Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.05.23. 14:24:24

Mihu írta:Minek küszködünk mi itt ilyen Forlan szintű játékosok leigazolásával.Méghogy ő az első számú jelölt. :? Ki az a Forlán?Meg egyébként is.Az a 12 millió az rengeteg egy ilyen szintű játékosért.
Baptistáért a 20millió, amit adni akart a klub, na az sok volt. Forlánért nem túlzás 12 millió, főleg a fentiek tükrében. De én sem látom értelmét annyit kiadni érte (vagy bárki másért).
Mihu
Director del Fútbol

2006.05.23. 14:13:46

Los Banditos írta:Gudjohnsen nemis lenne rossz ötlet,remek játékos aki a középpályán és a csatársorban is jól játszik ráadásul jó passzai vannak :!:
Bizony.Ő is nagyon jó lenne szerintem. Vagy mit szóltok Grönkjaer-hez?Végülis ő egy szélső de amikor Larsson bejött akkor is általában szélre.Most láttam a sport 1-en egy ilyen chelsea visszatekintést és hát hogy mondjam hogy ne vegyék ki a modik?Enyhén szólva tönkreverte a védelmet.Bár lehet hogy most hülyeséget beszélek de szerintem nem lenne rossz nekünk.Bár már régen láttam játszani és azóta visszafejlődött.
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2006.05.23. 14:09:42

Minek küszködünk mi itt ilyen Forlan szintű játékosok leigazolásával.Méghogy ő az első számú jelölt. :? Ki az a Forlán?Meg egyébként is.Az a 12 millió az rengeteg egy ilyen szintű játékosért.Én is támogatom azt az elképzelést hogy ilyen játékosokat kell igazolni mint Larsson akik nem húznák fel magukat ha a padon kezdenének.Larsson mikor hangoztatta hogy nem ért egyet Riijkard-dal mert a padon kezdeti és nem a kezdőbe? Soha!!!!Ő egy rutinos játékos volt aki megértette hogy neki már csak a padon jut hely.És mikor beszállt akkor meg klasszis teljesítményt nyújtott.Nah szóval ezzel csak arra akarok kilyukadni hogy olyanokat kellene inkbb venni mint pl:Morientes vagy hasonló típusúakat mint Larsson.Most egy sem jut az eszembe de biztos van olyan. :mrgreen: Aztán most ugye valószínű hogy a Juvét visszavágják a másodosztályba felmerült esetlegesen Trezeguet vagy Ibrahimovic leigazolása.Kérdem én?Minek nekünk olyan nagy sztár?Azért hogy vévig a padon üljön?Mert úgyis Eto'o fog kezdeni.Remélem legalább is :P :P .Akkor meg ha leigazolnánk valamelyiket és kezdő lenne és Eto'o a csere akkor meg Eto'o rövid idő után úgyis felhúzná az orrát és elmenne a Chelsea-hez.
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.05.23. 13:55:11

Gudjohnsen nemis lenne rossz ötlet,remek játékos aki a középpályán és a csatársorban is jól játszik ráadásul jó passzai vannak :!:
in to exile
Subinho
Director del Fútbol

2006.05.23. 13:19:23

morientes régi nagy kedvencem, nagyon szívesen látnám!!! ő az akire ráillik minden ami larssonra. tapasztalt, rutinos, eldönthet egy meccset. forlan max. csak ügyes... ő tökéletes helyettese lehetne henkének!!! akárcsak crespo, vagy del piero... róluk tudnám ugyanazt a higgadtságot elképzelni, mint larssonról, amikor a BL döntőben beállt...
Deco01
Jugador del Barça

2006.05.23. 13:17:27

Üdv!

Olyan kell aki elfogadja h Eto'ó az elsöszámú középcsatár!
Ilyen lehetne a Mór,Milito,Govou,Gudhjonsen,Suazo,C.Lucarelli,Mcarthy,etc.

Védelembe meg jobbra Dani Alves,a másik védö meg tudjon középütt + baloldalt játszani! pl.: Gallas,Chivu,G.Milito!

