Üzenetek mindenkinek - archív

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Szandi
Főnökasszony

2007.08.16. 22:13:48

Most akkor végülis hogyan álltok? Amúgy meg, nem érdekel már úgy, lassan 1 éve tart ez a huza-vona, szal már kicsit unalmas... :?
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
gajeraro
Jugador d'estrella

2007.08.16. 22:00:57

"Ha az a fiu eleted szerelme, akkor egyszer talan, majd, ha meg nem, akkor van egy nagyon jo baratod."

Ez a kulcsmondat nekem is most lett vége a párkapcsolatomnak 4 hónap gyönyör és rájött,h lehet csak barát vagyok de viszont nem tud nélkülem lenni mondjuk Én [auto_cenzúra] voltam az elején és elveszítettem a bizalmát de nem tud nélkülem lenni látom rajta!Persze benne van az is,h 1 másik srác elkezdte csapni neki a szelet!"Ha csak a szerlemed az elmúlik ha a barátod volt az is de ha az Életed akkor nehezen vagy inkább el se múlik!"
Köszönöm kilibarca!!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
Szandi
Főnökasszony

2007.08.16. 20:16:25

Hát köszi a tanácsot! Tudom, hogy igazad van, az eszem már meg is érti...És igen, a barátság ezerszer fontosabb!Ez egy örök szabály, amit mindenkinek be kéne tartani.
jelwaz
Entrenador del Barça

2007.08.16. 19:57:37

Szandi írta:Hát, tegyünk egy próbát. Van egy kölyök, akit mondjuk úgy, hogy birok. Ő is engem... Igen ezt érted gondolom nem kell részletezni. 2-szer is együtt nyaraltatok egy baráti körben. Elég jól el voltatok.... (no csók) Mindenről tudtok beszélgetni. Hiányoztok egymásnak ha nem vagytok együtt. Csak osztálytársak vagytok. Ez a bökkenő. Ezért nem akarsz semmit attól a szerencsétlen lánytól aki szeret. Mert mi lesz ha szakítasz vele, akkor elveszted a barátságát, és az nagyon rossz lenne neked, mert nagyon fontos neked ez a barátság. Meg zavarna, hogy mindenki rólatok beszél. De ha titkos lenne meg az lenne a baj, hogy nem bírnád ki, hogy mások előtt ne érj hozzá a csajhoz. KÉRDEM ÉN, EZ JÓ???????????!!!!!!!!! MIÉRT TESZED EZT? :roll: (nem te:D)
En csak az en velemenyemet irom le, nem megmondom hogy mit tegyel. Szal majdnem teljesen magamra ismertem (a te helyzetedben voltam) csak en nem gondolkoztam es belementem. 8 honap csoda kovetkezett, de veget ert, ahogy minden. Baratok maradtunk, de csak az en reszemrol, o nem igy gondolta. [auto_cenzúra] helyzet, mert most meg hianyzik, mint barat, de nem merek vele egyutt lenni kettesben egy percet sem, mert tudom, hogy tobbet akar. Nekem az a 8 honap nem erte meg. Ha az a fiu eleted szerelme, akkor egyszer talan, majd, ha meg nem, akkor van egy nagyon jo baratod. Sztem a barat fontosabb, mint a szerelem, mert ha nincs baratod, nincs senkid, de ha nincs szerelmed vannak barataid. Es szerintem a ,,Hazi nyulra nem lovunk" egy baromi jo szabaly, nagyon igaza van.
Szandi
Főnökasszony

2007.08.16. 19:41:19

Hát, öhm, azért annyi eszem volt, hogy elsőnek vele beszéljek :lol: NAh mind1, ez már egy unalmas ügy, és (?) lefutott is...sajna... :? De már nem számít.
Lord Dragon
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2007.08.16. 19:21:35

Ajajj :) Jelen esetben Én lennék az a hímnemű barát? :D
Nem hiszem hogy Nekem kellene ebben állást foglalni, hiszen abszolút nem vágom a helyzetet, ezalapján a leírás alapján pedig millióegy oka lehet a dolognak. Szal csak annyit akartam mondani, hogy anno én is rengeteg csaj osztálytársammal tudtam ilyen dolgokról beszélni, úgyhogy hajrá, bátran menj oda egy normálisabb haverodhoz, és kérd ki a tanácsát ;)

Jah, nemmellesleg először a sráccal beszélj szvsz! (ha még nem tetted volna meg :) )
/This time it's personal/
Szandi
Főnökasszony

