2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem akarom elkiabálni, de szerintem örülhetsz, mert Afellay szélsőként és árnyék-ékként is tud játszaniozsimiki írta:Azzal együtt,h én örülök Ibrahimnak, egy csatárnak jobban örültem volna![]()
Szerintem alig várja ,hogy felüljön az első Barcelonába tartó repülőre..Ez már hivatalos????Mert szerintem attól,h megegyeztek a klubbal még egyáltalán nem biztos h ő akar idejönni....de meglátjuk....
Pontosan jól beszélsz darabra tényleg többen lettünk.Enrique írta:Darabra mindenképpen többen lesznek a fiúk, remélhetőleg bele is illik majd a játékba, sok PSV meccset mindenesetre nem láttam.
Viszont, felmerült bennem a kérdés: Fabregas barátunkkal mi lesz? Mert gondolom a nyáron ismét megpróbálják elhozni a főnökök az Arsenalból, talán sikerüln is fog, akkor viszont aztán habzsi-dőzsi lesz: Xavi, Iniesta, Busquets, Macska, Keita, Affelay, (Dos Santos?, Thiago?), Fabregas?
Soknak érzem, ti?
Egyébként ügyes gyerek: http://www.youtube.com/watch?v=eUrDf0Ej ... r_embedded
Ott nem volt semmi hivatalos közlemény.Lionel85 írta:Özil is közel volt a nyáron aztán semmi.menczel írta:miért van ez a topic?? attól mert a két klub megegyezett, még közelsincs lezárva az átigazolás. Most kell majd tárgyalni a játékossal, meg az ügynökkel.
"the personal terms between the player and the Catalan club to be settled over the next few weeks" még hetek kérdése a dolog!!!
nagyon remélem még megfordul ez az ügy és nem igazoljuk le.Remélem nem kell törölni a topikot.
:D
Özil is közel volt a nyáron aztán semmi.menczel írta:miért van ez a topic?? attól mert a két klub megegyezett, még közelsincs lezárva az átigazolás. Most kell majd tárgyalni a játékossal, meg az ügynökkel.
"the personal terms between the player and the Catalan club to be settled over the next few weeks" még hetek kérdése a dolog!!!
nagyon remélem még megfordul ez az ügy és nem igazoljuk le.
daffy írta:én azért tartanék tőle,mert a holland védőkkel is meggyűlik a baja,nemhogy a spanyolokkal. 5millát minden esetre megért,de necces a srác.