Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó utat! És mégjobb BCN-tSharkinho írta:Búcsúzni jöttem.
Éjszaka indulunk BCN-ba. Egy-két napot leszünk ott, péntek este már itthon leszünk.
További jó fórumozást Mindenkinek
Fájdalmas a búcsúSharkinho írta:Búcsúzni jöttem.
Éjszaka indulunk BCN-ba. Egy-két napot leszünk ott, péntek este már itthon leszünk.
További jó fórumozást Mindenkinek
Hát majdnem...grecki írta:OJ Simpson...
Ódzséj majdnem olyan mint az Ozsi...
Neked is Thanksgrecki írta:OZSI Simpson!![]()
Boldogat!
Hal biztos! Mert nekem kannibál halam volt!barca99 írta:![]()
![]()
![]()
Ilyen van, hogy az egyik macska megeszi a másikat![]()
![]()
![]()
Dráma van!Krojf írta:elprat Drága Csillag!
Én, mint az Eurobarca "Boa constrictora" ezennel "kötelezlek"
arra, hogy folytasd az "ömlengést"!
Egész egyszerűen kiemelkedő élvezet Téged, "macskaügyi
miniszterasszonyt" olvasni, ezért folytasd, ne hagyd abba!
Még a bulldogra is rábeszéled a makkkák imádatát!
Mindent tudni akarunk a további fejleményekről, ezért további
"alomjelentéseket" kérünk!
Irgumozik és mellé még burgumozik Krojf komád.
Támogatom.varga tamás írta:Krojf barátunk a Forma-1 topicban megtette ugyanazt, ami nekem is szemet szúrt. Nagyon sokan vagytok, akik komoly harcot vívtok a magyar helyesírás szabályainak alkalmazásával, és nagyon sokan közületek vesztésre álltok. Nem vagyok én rendfenntartó, még Grétsy tanár úr sem, de sokszor az én szememet is bántja a rengeteg helyesírási hiba. Magyarok vagyunk - nem? Igyekezzünk már helyesen írni, kerüljük a felesleges rövidítéseket. Lehet, h ezek hasznosak, de nem mindenki érti. Használjuk a pontot, a vesszőt, a pontos vesszőt, a kettős pontot. A mondatokat igyekezzünk nagybetűvel kezdeni, és mellőzzük a tirádás körmondatokat. Sokkal élvezhetőbb, olvashatóbb lesz a fórum - mindannyiunk számára.
Jobbulást,de remélem azért jól sikerült!antiimperialista írta:Nagy nehezen megérkeztünk. Már egy órája itthon lennénk, csak kb. két km-re itthontól lerohadt a verda... Nagyon fáradt és beteg vagyok, holnap lesz élménybeszámoló![]()
Sok boldog szülinapot, Miki!
(Van fórumajánló)
DehogyisGame90 írta:A szerelmi életeteket biztos, hogy itt kell megtárgyalni?![]()
Igyekszem mindent megtenni, és ezekszerint jó úton haladokozsimiki írta:Hát de még mennyi mindent megtett,megtesz érteSlither írta:Happy Birthday Mikinek!![]()
És biztos vagyok benne, hogy Ozsiné megtsz majd mindent, hogy így legyen...![]()
![]()
![]()
Itt is köszönöm NEKI,Nagyon
(csók szmájlyy
![]()
)
Továbbra is Köszönöm MINDENKINEK
Hát de még mennyi mindent megtett,megtesz érteSlither írta:Happy Birthday Mikinek!![]()
És biztos vagyok benne, hogy Ozsiné megtsz majd mindent, hogy így legyen...![]()