2007.08.16. 19:14:43

Hát, tegyünk egy próbát. Van egy kölyök, akit mondjuk úgy, hogy birok. Ő is engem... Igen ezt érted gondolom nem kell részletezni. 2-szer is együtt nyaraltatok egy baráti körben. Elég jól el voltatok.... (no csók) Mindenről tudtok beszélgetni. Hiányoztok egymásnak ha nem vagytok együtt. Csak osztálytársak vagytok. Ez a bökkenő. Ezért nem akarsz semmit attól a szerencsétlen lánytól aki szeret. Mert mi lesz ha szakítasz vele, akkor elveszted a barátságát, és az nagyon rossz lenne neked, mert nagyon fontos neked ez a barátság. Meg zavarna, hogy mindenki rólatok beszél. De ha titkos lenne meg az lenne a baj, hogy nem bírnád ki, hogy mások előtt ne érj hozzá a csajhoz. KÉRDEM ÉN, EZ JÓ???????????!!!!!!!!! MIÉRT TESZED EZT? :roll: (nem te:D)
Lord Dragon
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2007.08.16. 19:09:08

Szandi írta:De legalább ti ha nem értetek valamit, odamentek egy lány barátotokhoz, és megkérdezitek, de ez csajoknál milyen már. Odamenni így egy hímneműhöz... fura. :roll:
Pedig nem harapunk :D
Szandi
Főnökasszony

2007.08.16. 19:08:37

De legalább ti ha nem értetek valamit, odamentek egy lány barátotokhoz, és megkérdezitek, de ez csajoknál milyen már. Odamenni így egy hímneműhöz... fura. :roll:
Lord Dragon
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2007.08.16. 19:04:39

Szandi írta: ...de mindennek megvan a maga értelme. Ellenben a fiúknál. Nem értem őket. Kifürkészhetetlenek, kiszámíthatatlanok, és érthetetlenek elég sok esetben, és zavar, hogy nem ritkán az okokat sem értem. Néha jól jönne egy fiú kézikönyv csajoknak. :? 8) Krojf, ámulok, bámulok, benned egy költő veszett el!
:D:D:D Azigen. Ezek szerint ez a nemértemmitmiért csinál oda-vissza működik, jó ezt tudni :D:D:D
Szandi
Főnökasszony

2007.08.16. 19:02:51

Primitive írta:
Cooltiszo írta:
Primitive írta:Na, most jó lenne az MSN em, akkor küldenék nektek jó könyvet, ami pont a csajozásról szól...
Nem könyv kell ahoz.... :)
Hát, azért, hidd el, hogy sok okosságot olvastam benne, és sok hasznát is vettem neki! A csajok elég bonyolult eszközök... Haha! :)
Csak néha esetleg úgy tűnhet, hogy néhány dolgot értelmetlen dolgok miatt teszünk, vagy fura dolgokat mondunk, de mindennek megvan a maga értelme. Ellenben a fiúknál. Nem értem őket. Kifürkészhetetlenek, kiszámíthatatlanok, és érthetetlenek elég sok esetben, és zavar, hogy nem ritkán az okokat sem értem. Néha jól jönne egy fiú kézikönyv csajoknak. :? 8) Krojf, ámulok, bámulok, benned egy költő veszett el!
balboa7
Entrenador del Barça

2007.08.16. 16:49:32

cooltiszo !

...sztem is mindenképp próbáld meg, mert képről helyes kiscsaj ! :P

...ismételném a többieket, h a szülőknél a bevágódás igen fontos !

...az meg teljesen úgy van ahogy varga tamás leírta, miszerint ebben a korban a lányok többsége sokszor hiszi azt, h körülöttük forog a világ...
...de az én véleményem szerint egy 2-3 év korkülönbség kell is, h a leányzó úgymond felnézzen a párjára...vagy valami ilyesmi, de ezt nem tudom megfogalmazni ! :roll: :)

soksikert!
pápá
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
Kép
Lord Dragon
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2007.08.16. 16:45:36

:shock: Debizonyaz :) Na majd meglátod, de mindenképp vágj bele szvsz ;)
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.16. 16:29:11

Grt! Helyes csaj :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.08.16. 16:15:22

Minden leírt tanácsot köszönök, az idő eldönti, úgy döntöttem, ha tényleg jó a közelsége akkor igen, ha semleges akkor nem hülyítem.
Kép: Kép
Kép
Most kicsit másképp néz ki, kicsit idősebbnek, de nem sokkal :)
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.08.16. 12:56:46

köszönöm Krojf Testviiiiirem :wink:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.08.16. 08:18:09

Cooltiszo, én sajnos már semmilyen tanácsot nem tudok adni, mert a többiek már mindent leírtak :wink: 8) De még képet senki sem kért :wink: :D
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.08.16. 03:57:54