Azért balra Zambrotta se lenne kutya! :twisted:

2-3 igazolásból már meg is van a jövö évi erösités!
Eto'ó: Madrid, cabron saluda el campenon! :)
Richi
Jugador d'estrella

2006.05.23. 13:08:09

igen itt se lenne kezdő de szinte minden meccsen kaphatna játéklehetőséget úgy érzem!!leglényegesebb dolog sztem h akit veszünk az jól fejeljen mert Eto'onak ez a gyengéje...és többnyire Larsson ezért volt szerződtetve
cps46
Entrenador del Barça

2006.05.23. 13:02:57

Tegnap még úgy voltam, hogy ne jöjjön senki, de Morientes kivétel. Többek között azért utálom a reált, mert elküldték Morientest, aki Redondoval együtt a két kedvencem volt még 2000 környékén. Csak az a baj, hogy azért jön el Liverpoolból, mert nem sokat játszik, itt meg ugyanez lenne.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Richi
Jugador d'estrella

2006.05.23. 12:57:00

sztem morientes nem lenne rossz ötlet!!!nagyon jól fejel csak úgy mint larsson!!sztem többet érnénk vele mint forlánnal!!valahogy nemtom elképzelni barca mezben diegót neki tökéletes a villareal sőt h még érkezik melléük egy pires is :shock:
topasz
Barça C

2006.05.23. 12:44:19

Torres kell nekünk! :lol:
Már tök rég kijelentette, ha elmenne, akkor Spanyolországban csa a Barca jöhet szóba.
Azt meg nem hiszem el, hogy a Tottenham meg tudja venni, mi meg nem?!
Kubala
Subinho
Director del Fútbol

2006.05.23. 12:03:34

antiimperialista írta:Forlánról csak annyit, hogy én nagyon szeretem, már amikor az Independientében játszott, akkor is a kedvenceim közé tartozott, de nem szeretném, hogy a Barcába igazoljon. Maradjon csak a Villarrealban, jól nyomják Riquelmével.
igen, jól nyomják riquével! jó játékosok, de még riquelme sem férne be... sztem deco sokkal jobb!!!
ha így nézzük, akkor rui costa is jó játékos, a benficában vezér lesz, de a milanban senki volt...mert kaká jobb!!!
saviola is jó játékos, de csak messi cseréje lehetne... mert messi is jobb...
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.05.23. 11:28:25

Forlánról csak annyit, hogy én nagyon szeretem, már amikor az Independientében játszott, akkor is a kedvenceim közé tartozott, de nem szeretném, hogy a Barcába igazoljon. Maradjon csak a Villarrealban, jól nyomják Riquelmével.
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.05.23. 11:26:35

Kösz a választ! Én is úgy gondolom, hogy Saviola nem Eto'o helyére való, de én arra számítottam (és ezzel nem voltam egyedül), hogy Giuly valszeg távozni fog az idény végén. Így lenne hely a Nyúl számára is. Egyébként játszott ő Eto'o posztján is, pont a kölcsönadása előtt, így lehetne a kameruni helyettese. Persze erről rijkaardnak más a véleménye, és itt ő fog dönteni.

Én viszont úgy gondolom, hogy Saviola semmivel sem gyengébb játékos, mint korábban volt, azok a csapatok gyengébbek, ahol mostanában játszik. Szerintem az idei idénye sem sikerült rosszul, persze két hosszabb sérülése miatt kevesebbet játszott, így kevesebbszer talált be. Ha azonban összeadjuk az Uefa-kupában és a ligában szerzett góljait, egész jó eredményt kapunk, szerintem a Sevillában is előkelő helyet foglal el a gólvágók sorában.
Subinho
Director del Fútbol

