Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosan. Még Gudy is kelleni fog főleg ha lesz 1-2 sérülés. Hleb nagyon fontos játékos idén, főleg, h sok poszton tud magas szinten játszani. Sztem 1 picit rövid a padunk, bár most Keita, Gudy és Pedro is sérült.Rivaldo11 írta:Hleb jó játékos, ha van területe, és lendületből tud játszani, klasszis megoldásokra képes. Sok meccs lesz még , 3 fronton is helyt kell állni, fog játszani eleget Ő is. Úgy érzem, most nincs a keretnek "létszámkitöltő" tagja, mint volt Ezquerro, mindenki fontos játékos-Hleb is.
Talán azért érzi így, mert az arsenal stadionja fele akkora, mint a nou camp, így kevesebb ember jobban be tudja tölteni. A nou campba "elveszik" mondjuk 60-70 ezer ember. Bár még meccsen sajna nem jártam ott, üresen számomra sem túl hátborzongató. Hleb elég régóta sérült és előtte sem játszott túl sokat, lehet h ő is csak üresen látta, mint énvisca el barca írta:nem értem min lepődik meg. az arsenal sem az extraordenáré táboráról sem híres. Mert ha mondjuk a fenerből, vagy a partizanból jött volna ide megérteném, hogy csendet érez...torrentkiller írta:Nem tod de ha éppen nem megy a csapatnak akkor én is észre szoktam venni hogy eléggé csend van.CFirpo3 írta:Én ebben nem értek vele egyet: "Ez a Barca csodálatosan játszik, és nem értem, hogy ehhez képest az atmoszféra miért olyan hűvös."
Szerintem mindig jó a hangulat a stadionban...
nem értem min lepődik meg. az arsenal sem az extraordenáré táboráról sem híres. Mert ha mondjuk a fenerből, vagy a partizanból jött volna ide megérteném, hogy csendet érez...torrentkiller írta:Nem tod de ha éppen nem megy a csapatnak akkor én is észre szoktam venni hogy eléggé csend van.CFirpo3 írta:Én ebben nem értek vele egyet: "Ez a Barca csodálatosan játszik, és nem értem, hogy ehhez képest az atmoszféra miért olyan hűvös."
Nem tod de ha éppen nem megy a csapatnak akkor én is észre szoktam venni hogy eléggé csend van.CFirpo3 írta:Én ebben nem értek vele egyet: "Ez a Barca csodálatosan játszik, és nem értem, hogy ehhez képest az atmoszféra miért olyan hűvös."