Tényleg ő sem maradt meg nálunk,pedig szimpatikus volt a hozzáállása..Materazzi témára vissza térve ,végén leigazoljuk a komplett olasz válogatott védősort Nestával együtt,holott másutt is akadnak jó hátvédek..Decooo írta:Off: Én Sorin-t is szerettem
Barça Igazolások 2007-08
- Andris
- Adminisztrátor
Materazzi a világ legnagyobb hentes kisiparos favágója. CSak focizni nem tud, minden mást igen. Meg is látszik a játékán. 

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
még mindig jobb,mint egyedülDecooo írta:Sztem csak ti ketten vagytok

Sztem csak ti ketten vagytok 

yeah,más is szívesen látná gránátvörös-kékben!!!!!!TeeeB0R írta:Materazzi a harmadik legjobb játékos lett Olaszországban a meccsátlagok szerint, csak Totti és Mutu előzte meg őt.
Milyen jól mutatna hátul Zambrotta s Materazzi a széleken. Kezd felhúzni ez a Chivus ügy, egyik kedvencem, s elszomorít ez a hercehurca körülötte. Nem lehet hinni semmilyen online vagy napilapnak. Akkor mikor valamelyik klubelnökkel kezetfognak s mutatják közösen a frissen legyártott pólót az újságíróknak, szóljatok.

Off: Én Sorin-t is szerettem 

Edgar"Pitbull"Davids külön kategória..kár hogy nem maradt nálunk,nagyon jól nyomta 

-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Materazzi a harmadik legjobb játékos lett Olaszországban a meccsátlagok szerint, csak Totti és Mutu előzte meg őt.
Milyen jól mutatna hátul Zambrotta s Materazzi a széleken
. Kezd felhúzni ez a Chivus ügy, egyik kedvencem, s elszomorít ez a hercehurca körülötte. Nem lehet hinni semmilyen online vagy napilapnak. Akkor mikor valamelyik klubelnökkel kezetfognak s mutatják közösen a frissen legyártott pólót az újságíróknak, szóljatok.
Milyen jól mutatna hátul Zambrotta s Materazzi a széleken

per pillanat (szerintem sajnos,de ez egyéni probléma) nincs szó materazziról,ezért kár is rá pazarolni a karaktert...
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Davids sokat szabálytalnkódik az agresszívebb játékstílúsából adódóan, de nem nem sunnyin, allatomosan teszi.Tim írta:Folyton az eltiltását töltené,mint Davids pedig őt még kedvelem is!
materazzit mindenki utálja,amíg nem a saját csapatában játszik...Tim írta:Hát Materazzinál nagyobb favágót még Rumcájsz se látott a Jicsinyi Rejtekadó erdőben vagy bárhogy is írják..Folyton az eltiltását töltené,mint Davids pedig őt még kedvelem is!
az biztos,hogy hatalmas favágó-durva -állat,
de soha nem adja fel,és a fanatizmusa (pozitív értelemben) is átragadhat a többiekre
Hát Materazzinál nagyobb favágót még Rumcájsz se látott a Jicsinyi Rejtekadó erdőben vagy bárhogy is írják..Folyton az eltiltását töltené,mint Davids pedig őt még kedvelem is!skadi írta:nálam még mindig materazzi!!!Decooo írta:Heinze Heinze Heinze
- Andris
- Adminisztrátor
Elég szomorúnak tartom azt, hogy bármiféle konkrétumok tudta nélkül ilyen dolgokat írnak emberek egy játékosról.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
madridistán irták:
Van egy erdekes hirem ami sajnos nem feltetlenul jo. Chivu meg nem a mi jatekosunk ugyanis most neztem a roman tv-ben a sporthireket es a jatekos ugynoke azt nyilatkozta hogy a roman hatved senkivel sem egyezett meg es meg senkihez sem irt ala ugyhogy meg barmelyik csapathoz igazolhato. Az hogy a Roma elfogadta az ajanlatunkat az egy dolog de a jatekos beleegyezeserol szo sincs.Allitolag az ugynok Madridban jart de nem tudtak megegyezni eddig.
sztem még várjuk ki a végét, hátha ez a Chivu gyerek betartja a szavát és idejön, mert elvileg ő még csak egyszer nyilatkozott és akkor azt mondta h a Barca...
Van egy erdekes hirem ami sajnos nem feltetlenul jo. Chivu meg nem a mi jatekosunk ugyanis most neztem a roman tv-ben a sporthireket es a jatekos ugynoke azt nyilatkozta hogy a roman hatved senkivel sem egyezett meg es meg senkihez sem irt ala ugyhogy meg barmelyik csapathoz igazolhato. Az hogy a Roma elfogadta az ajanlatunkat az egy dolog de a jatekos beleegyezeserol szo sincs.Allitolag az ugynok Madridban jart de nem tudtak megegyezni eddig.
sztem még várjuk ki a végét, hátha ez a Chivu gyerek betartja a szavát és idejön, mert elvileg ő még csak egyszer nyilatkozott és akkor azt mondta h a Barca...
nálam még mindig materazzi!!!Decooo írta:Heinze Heinze Heinze
Heinze Heinze Heinze 

