Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mestallában már eléggé más lesz...Messi, Etoo, és Ronaldinho...varga tamás írta:mINDENKI a sevillával meg a reallal foglalkozik, h nőtt az előnyünk stb. Ti nem nézitek a tabellát? Vagy úgy gondoljátok a Valencia nem is számít, csak 4 pont a hátrányuk, és a következő vasárnap a mestallába megyünk, ahol ilyen játékkal simán kikapunk. Megmondom őszintén én a valenciától jobban tartok mind a másik két csapattól, jó lesz velük vigyázni. A racing ellen győzni kell!
Nagyon jól beszélsz!Tamás 86 írta:Köszönöm Enrique a segítséget!
Olvasgattam a hozzászólásaitokat, szerintem is Eto'o és Messi visszatérésével illetve Deco és Roni formajavulásával ismét eredményes lesz a csapat. A védelem most jó, ha a támadójáték újra ütőképes lesz biztosan sikerül a címvédés a bajnokságban és remélhetőleg a BL-ben is. De egyenlőre nagyon jó lenne, ha a Racing elleni meccsen miénk lenne a 3 pont!
Iniestát sztem alaptalaunl szídod, nem is értem h miért...Most tegnap nem lőtt kapura, de am sztem szokott.kisfagyos írta:komolyan mondom hogy ilyen rosszul játszani már bűn ! kapura még véletlenül se mernek lőni, " INIESTA" ő például ha két méterre vana kapu akkor se meri rárúgni, GIULY is csak ugrál szélen mint egy bakkecske.
Kéne nekik már egy jó nagy zakó, valami nagy tétmeccsen hát ha elkezdenének focizni, mert most úgy fociznak hogy még én is beálhatnék.
már annyiszor leírtam a többit, h fölösleges ismételgetni....Vito írta:ahogy látom Te nem!Boixos írta:pazarlunk.![]()
![]()
![]()
ahogy látom Te nem!Boixos írta:pazarlunk.
Valóban,de tegnap úgy mentek rajta át a támadók mint kés a vajon...Atesz írta:Oleguert ne szídjad lécci, az egyik legjobbunk az utóbbi hetek alapján.
Ebben sok igazságot vélek felfedezni!Dos Santos írta:Ezquerro mellett egyszerűen nem tudok elmenni szó nélkül.Teljes képzavar.Labdakezelés nulla,technika nulla,összjáték nulla.Egy cseppnyi játékintelligencia sem szorult belé.Nem értem,Rijkaard miért a [auto_cenzúra] szupersztárt erőltette Iniesta kárára.Csak arra tudok gondolni,hogy bemelegítés közben egy kisebb sérülést szedett össze,emiatt jegelte.