Most kattintottam rá 3-szor...barca99 írta:Szoktatok kattingatni az újonnan megjelent kis guglis hírdetésekre?![]()
Kösz!Drigo írta:Kovinho nyerő az avatarod
Kedvencem:)Zozzy 5 írta:Szokta valaki rajtam kívül nézni azt a műsort a Viasat 3-on, ami kitalált és igaz misztikus sztorikról szól? Elmondanak 4-5 furcsa, rémisztő történetet, és a végén kiderül, hogy 1-2 bizony igaz volt. Ma például egy olyan volt igaz, amiben egy tanár találkozott a kisgyerekkori barátnője reinkarnációjával. Wáá, a hideg is kirázott
Oleguer írta:
És ez a póló körülbelül mennyibe kerülne, hogy lenne megoldva a kiszállítás és hogy kellene fizetnem?
e a pólókat így is meg tudjuk csinálni, csak nem tudom, hogy kinek férne bele a költségekbe. Esetleg csinálhatnánk egy olyat, hogy felírjuk, hogy kinek jó a max Exclamation 3500, aztán onnan meglátjuk, az úgyis hamar megvan.
És ez a póló körülbelül mennyibe kerülne, hogy lenne megoldva a kiszállítás és hogy kellene fizetnem?Drigo írta:Hát ezekután nem is leszOleguer írta:Igen, azért regeltem le ezt a nevet, mert biztos voltam benne hogy ilyen biztos nincs mégLa Pulga írta:Legújabb regisztrált tagunk: OleguerValahogy megértem, hogy nem Ronaldinho nevével próbálkoztál, illetve annak 3957438583275867436787875487 számos változatával
![]()
esetleg nem érdekel Hungarian Barca Ultras póló, nézz be a megfelelő topicba.
IDE
Hát ezekután nem is leszOleguer írta:Igen, azért regeltem le ezt a nevet, mert biztos voltam benne hogy ilyen biztos nincs mégLa Pulga írta:Legújabb regisztrált tagunk: Oleguer
Ja én nem úgy értettem. Akikkel már találkoztam és élőben beszéltem hozzájuk nehéz néha nicket csatolni, a baromságot a kérdések egy részére írtam.Zozzy 5 írta:Sok "gépregisztrálás" van, amiket nem személyet csinálnak. Szerintem ez is olyan.Drigo írta:Bazz nekem már az is nehezemre esik, hogy azt tudjam, hogy kihez milyen nicknév társul, de sztem ennek a fele bromság, legalábbis szerintem, engem a fele sem érdekel őszintén szólva, de ha van rá igény csináljátok.
Ez csak az én véleményem.
Sok "gépregisztrálás" van, amiket nem személyet csinálnak. Szerintem ez is olyan.Drigo írta:Bazz nekem már az is nehezemre esik, hogy azt tudjam, hogy kihez milyen nicknév társul, de sztem ennek a fele bromság, legalábbis szerintem, engem a fele sem érdekel őszintén szólva, de ha van rá igény csináljátok.
Ez csak az én véleményem.
Kedvencvarga tamás írta:Kedves Bolha barátom!
Én, nem ismerem a madridista változatot, hogy működik ott?
Hát sztem bunkóság más kocsijával fényképezkedni, de tényleg elég jól néz ki. Bár egy Pagani Zondának jobban örülnék.Ronal.10 írta:szembe szomszédhoz szerdán jött egy modell csaj ezzel a kocsival... ott hagyták velünk szembe egész napra a kocsit aztán srácokkal elhülyültünk.![]()
Mintha beszállnék a sajátoméba:
http://kepfeltoltes.hu/071005/734345566 ... es.hu_.jpg
aki elment az utcába mindenki fotozta, bámúlta a kocsit
Hát nem is tudom, körübelül olyat, mint a madridista. hu-n van csak más kérdésekkel!varga tamás írta:Az ötlet kiváló, milyen formában gondolod?La Pulga írta:Arra gondoltam,hogy mi is csinálhatnánk egy nagybarcásmegismerősdit!Szerintetek?