2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Baptistáért a 20millió, amit adni akart a klub, na az sok volt. Forlánért nem túlzás 12 millió, főleg a fentiek tükrében. De én sem látom értelmét annyit kiadni érte (vagy bárki másért).Mihu írta:Minek küszködünk mi itt ilyen Forlan szintű játékosok leigazolásával.Méghogy ő az első számú jelölt.Ki az a Forlán?Meg egyébként is.Az a 12 millió az rengeteg egy ilyen szintű játékosért.
Bizony.Ő is nagyon jó lenne szerintem. Vagy mit szóltok Grönkjaer-hez?Végülis ő egy szélső de amikor Larsson bejött akkor is általában szélre.Most láttam a sport 1-en egy ilyen chelsea visszatekintést és hát hogy mondjam hogy ne vegyék ki a modik?Enyhén szólva tönkreverte a védelmet.Bár lehet hogy most hülyeséget beszélek de szerintem nem lenne rossz nekünk.Bár már régen láttam játszani és azóta visszafejlődött.Los Banditos írta:Gudjohnsen nemis lenne rossz ötlet,remek játékos aki a középpályán és a csatársorban is jól játszik ráadásul jó passzai vannak
igen, jól nyomják riquével! jó játékosok, de még riquelme sem férne be... sztem deco sokkal jobb!!!antiimperialista írta:Forlánról csak annyit, hogy én nagyon szeretem, már amikor az Independientében játszott, akkor is a kedvenceim közé tartozott, de nem szeretném, hogy a Barcába igazoljon. Maradjon csak a Villarrealban, jól nyomják Riquelmével.
nos, először is nem utálom saviolát. nekem saviolás barca mezem van pl. és hordom is, mert remek játékos...volt. ugyanígy rivaldo is az volt nálunk. DE: saviola jól játszott antic alatt. és jól játszott amikor 3 éve 2. lett a csapat. de azóta teljesen más a helyzet. sok új játékos jött és a mai barcába nem fér be! most 3 csatárral játszunk. az apró saviola nem tudna hatékonyan játszani középcsatárt és eto'o helyett szinte alig kerülne be a csapatba! főleg reikardnál!!! saviola max jobb szélre vethető be, de ott meg nem annyira jó, illetve van ott egy messink aki jobb nála!!! és giuly is ott játszik... szal ha visszajönne vkinek mennie kéne... ezért sztem saviolával nem lennénk beljebb semmivel!!! remélem jövőre jobb szezont zár, mint az utóbbi 2 évben!!!antiimperialista írta:Azért Forlán szerzett pár gólt a MU-ban... Látom, kb. annyira szereted, mint Saviolát. Persze ehhez semmi közöm, de ne ess már ilyen túlzásokba...Subinho írta: csatársorba forlannal nem lennénk beljebb, mint maxival... a MU-ban kb. ugyanennyit csinált...
Nem tudom, én nem vagyok oda egyik chelsea-s csatárért semdickricsi írta:Én Del Piero vagy Crespo mellett el tudnám képzelni Gudjohnsen-t is nálunk. Intelligens, technikás, több támadóposzton is bevethető... Forlán-nál jobban örülnék neki is. Mellesleg nem értem a sietségünket a Forlán üggyel kapcsolatban, amikor a védelembe emlegetik Zambrottát, aki viszont csak akkor lehet realitás, ha a Juvét megbüntetik, akkor viszont ott lenne Trezeguet is... Nem lenne rossz kivárni, minthogy Forlán-nak élő szerződése van és a Valencia (másik érdeklődő érte) úgyse fog 23 milliót kiperkálni. És mi lenne ha a két Milito-t hoznánk el...? Gabriel remek védő, Diego pedig jó megoldás lenne Henke pótlására.
sztem semmiképp!!! nem egy 3. csatár kell, mert annak ott van maxi! hanem egy rutinos játékos, aki larssont pótolhatja.lionelmessi19 írta:hát, nem is tudomSubinho írta:a vezetőség által felsoroltak közül én cresponak örülnék a legjobban. tavaly a milanban bizonyított és megszokta már a padot... szal ő jöjjön!!!
nem akarom leszólni, de forlan jobb döntésnek tűnik
Ez mit jelent? légyszi vki fordítson ha tudfcjoc írta:ez is érdekesnek hangzik..
Ruud y Cissé, rechazados
Van Nistelrooy (ManU) estaría encantado de venir, aunque Txiki ya lo ha rechazado, como también a Djibril Cissé (Liverpool). Crespo (Chelsea), Trézéguet (Juve), Ibrahimovic (Juve), Huntelaar (Ajax), Klasnic (Werder), Iaquinta (Udinese) o Morientes (Liverpool) son otros cracks que sueñan con recalar en el Camp Nou o que han llamado a la puerta azulgrana.
többet nem csinálok iet![]()
![]()
Tök eggyetértek, de azt a Villareal sem gondolta, h 15ért fogja la porta bácsi megvenni őt, 5-7 milla között leszRumig írta:Gondoltam most írok valami poz. érvet, hogy miért is lenne jó Forlán...
Nem nagyon tudokIlletve, akinek egyszer már összejött egy aranycipő, ráadásul nem is élcsapatban játszva, az talán még nem olyan reménytelen eset. Meg még mindig jobban illik a képbe sztem, mint Nistelrooy. Ettől függetlenül nem örülnék neki. Ráadásul a kispad erősítésére ne dobjunk ki 10-15 milkát. Én max 5-öt adnék érte.
Hát azért sztem van egy kis minőségi különbség.Ordog írta:Na most azt mond meg, hogy Milito mennyivel jobb Forlannal?