De akkor is megérné nem?Etooka írta:Egyiket sem adnák oda cserébe,legfeljebb még mi nekünk kéne fizetni hozzá!
Nem kéne sokat ráfizetni szerintem csak 2-3 millát és lenne egy jó játékosunk ( a többi 500 mellé

De akkor is megérné nem?Etooka írta:Egyiket sem adnák oda cserébe,legfeljebb még mi nekünk kéne fizetni hozzá!
Egyiket sem adnák oda cserébe,legfeljebb még mi nekünk kéne fizetni hozzá!edeinho írta:mondjuk jöhetne Miguel Veloso (védő) vagy Joáo Moutinho (középpályás) vagy Liedson (csatár)Gauchomester írta:Olvastam a hírt Maxiról, hogy vinné a Sporting, és azon gondolkoztam, hogy ha Laporta helyében lennék, akkor a Sportingból kinéznék egy tehetséges fiatalt, s mondjuk Maxi árával olcsóbban lehetne megszerezni. A Sportingban van pár jó pléjör, aki messze jobb, mintha Maxi a nyakunkon maradna...én bármelyiket elfogadnám Maxiért cserébe...
Igen, nekem is hasonló gondolatok jutottak eszembe: ez a román nem érdemli meg a Barcelona címeres mezét. A margitnál meg megtalálja a zsák a foltját. Mit gondol magáról ez a papucsállatka, hogy a világ legjobb klubjával fog majd packázni? Még nem a farok csóválja a kutyát. Menjen madridba, aztán majd meglátja milyen nagyszerű ott az élet.kovinho írta:Ha megnyerték, vigyék, úgy érzem mostmár hogy elúszott. Nem baj, ez a játékos nem érdemli meg a gránátvörös-kék mezt, menjen Madridba.
Milito meg még jobb is lehet, ő mondta is ha jól tudom hogy szívesen jönne ide.
mondjuk jöhetne Miguel Veloso (védő) vagy Joáo Moutinho (középpályás) vagy Liedson (csatár)Gauchomester írta:Olvastam a hírt Maxiról, hogy vinné a Sporting, és azon gondolkoztam, hogy ha Laporta helyében lennék, akkor a Sportingból kinéznék egy tehetséges fiatalt, s mondjuk Maxi árával olcsóbban lehetne megszerezni. A Sportingban van pár jó pléjör, aki messze jobb, mintha Maxi a nyakunkon maradna...
ez nem rossz ötlet, Oleguer helyett, akármelyik védőjük jó lenne.Gauchomester írta:Olvastam a hírt Maxiról, hogy vinné a Sporting, és azon gondolkoztam, hogy ha Laporta helyében lennék, akkor a Sportingból kinéznék egy tehetséges fiatalt, s mondjuk Maxi árával olcsóbban lehetne megszerezni. A Sportingban van pár jó pléjör, aki messze jobb, mintha Maxi a nyakunkon maradna...
igen, én is ezt mondtam, már nem lehet hinni, a híreknek, akárhonnan is jönnek. addig reménykedjünk.Sharkinho írta:Még nem írt alá a Madridhoz. Majd akkor lehet szidni, ha fehér mezzel a kezében röhög Calderonnal az újságírók előtt
Régebben még volt asszemlionelmessi19 írta:Andradéről szó nincsen.
igen tudom, de a Juvénál van, és így van köze a Militos ügyhöz, mert lehet hogy a juve inkább andradét választja az argentin helyett és akkor Militonál egyel kevesebb vetélytársunk lenne. így értettemlionelmessi19 írta:Andradéről szó nincsen.
jo de azért ezt a cselt még a Chivu is megette volna!!!!
azért voltak neki. nagyon jó zsugás, de van, amikor elveszi a fonalat, nem sokszor, de előfordul. milito ebből a szempontból megbízhatóbb szerintem.fcbarcelonazsombi írta:Szerintem Chivunak sem szoktak rosz mecsei lenni. Ő is folyamatos jól játszik. Én sokan jobban örülnék neki csak na...
Ne túlozzunk márlionelmessi19 írta:dettókovinho írta:Azért várjuk ki a végét, ha ez igaz, akkor a véleményeden osztozok. Ha igaz akkor egy világ dőlt bennem össze...