2006.05.23. 11:12:39

antiimperialista írta:
Subinho írta: csatársorba forlannal nem lennénk beljebb, mint maxival... a MU-ban kb. ugyanennyit csinált...
Azért Forlán szerzett pár gólt a MU-ban... Látom, kb. annyira szereted, mint Saviolát. Persze ehhez semmi közöm, de ne ess már ilyen túlzásokba...
nos, először is nem utálom saviolát. nekem saviolás barca mezem van pl. és hordom is, mert remek játékos...volt. ugyanígy rivaldo is az volt nálunk. DE: saviola jól játszott antic alatt. és jól játszott amikor 3 éve 2. lett a csapat. de azóta teljesen más a helyzet. sok új játékos jött és a mai barcába nem fér be! most 3 csatárral játszunk. az apró saviola nem tudna hatékonyan játszani középcsatárt és eto'o helyett szinte alig kerülne be a csapatba! főleg reikardnál!!! saviola max jobb szélre vethető be, de ott meg nem annyira jó, illetve van ott egy messink aki jobb nála!!! és giuly is ott játszik... szal ha visszajönne vkinek mennie kéne... ezért sztem saviolával nem lennénk beljebb semmivel!!! remélem jövőre jobb szezont zár, mint az utóbbi 2 évben!!!
forlannal meg csak az a bajom, hogy tavaly ugyan zárt egy jó szezont, de emlékezz arra, amikor a MU-ban nem bírt egy árva gólt belőni!!! a villában kezdő és mindenki kiszolgálja. itt nem lenne kezdő, ugyanúgy, mint a MU-ban! rizikós! vannak jó megmozdulásai, de nem klasszis, mint larsson volt. ide olyan ember kell, mint henke volt, aki a rutinjával beáll és eldönt egy meccset. forlannal nem sokkal lennénk beljebb, mint maxival! larsson maga volt a higgadtság, a tapasztalat, forlan csak ideges lenne, ha bejönne egy BL negyeddöntőn...
szóval, ha maxi elmegy akkor 3. csatárnak szívesen látom forlant, mert nem rossz playa, és ha messi vagy giuly elmegy (de erre nem is gondoljunk) akkor jöhet vissza saviola, de ő nem eto'o helyére való...
Kenny
Jugador d'estrella

2006.05.23. 10:19:04

Forlán-ért mi és a Valencia "küzdünk"
Nem bánnám ha ők nyernének...
Andris
Adminisztrátor

2006.05.23. 10:11:52

dickricsi írta:Én Del Piero vagy Crespo mellett el tudnám képzelni Gudjohnsen-t is nálunk. Intelligens, technikás, több támadóposzton is bevethető... Forlán-nál jobban örülnék neki is. Mellesleg nem értem a sietségünket a Forlán üggyel kapcsolatban, amikor a védelembe emlegetik Zambrottát, aki viszont csak akkor lehet realitás, ha a Juvét megbüntetik, akkor viszont ott lenne Trezeguet is... Nem lenne rossz kivárni, minthogy Forlán-nak élő szerződése van és a Valencia (másik érdeklődő érte) úgyse fog 23 milliót kiperkálni. És mi lenne ha a két Milito-t hoznánk el...? Gabriel remek védő, Diego pedig jó megoldás lenne Henke pótlására.
Nem tudom, én nem vagyok oda egyik chelsea-s csatárért sem
De a Milito páros ötlet nagyon tetszik :wink:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
dickricsi
Capitá del Barça

2006.05.23. 09:48:52

Még egy dolog: sztem Crespo leginkább Olaszországban akar játszani, ezt többször ki is fejtette, sztem valszeg megy vissza Milánó-ba.
dickricsi
Capitá del Barça

2006.05.23. 09:47:38

Én Del Piero vagy Crespo mellett el tudnám képzelni Gudjohnsen-t is nálunk. Intelligens, technikás, több támadóposzton is bevethető... Forlán-nál jobban örülnék neki is. Mellesleg nem értem a sietségünket a Forlán üggyel kapcsolatban, amikor a védelembe emlegetik Zambrottát, aki viszont csak akkor lehet realitás, ha a Juvét megbüntetik, akkor viszont ott lenne Trezeguet is... Nem lenne rossz kivárni, minthogy Forlán-nak élő szerződése van és a Valencia (másik érdeklődő érte) úgyse fog 23 milliót kiperkálni. És mi lenne ha a két Milito-t hoznánk el...? Gabriel remek védő, Diego pedig jó megoldás lenne Henke pótlására.
Subinho
Director del Fútbol

