S.Agüero írta:LM10 írta:Na ha minden igaz a Barcelona jövő évi kerete:
Váldes,Pinto
Alves,Puyol,Piqué,Abidal,Milito,Adriano,Maxwell
Busquets,Xavi,Iniesta,Mascherano,Keita
Messi,Villa,Pedro,Bojan,Jeffren
Alternatívák: Fontás,Muniesa,Thiago,dos Santos.
Nem rossz ez. Cruijff is azt mondta, hogy inkább legyen kevesebb a keret, mint hogy sokan legyünk, és sokan ne játszanak.
SZERK: Bojan lesz a 9-es?

Érdekes, h ha kivesszük a fiatalokat és 4-3-3-ban játszunk akkor a védelemnél is egy csere esik ki a kp-nál is és a támadósorban is. Egy cserével kevesebb van mint kéne.

Nem rossz ez a keret. Nézzük csapategységenként:
Kapusok: Valdés hozza a tavalyi formát nem lesz gond, úgy néz ki Pinto is elfelejtette a "hülyeségeit" (a 16-oson belül elkezdek bűvészkedni, elindulok a labdával előre) plusz ott van Mino, Ooier, ez rendben van.
Védelem: Úgy érzem itt sincs semmi gond, ha esetleg kéne meg egy belső védő, akkor azt a Muniesa, Fontás, Sergi Gomez(engem a felkészülés során nagyon meggyőzőtt), Bartra négyesből lehet pótolni.
Középpálya: úgy gondolom itt is rendben vagyunk, a Thiago, JdS duóval kiegészülve.
Csatársor: Ibra távozásával örültem volna, ha érkezik egy támadó (még jöhet mondjuk

) hiszen így, vagy a Messi-Villa-Pedro sorral kezdünk, vagy Iniesta feljön néha, baltámadónak, plusz csak 2 cserénk van erre a 3 posztra (nem számolva, hogy itt többen is tudnak játszani: ADriano, Maxwell, Iniesta) ide még egy nevet elnéznék, de ha nem jön senki, abba se rokkanunk bele.
sjd írta hogy 6 utánpótlás játékost lehet nevezni, és csak azokat lehet felhívni. Tényleg így van ez, akkor szerintem a 6 nevezett talán ők lehetnének: Thiago, JdS, Muniesa, Fontás, Sergi Gomez, Mino).
Összegzésül: én reménykedve várom az idei szezont, sokra hivatott ez a keret úgy érzem.
Talán a legerősebb kezdőnk ez lenne: Valdés, Alves-Puyi-Piqué-Abi, Busi-Xavi-Masche, Messi-Villa-Ini.
Mindenesetre Visca el Barca!