Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A hsz első részéhez nem kívánok hozzászólni, a végéhez viszont annyit, hogy ez egy fórum, ahol nem a haveri szlengeket kell írni,mert azt egyrészt nem érti senki és nem csoda, hogy támadnak érte, másrészt nem szokás.currahee írta:sztem ne szólogass be olyannak akit nem ismersz!!! nem tudod h ki vagyok és én se h te, de én épp ezért nem reagálok ugyanígy vissza... másrészt mert értelmesebb vagyok annál....
ez a "fogyaték" szó csak kifejezés nálam/nálunk haverokkal, de te ezt ugysem érted...
Uraim! Miért veszekedtek, amikor verekedni is lehet?currahee írta:sztem ne szólogass be olyannak akit nem ismersz!!! nem tudod h ki vagyok és én se h te, de én épp ezért nem reagálok ugyanígy vissza... másrészt mert értelmesebb vagyok annál....Ilúvatar írta:azért hozta le, mert BL szerda. másrészt meg most rosszul játszik és önző.currahee írta:Istenem... minek hozta le Eto'o-t Pep?!??!?!?! fogyaték....
fogyaték? az a fogyatékos aki királykupát és spanyolkupát begyűjtött, plusz BL döntőben vagyunk...
sztem te vagy a fogyaték.
ez a "fogyaték" szó csak kifejezés nálam/nálunk haverokkal, de te ezt ugysem érted...
sztem ne szólogass be olyannak akit nem ismersz!!! nem tudod h ki vagyok és én se h te, de én épp ezért nem reagálok ugyanígy vissza... másrészt mert értelmesebb vagyok annál....Ilúvatar írta:azért hozta le, mert BL szerda. másrészt meg most rosszul játszik és önző.currahee írta:Istenem... minek hozta le Eto'o-t Pep?!??!?!?! fogyaték....
fogyaték? az a fogyatékos aki királykupát és spanyolkupát begyűjtött, plusz BL döntőben vagyunk...
sztem te vagy a fogyaték.
eladni?? ki beszélt itt eladásról?? kölcsönbe kell adni egy olyan csapatba ahol minden meccsen játszik és így fejlődne, 2-3 év és tök jó játékos lenne, mert megvan hozzá a tehetsége.p1ranha írta:bojant nem szabad eladni, ne viccelj:D
Ennek ellenére itt tartanám. És mondok én olyan meccset. A spanyol kupában végig jól játszott...Ede72 írta:mert? így meccenként kb 5-10 perceket fog játszani Eto'o, Messi, meg Henry mögött hát úgy nem sokat fog fejlődni...tisztán látszik, hogy idén egy cseppet sem fejlődött semmit, mondj egy meccset ahol igazán jól játszott...arról nem is beszélve, hogy sztem a Barca fog még egy csatárt igazolni, és akkor Bojan pont az 5. számú csatár lesz a csapatban....matyi25 írta:Az volna az évszázad legnagyobb hibája.... még véletlenül se. Most is jól játszik ahhoz képest hogy a többiek sehol sincsennek..Ede72 írta:szegény Bojan..semmi sem sikerül ma neki, sztem jövőre kölcsön kellene adni ott jobban tudna fejlődni.
azért hozta le, mert BL szerda. másrészt meg most rosszul játszik és önző.currahee írta:Istenem... minek hozta le Eto'o-t Pep?!??!?!?! fogyaték....
tényleg????matyi25 írta:Hát talán azért mert négy nap múlva játsszuk a BL döntőt....currahee írta:Istenem... minek hozta le Eto'o-t Pep?!??!?!?! fogyaték....
A gólkirályi címet nem arra osztják, hogy az utolsó egy-két meccsen önző e valaki vagy sem... A szezont tekintetbe véve egyáltalán nem volt önző, a mostani pedig sztem részben érthető, bár nem volt azért olyan hatalmas önzősége most sem.matyi25 írta:Etoo nagyon önző.... meg se érdemli azt a gólkirályi címet.... most az a fontos hogy gólt adjunk nem az hogy ő...
mert? így meccenként kb 5-10 perceket fog játszani Eto'o, Messi, meg Henry mögött hát úgy nem sokat fog fejlődni...tisztán látszik, hogy idén egy cseppet sem fejlődött semmit, mondj egy meccset ahol igazán jól játszott...arról nem is beszélve, hogy sztem a Barca fog még egy csatárt igazolni, és akkor Bojan pont az 5. számú csatár lesz a csapatban....matyi25 írta:Az volna az évszázad legnagyobb hibája.... még véletlenül se. Most is jól játszik ahhoz képest hogy a többiek sehol sincsennek..Ede72 írta:szegény Bojan..semmi sem sikerül ma neki, sztem jövőre kölcsön kellene adni ott jobban tudna fejlődni.