Barca Igazolások 2009-2010
- noname
- Llegenda del Barça
Hm...Mata.
Érdekes elképzelés.
A tehetsége megvan ahhoz hogy itt játsszon, a kérdés h a rutinja elég lesz-e neki? Azért ahhoz kell egy kis rutin h bele tudjon szokni a mi extra-gyors rövidpasszos játékunkba. Őszintén szólva ő se lenne rossz, csak ezesetben még Henry eleinte biztos többet játszana, ameddig Mata hozzászokik a játékunkhoz. Ha megkapjuk kb 15 milláért, akkor jó üzlet!
Érdekes elképzelés.
A tehetsége megvan ahhoz hogy itt játsszon, a kérdés h a rutinja elég lesz-e neki? Azért ahhoz kell egy kis rutin h bele tudjon szokni a mi extra-gyors rövidpasszos játékunkba. Őszintén szólva ő se lenne rossz, csak ezesetben még Henry eleinte biztos többet játszana, ameddig Mata hozzászokik a játékunkhoz. Ha megkapjuk kb 15 milláért, akkor jó üzlet!
A Fifa egy szégyen
maradjon csak az interben, Samu meg itt, ennyimadridista.hu írta:vas, 09:14 - A Sunday Times szerint Ibrahimovic ügynöke az egyik reggel a Bernabeuban járt (a Marca is beszámolt erről), s felajánlotta az ügyfelét a Real Madridnak. Az Inter azonban nem kevesebbet kér érte, mint 80 millió fontot, azaz 94 millió eurót. Ez nem csak a Real Madridot, hanem a többi kérőt is elijeszti.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
hát én még egy irányítót el tudnék képzelni, szóval nálam inkább:LM10 írta: Le kell zárni az igazolásainkat minél hamarabb: Filipe,Ibra,Robinho/Mata/Silva.(Én a Brazilnak örülnék a legjobban). És Sylvinho,Gudy,Eto'o távozók lesznek.
Filipe,Ibra,Robinho/Mata,Silva/Cesc(csak ha nagyon akar jönni). Silva a valenciában tényleg kötetlen, jó a középpályán is, szóval én ott látnám szívesen. amúgy én is a Brazilnak örülnék, imádom a játékát

Ha Ribery megszerzése nem sikerül akkor meg kell próbálni Babel-t a Pool-ból. Örülök hogy toure el van intézve. Ibra ellen meg semmi kifogásom sincs. Ha jön jön, ha marad marad........
- matyi25
- Capitá del Barça
Hirtelen nagyon messze került tőlünk Ribéry. De jobban be kéne vetnünk magunkat elvégre már januárban bejelentkeztünk érte. Próbáljunk meg mindent. nekünk nem egy Ibrahimovicra van szükségünk. Sokkal inkább Ribéryre. Most hogy már Touré lerendeződött, egy üggyel kevesebb. Hajtsunk rá. Ibrahimovic meg nem fontos nekünk, szerintem komolyan zsákbamacskát veszünk(vennénk) vele. Fontosabb Ribéry. GOOO TXIKI! 

Visca el Barca
6 KUPA - 2008-2009 történelem
- LM10
- Director del Fútbol
Luca menjen az Interbe Ibra helyett
. Am még ő mondta, hogy asszem 9 gól kell neki a Seria-A -ban h vmi rekordot megdöntsön...szal biztos oda megy. Le kell zárni az igazolásainkat minél hamarabb: Filipe,Ibra,Robinho/Mata/Silva.(Én a Brazilnak örülnék a legjobban). És Sylvinho,Gudy,Eto'o távozók lesznek.

- albicelesteX
- A Vadász
Hát olvastam ilyen pletykákat is, hogy Luca Toni!Remélem az csak egy nagyon rossz vicc!Mert az még a félmegoldásnál is rosszabb!!!

- LM10
- Director del Fútbol
Ribéryben voltam a legbiztosabb, most ő van a legtávolabb....sztem ő lesz a meglepetés és marad az újjáépülő Bayernben. Ibra szvsz biztos, h idejön. Balszélre pedig már 3 lehetőség maradt: Robinho,Silva,Mata.
- albicelesteX
- A Vadász
Nem nagyon ismerem Mata játékát!Így véleményt sem mondok!Valaki összefoglalhatná nekem a véleményét róla,hogy milyen kvalitású játékos!FM-ben egész jó! 