REmélem a vezetőségnek is van egy ilyen listája,és buzgón tanulmányozzák..The10 írta:Megpróbáltam összeszedni, kik azok a védőjátékosok, akik kellő rutinnal rendelkeznek, ugyanakkor viszonylag könnyen megszerezhetők:
Jorge Andrade (Deportivo) - tökéletes felépítésű, remekül szerelő védő, de kicsit lassú.
Gabriel Milito (Real Zaragoza) - csupaszív, harcos játékos, de alacsony, ezért magas labdákkal könnyen zavarba hozható.
Fernando Meira (VFB Stuttgart) - sokoldalú, intelligens hátvéd-védekező középpályás, de keménysége néha durvaságba csap át.
Pepe (Porto) - fiatal és tehetséges játékos, de a többiekhez képest rutintalan, gyakran követ el elemi hibákat.
A történtek ismeretében azt hiszem, Chivunálbármelyikük méltóbb a Barca mezére...
Megpróbáltam összeszedni, kik azok a védőjátékosok, akik kellő rutinnal rendelkeznek, ugyanakkor viszonylag könnyen megszerezhetők:
Jorge Andrade (Deportivo) - tökéletes felépítésű, remekül szerelő védő, de kicsit lassú.
Gabriel Milito (Real Zaragoza) - csupaszív, harcos játékos, de alacsony, ezért magas labdákkal könnyen zavarba hozható.
Fernando Meira (VFB Stuttgart) - sokoldalú, intelligens hátvéd-védekező középpályás, de keménysége néha durvaságba csap át.
Pepe (Porto) - fiatal és tehetséges játékos, de a többiekhez képest rutintalan, gyakran követ el elemi hibákat.
A történtek ismeretében azt hiszem, Chivunál
bármelyikük méltóbb a Barca mezére...
A történtek ismeretében azt hiszem, Chivunál

ezzel én is vok csak megemlitettemlionelmessi19 írta:Messze nem szabad kézpénznek venni, ami a madridistán megjelenik...KaTo írta:most olvastam a madridistán(néha benézek oda is mijot csinálnak)h bár teljesen biztos a chivu a madridé
ha minden igaz akko 18 milláért

En is ezen a velemenyen vagyok annyi modositassal hogy nekem egyikuk is eleg lenne mondjuk Pique meg fiatal (de azert kar hogy nem tudtuk megtartani...)Zozzy 5 írta:Én is ezen a véleményen vagyok. Hozzuk ezt a 2 embert, és senkinek sem fog hiányozni Chivu.sztem most jöjjön Milito és Pique is.
ahogy olvasom vissza a dolgokat kb mindenkinek igaza van...
de ami szerintem a lényeg az abban áll, :
több mint egy klubb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
akinek ez jelent valamit,az nem áll le beszélni holmi madriddal...
chivu nem ilyen.
én már nem is vágyom arra ,hogy
barca mezt vehessen magára...
de ami szerintem a lényeg az abban áll, :
több mint egy klubb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
akinek ez jelent valamit,az nem áll le beszélni holmi madriddal...
chivu nem ilyen.
én már nem is vágyom arra ,hogy
barca mezt vehessen magára...
-
- Llegenda del Barça
Azért attól távol áll, hogy gyűlöljük. Valószínű, nem hozzánk jön, a pénz miatt. Ez azt jelenti, hogy nem jelent neki annyita barca, mint a Real pénze. A véleményünk megvan róla, de sokkal több gyűlöletre méltóbb ember van már ebben a mai világban...skadi írta:hogy neked mennyire igazad vansasi1 írta:Chivu téma:
Érdekes milyen kis dolgokon múlik, hogy egy játékost szeret, vagy gyűlöl az ember![]()

http://www.channel4.com/sport/football_ ... jul3n.html
Sensi ma azt nyilatkozta, hogy az sem kizárt, hogy Chivu marad a Rómában
Sensi ma azt nyilatkozta, hogy az sem kizárt, hogy Chivu marad a Rómában