2007.11.24. 21:01:18
1. az első félidőről Agatha Christie klasszikusa jutott eszembe - szabadon: Egy marék Foch.
2. lenne egy kérdésem is: Gudjohnsen és Henry nevű labdarúgók a pályán tartózkodnak? Én nem találkoztam velük, ők meg nam találkoztak a lasztival.
3. Messi, Iniesta és Xavi, akiket ki lehet emelni, a többiek közepesek, VV-nek dolga sem akadt.
4. Frankie, te pedig kva gyorsan takarodj el a jó büdös francba. Elegem van belőled, meg a hülyeségeidből. Annyit értesz a focihoz, mint Mariska néni az maghasadáshoz.
5. Edmilsonnak teljesen igaza volt, csak egyben tévedett: a rosszak, az ingyenélők többen vannak.
6. a 2. félidőt pedig lehet, hogy kihagyom, mert csak a szememet rongálom velük. Semmi elképzelés, semmi akarat. Gondolkoztatok már azon, hogy mi lehet az oka annak, hogy Iniesta és Xavi a válogatottban rendszeresen kiemelkedő teljesítménnyel rukkol elő? Gólokat lőnek, gólpasszokat adnak, magas szinten művelik a focit, de visszatérnek a Barcába, és mintha elfelejtették volna játékot. Valami nagyon nincs rendben a fejekben, az öltözőben, a közösségben. És amíg ez a holland dilettáns az edzőnk, semmi sem fog megváltozni.
7. Ja, és a bírót nem kell bántani, korrekt módon, tisztességesen vezeti a meccset.
8. Henry pedig menjen Kukutyinba zabot hegyezni, mert amit csinál, az a futball megcsúfolása. Remélem, Samu mihamarabb visszatér, és a francia a kispadon, vagy még azon sem találja magát. Egyre biztosabb vagyok benne: hiba volt őt leigazolni, hatalmas csalódás a nulla teljesítménye.