Nézd csak meg a Youtube-on.Tulajdonképpen Zidane lefejelése "csak" enyhe volt..TeeeB0R írta:A statisztikák mást mutatnak. Egy nagyon offenzív játékos, s sok gólt lő védőként, egyik szezonjában, már nem tudom melyikben megdöntötte a védő által rúgott gólok számát, 12 volt azt hiszem. Azé nem semmi.
OFFDecooo írta:Off: Én Sorin-t is szerettem
Ebben is egyetértünkSlither írta:Igazából egész jó focistának tartom, ha nem vesszük figyelembe azokat a dúrva szabálytalanságokat.lionelmessi19 írta:Materazzi a világ legnagyobb hentes kisiparos favágója. CSak focizni nem tud, minden mást igen. Meg is látszik a játékán.Azért aki óllósgólt tud rúgni a Serie A-ban, az azért sztem tud.
Igazából egész jó focistának tartom, ha nem vesszük figyelembe azokat a dúrva szabálytalanságokat.lionelmessi19 írta:Materazzi a világ legnagyobb hentes kisiparos favágója. CSak focizni nem tud, minden mást igen. Meg is látszik a játékán.