VictorValdés19 Koma!
Ha a többiek nem gratuláltak galád módon, akkor én megteszem!
Szeretettel gratulálok az 1000. hsz.-edhez és legyen gördülékeny
az utad a második 1000 felé!
Igazán szép szám, nemsokára én is elérem, ha akarom!
További minden szépeket kíván velünk Krojf komád.
Cooltiszo Koma!
Neked meg annyit üzenek innen Balassagyarmatról az én lassan
37 éves fejemmel, hogy az Általad talált virágot óvatosan, de
ápolgasd, öntözd, vigyázz reá!
Szépen nyugodtan, nem kapkodva add át magadat Neki és ha
nem érzi tehernek a közeledésedet, akkor találkozz Vele minél
többet, hogy érezzétek egymás lelki frekvenciáját! A szüleivel
ápolj minél harmonikusabb kapcsolatot, a Te szüleidtől pedig
fogadj meg minél több jótanácsot!
És mindent a maga idejében, ne siettess semmit!
És minden randi után pontosan hazakísérni és pontosan
hazaérni!
Legyen rend körülöttetek, mert ez előfeltétele a továbbiaknak!
Lát el Téged ezekkel Krojf komád.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.08.15. 19:38:22

Cooltiszo írta:Nagy gondba vagyok srácok, van egy csaj akivel most találkozgatok, ő most lett 15, én meg novemberben leszek 18, és kicsit zavar ez a korkülönbség, nemtom mit tegyek. Eddig mégcsak nem is smároltam nálam fiatalabbal, nemhogy jártam volna vkivel. Vélemények?
Nem a kor számít. Az számít, hogy mit éreztek. Viszont ne feledd: Te valamivel idősebb, és tapasztaltabb vagy. Egy lány 15 évesen sokkal törékenyebb, mint 17-19 évesen. Figyelj oda Rá nagyon, és a szüleit is nyugtasd meg: tiszták, és őszinték a szándékaid. Szerintem fel a fejjel. Ha tiszta és mély az érzés, vágjatok bele! Sok sikert, boldogságot.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.15. 18:53:38

Grecki!

Hát ha lesz lényeg,akkor azt az első félidőben nem láttad :lol: ez nem gúnyból írtam,csak az előzményekre :wink:

De szntem max 2fokkal lesz jobb a 2. :D 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Vito
Llegenda del Barça

2007.08.15. 13:09:21

antiimperialista írta:
Vito írta:(lehet, hogy hülyén hangzik egy 28 éves forma szájából az, ha egy scifi fantasyban szereplő, 60 centis, 550 éves jedimestertől idéz, de ez szerintem nagyon igaz :roll: )
Amikor ezt mondta, akkor már nem 900 éves volt? :wink:
de, akkor már 900 éves volt.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.08.15. 13:04:22

antiimperialista írta: Szerintem, ha tetszik neked a csajszi, és jól érzed magad vele, akkor nincs miről beszélni. Ha szégyelled, hogy fiatalabb, vagy úgy viselkedik, hogy nem szívesen mutatkoznál vele, a megoldás akkor is egyszerű.
Szerintem gondolod végig, hogy amit az első mondatomban leírtam, igaz-e, ha igen, akkor hajrá!
Ezt tanácsolja neked egy házas ember 8) (még mindig nagyon furcsa leírni...)
Hm, ez tetszik, és mennyire igaz, valószínűleg így fogok cselekedni.
Köszi mindenkinek a segítséget.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.08.15. 12:55:55

Cooltiszo írta:Nagy gondba vagyok srácok, van egy csaj akivel most találkozgatok, ő most lett 15, én meg novemberben leszek 18, és kicsit zavar ez a korkülönbség, nemtom mit tegyek. Eddig mégcsak nem is smároltam nálam fiatalabbal, nemhogy jártam volna vkivel. Vélemények?
Szerintem, ha tetszik neked a csajszi, és jól érzed magad vele, akkor nincs miről beszélni. Ha szégyelled, hogy fiatalabb, vagy úgy viselkedik, hogy nem szívesen mutatkoznál vele, a megoldás akkor is egyszerű.
Szerintem gondolod végig, hogy amit az első mondatomban leírtam, igaz-e, ha igen, akkor hajrá!
Ezt tanácsolja neked egy házas ember 8) (még mindig nagyon furcsa leírni...)
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.08.15. 12:52:34

Vito írta:(lehet, hogy hülyén hangzik egy 28 éves forma szájából az, ha egy scifi fantasyban szereplő, 60 centis, 550 éves jedimestertől idéz, de ez szerintem nagyon igaz :roll: )
Amikor ezt mondta, akkor már nem 900 éves volt? :wink:
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.08.15. 12:32:01

Az idézetek közül ez tetszik a legjobban: Yoda: A félelem a Sötét oldal kapuja. A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt és szenvedést. Nagyon sok félelmet érzek benned. ...
:lol:
in to exile
Lezárt