- albicelesteX
- A Vadász
Én úgy látom, hogy első körben ki lesznek tárgyalva a szerződés hosszabbítások aztán jöhetnek az igazolások amik szerintem megint eléggé el fognak húzódni így majd olyan július vége felé talán már lesznek konkrétumok!
Szerk.:Nem nagyon veszem komolyan ezeket a dolgokat általában!De ismerve a mostani igazolási tendenciájukat szerintem még valós is lehet!
Így asszem ez nekünk is keresztbehúzhat!
http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 41268.html
Szerk.:Nem nagyon veszem komolyan ezeket a dolgokat általában!De ismerve a mostani igazolási tendenciájukat szerintem még valós is lehet!
Így asszem ez nekünk is keresztbehúzhat!
http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 41268.html

Madrid nevelés, jól tudod.Varatrix írta:Mata nem Madrid nevelés?
Vagy tévedek?
Mondta is valamelyik nap Perez, hogy sajnálja hogy eligazolt.

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
- Varatrix
- Director del Fútbol
Mata nem Madrid nevelés?
Vagy tévedek?
Vagy tévedek?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Jugador del Barça
Most olvastam, Ribéry magas ára miatt az új kiszemeltünk a Valenciai Juan Mata a bal támadó posztra,40 milliós kivásárlási ára van de a Valencia anyagi helyzete miatt sokkal olcsóbban is mozdítható lenne.
Nagyon jó kis játékos a maga 21 évével, Henry-val megoldanák a bal oldalunkat. Tudom, hogy sokatoknak nem tetszene ha "ilyen Maták" jönének ide de sajna Ribéry és David Silva is mozdíthatatlannak tűnnek.
Nagyon jó kis játékos a maga 21 évével, Henry-val megoldanák a bal oldalunkat. Tudom, hogy sokatoknak nem tetszene ha "ilyen Maták" jönének ide de sajna Ribéry és David Silva is mozdíthatatlannak tűnnek.
elmundo szerin harcba szállunk Villaért!!!4
Nem vagyok benne biztos, de ugy emlékszem, mintha már elkelt volna.csini25 írta:szevasztok szerintem egy jo baélbekk kellene a barcába zsirkov személyében aki a cska moszkvában jáétszik.tuti igazoláslenne
szevasztok szerintem egy jo baélbekk kellene a barcába zsirkov személyében aki a cska moszkvában jáétszik.tuti igazoláslenne
- nemmindegy19
- Barça B
Szépen menjél vakációzni...
S.
S.
Real Madrid vs Barcelona 2-6
Lesz mit mesélnem az unokáimnak.
http://www.youtube.com/watch?v=rFcYws-m2KY
Lesz mit mesélnem az unokáimnak.
http://www.youtube.com/watch?v=rFcYws-m2KY
- Bogci
- Jugador del Barça
Szerintem meg vissza kellene venni az arcából Vv-nek . Jól teljesített ebben a szezonban de attól még Xavi sem pampog hogy ő milyen jól játszott adjanak neki több pénzt!! Komolyan ha több ilyen fizusemeléses balhé lesz a falnak megyek. Nem tudom miért nem jó mindenkinek a seggén maradni!!!
Eto'o is menjen ha annyira akar kitörölheti a 12 millós fizetésével az Inter-ben.
Visca el Barca!!!
Eto'o is menjen ha annyira akar kitörölheti a 12 millós fizetésével az Inter-ben.
Visca el Barca!!!
Visca el Barca!!!
PeAcEeEeE!!!
PeAcEeEeE!!!
nana,azért..socio66 írta:krisz100 írta:hát nagyon nincs igazad.Juhász a barca Bben se állná meg a helyét...nemmindegy19 írta:Vagy nincs igazam?
attól még,hogy magyar játékosról beszélünk,nem kell zsigerből leszólni..
egyáltalán nem rossz kis játékos ő,idén remélhetőleg elviszi egy nagyobb csapat,ahol ezt bizonyíthatja is majd..
persze ez a csapat nyilván nem mi leszünk..
nem mondtam hogy rossz játékos és tényleg remek a magyar csapatok között kiemelkedő de nem barca szintü, ezt be kell látni.
IGEN TRIPLÁZÁS!!!!!!!!!!ezzaz!barca a legjobb!!!!!!!!!!!!örökké barca(l)!
nana,azért..krisz100 írta:hát nagyon nincs igazad.Juhász a barca Bben se állná meg a helyét...nemmindegy19 írta:Vagy nincs igazam?
attól még,hogy magyar játékosról beszélünk,nem kell zsigerből leszólni..
egyáltalán nem rossz kis játékos ő,idén remélhetőleg elviszi egy nagyobb csapat,ahol ezt bizonyíthatja is majd..
persze ez a csapat nyilván nem mi leszünk..
elvileg már szerződtette az Atletico,nem?nemmindegy19 írta:Sergio Asenjo
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Persze Juhásznemmindegy19 írta:Szerintem nekünk Forlán kéne. Csak meg kéne egyezni az Atletivel....
Ha meg védő kell akkor vagy Bruno Alves, vagy Juhász jöhetne szóba

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***