Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát, azért, hidd el, hogy sok okosságot olvastam benne, és sok hasznát is vettem neki! A csajok elég bonyolult eszközök... Haha!Cooltiszo írta:Nem könyv kell ahoz....Primitive írta:Na, most jó lenne az MSN em, akkor küldenék nektek jó könyvet, ami pont a csajozásról szól...
így is van, akkor javítok-ne próbáld- tedd meg! Ha sokat vársz, a csaj azt fogja hinni, hogy bizonytalan vagy, ami nem előnyös egy kapcsolatban..Los Banditos írta:Te nem leled a helyed![]()
Szerintem az a 3 év nem olyan nagy különbség. Főleg, ha érett a lány, akkor egyáltalán nem gáz.
'ne próbáld! -tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!' Yoda mesterkovinho írta:Ha érettebb akkor próbáljátok meg.
Nem mintha olyan tapasztalt lennék... De, szerintem próbáljátok meg, mindenképp, és idővel el fog dőlni, hogy mi lesz... HajráCooltiszo írta:Nagy gondba vagyok srácok, van egy csaj akivel most találkozgatok, ő most lett 15, én meg novemberben leszek 18, és kicsit zavar ez a korkülönbség, nemtom mit tegyek. Eddig mégcsak nem is smároltam nálam fiatalabbal, nemhogy jártam volna vkivel. Vélemények?
attól függ mennyire érett a lány.Cooltiszo írta:Nagy gondba vagyok srácok, van egy csaj akivel most találkozgatok, ő most lett 15, én meg novemberben leszek 18, és kicsit zavar ez a korkülönbség, nemtom mit tegyek. Eddig mégcsak nem is smároltam nálam fiatalabbal, nemhogy jártam volna vkivel. Vélemények?
Háth, valahogy gondoltam, hogy a 12 vagy, akkor 13 leszel...VictorValdes19 írta:12 de majd 13 leszek a csaj meg 14Szandi írta:Hány éves is vagy Vikivaldes19? Mert az elég fura, ha a csaj most ballagott, és te nála is fiatalabb vagy. Lehet, hogy rosszul értettem.Jó volt az utánpótlás utánpótlása beszólás
12 de majd 13 leszek a csaj meg 14Szandi írta:Hány éves is vagy Vikivaldes19? Mert az elég fura, ha a csaj most ballagott, és te nála is fiatalabb vagy. Lehet, hogy rosszul értettem.Jó volt az utánpótlás utánpótlása beszólás
Nekem elküldhetnéd, találtam egy fordítást, de azt folyamatosan rakja fel az illető, így nincs teljesen meg, és a fordítás is hagy némi kívánnivalót.Frank Rijkaard írta:Szevasztok!
Nagy hírem van.Megvan a Harry Potter 7 magyar nyelven a gépen.530 oldalon hibátlan fordítással, én se hittem el amikor átküldték msn-en, a mérete nincsen 5 megabájt.Elküldöm bárkinek msn-en ha kell.Hihetetlen
Tyúha, akkor hiába sátraztam Londonban a nyitás előtt három napig, hogy egyből meg tudjam kaparintani magamnak egy példányt?Frank Rijkaard írta:Szevasztok!
Nagy hírem van.Megvan a Harry Potter 7 magyar nyelven a gépen.530 oldalon hibátlan fordítással, én se hittem el amikor átküldték msn-en, a mérete nincsen 5 megabájt.Elküldöm bárkinek msn-en ha kell.Hihetetlen