2006.05.23. 08:36:41

lionelmessi19 írta:
Subinho írta:a vezetőség által felsoroltak közül én cresponak örülnék a legjobban. tavaly a milanban bizonyított és megszokta már a padot... szal ő jöjjön!!!
hát, nem is tudom
nem akarom leszólni, de forlan jobb döntésnek tűnik

:?:
sztem semmiképp!!! nem egy 3. csatár kell, mert annak ott van maxi! hanem egy rutinos játékos, aki larssont pótolhatja.
ezek crespo és del piero. fiatal 3. csatárunk van, most egy rutinos, tapasztalt róka kell!!! crespo igazi befejező, del piero meg több poszton bevethető!!!
Andris
Adminisztrátor

2006.05.22. 23:36:04

fcjoc írta:ez is érdekesnek hangzik..

Ruud y Cissé, rechazados

Van Nistelrooy (ManU) estaría encantado de venir, aunque Txiki ya lo ha rechazado, como también a Djibril Cissé (Liverpool). Crespo (Chelsea), Trézéguet (Juve), Ibrahimovic (Juve), Huntelaar (Ajax), Klasnic (Werder), Iaquinta (Udinese) o Morientes (Liverpool) son otros cracks que sueñan con recalar en el Camp Nou o que han llamado a la puerta azulgrana.

többet nem csinálok iet :cry: :cry: :cry:
Ez mit jelent? légyszi vki fordítson ha tud :idea:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2006.05.22. 23:33:23

Rumig írta:Gondoltam most írok valami poz. érvet, hogy miért is lenne jó Forlán...
Nem nagyon tudok :( Illetve, akinek egyszer már összejött egy aranycipő, ráadásul nem is élcsapatban játszva, az talán még nem olyan reménytelen eset. Meg még mindig jobban illik a képbe sztem, mint Nistelrooy. Ettől függetlenül nem örülnék neki. Ráadásul a kispad erősítésére ne dobjunk ki 10-15 milkát. Én max 5-öt adnék érte.
Tök eggyetértek, de azt a Villareal sem gondolta, h 15ért fogja la porta bácsi megvenni őt, 5-7 milla között lesz :wink:
- József Attila
Rumig
Entrenador del Barça

2006.05.22. 23:19:45

Gondoltam most írok valami poz. érvet, hogy miért is lenne jó Forlán...
Nem nagyon tudok :( Illetve, akinek egyszer már összejött egy aranycipő, ráadásul nem is élcsapatban játszva, az talán még nem olyan reménytelen eset. Meg még mindig jobban illik a képbe sztem, mint Nistelrooy. Ettől függetlenül nem örülnék neki. Ráadásul a kispad erősítésére ne dobjunk ki 10-15 milkát. Én max 5-öt adnék érte.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
fcjoc
Entrenador del Barça

2006.05.22. 22:33:28

ez is érdekesnek hangzik..

Ruud y Cissé, rechazados

Van Nistelrooy (ManU) estaría encantado de venir, aunque Txiki ya lo ha rechazado, como también a Djibril Cissé (Liverpool). Crespo (Chelsea), Trézéguet (Juve), Ibrahimovic (Juve), Huntelaar (Ajax), Klasnic (Werder), Iaquinta (Udinese) o Morientes (Liverpool) son otros cracks que sueñan con recalar en el Camp Nou o que han llamado a la puerta azulgrana.

többet nem csinálok iet :cry: :cry: :cry:
fcjoc
Entrenador del Barça

2006.05.22. 22:30:30

Andris
Adminisztrátor

2006.05.22. 22:29:44

Ordog írta:Na most azt mond meg, hogy Milito mennyivel jobb Forlannal?
Hát azért sztem van egy kis minőségi különbség.
Militonak most megy jól, Forlannak meg tavaj.
Egyébként Milito egy kissé technikásabb. nem sokkal, de mégis
Larson helyére pedig nem egy kizárólagos befelyezőcsatár kell,
és akkor milito jobbnak tűnik.
Aki nézte a kupa meccseket, annak asszem nem kérdéses, h Milito is nagyon jó.
De ha kettejük közül jön valaki, akkor azért rendben leszünk.
Del piero már kicsit lerágott... :wink:
- József Attila
Lezárt