Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Abidal is jól ad be, azt láthattuk a selejtezőn, ás Giuly csak a padon volt általában, amikor Messi nem volt sérült. Szóval sz.tem a jobblábas Arshavin kéne, ha befele húz elviszi a védőt, és ki tudja adni a szélre Abidalnak, ha már mindenképpen ívelni kell, de a barca nem az a kifejezetten szélről beívelős csapat.Zozzy 5 írta:Ez már csak Rijkaard hülyesége volt az utolsó évben, anno Giuly, a drímtím egyik kulcsjátékosa jobblábas létére a jobboldalon játszott és húzta meg a széleket. Egyébként sem örültem annak, hogy az utóbbi évben nincs széljátékunk és csak a tömörülő védelembe visszük bele a labdát. Messi a jobboldalon állandóan befele fog cselezni, igaz ott lesz Alves aki jól ad be. De a másik oldalon sokkal jobb lenne klasszikus széljáték.matador írta:Neves nagyon jó képességű játékos, ezt már nem egyszer bizonyította, de ballábas, és a Barcában a szélsők befele mennek, nem beadásra, hanem lövésre játszanak...
Ez már csak Rijkaard hülyesége volt az utolsó évben, anno Giuly, a drímtím egyik kulcsjátékosa jobblábas létére a jobboldalon játszott és húzta meg a széleket. Egyébként sem örültem annak, hogy az utóbbi évben nincs széljátékunk és csak a tömörülő védelembe visszük bele a labdát. Messi a jobboldalon állandóan befele fog cselezni, igaz ott lesz Alves aki jól ad be. De a másik oldalon sokkal jobb lenne klasszikus széljáték.matador írta:Neves nagyon jó képességű játékos, ezt már nem egyszer bizonyította, de ballábas, és a Barcában a szélsők befele mennek, nem beadásra, hanem lövésre játszanak...
Szerintem igen, biztos villognabali 15 írta:Palacio a Boca játékosa nem?
Thiago Neves jó lenne ő most villog az olimpián. Kérdés itt is villogna e?
Csak Palaciot ne!Érte rémes árat kér a Boca már évek óta azért nem viszi a franc se!25 alatt tuti nem adnák!matyi02 írta:Arshavin,Capel,Thiago Neves,Palacio
Az elmundodeportivo szerint ez a 4 a jelölt játékos a barcánál
Meglátjuk h majd mi lesz![]()
Én ezek közül mindegyiknek örülnél (Palacionak nem annyira )
Szerintem még kell a padra egy ember
Állítolag van, de még ha nincs is a Sevilla nehezen engedné el azok után, hogy már távozott tőlük Alvés és Keita is!norbert55 írta:Capelnek örülnék nagyon fiatal és tehetséges játékos.Ez igaz h a Seviila és a Barca kötött ilyen megállapodást h nem veszünk Sevillait?
Valóban, és ha "Barcás" szélsőket akarunk, akkor jobblábas kéne, ez Arshavin mellett szól.albicelesteX írta:Szevasztok!Látom megosztja a népet a bal-szél! :)Szerintem az hogy egyiksem kell az bukik mert valamelyik jön!Mind kettőnek van előnye és hátránya is!Arshavin hátránya hogy jön egy Orosz bajnokságból ami ugye nem a primera viszont nagyon nem lehet leírni az orosz focit ezt bizonyítja a teljesítményük illetve Arshavin bevethető több pozícióban ami szerintem mellette szól!Capel mellet annyit látok vele szemben hogy spanyol és ismeri a bajnokságot valamint fiatalabb de ez nem sokat nyom a latba!Ő igencsak korlátolt bevethetőségű a bal szél kivételével máshol nem igen él!Szóval inkább Arshavin mellett voksolnék!Ha jön vele kész a keret!
Ez a lényeg. Kár, hogy Capel balhátvédként nem bevethető, mert akár Abidal ideális váltótársa lehetne. Amolyan Alves-szerű felfutó támadó szélsővédőként el tudom képzelni nálunk, más poszton nem.albicelesteX írta:Capel mellet annyit látok vele szemben hogy spanyol és ismeri a bajnokságot valamint fiatalabb de ez nem sokat nyom a latba!Ő igencsak korlátolt bevethetőségű a bal szél kivételével máshol nem igen él!
Mer aztán ezt a Thiago Nevest hol láttad játszani? Az olimpián?Rivaldo11 írta:Nem egy futóbolond emberke kell nekünk. Capel két alkalommal játszott jól ellenünk, ezenkívül volt még vagy 5 jó meccse. Ezért vegyük meg? Akkor már inkább tényleg jöhetne Thiago Neves, akinek nem akármilyen balosa van. Sajnos azonban nem merült fel a neve nálunk.
De az sem baj, ha senki sem érkezik. Tavaly Iniesta is egészen szenzációsan futballozott Ronnie helyén, úgyhogy ez a keret is meg tudja oldani a feladatot...
uh! Keita vkp, attól, h bal lábas, még nem biztos, h tud balszélső támadót játszaniLaza írta:Egyértelmű h Capel a jobb...és ha van is ilyen meg állapodás h nem igazolhatnak a Sevillábol akkor is adjunk 16.5 milliot és akkor nincs bele szólása!!![]()
Capel kéne...bár Keit és Hleb is jo balon..