Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
12 millió fontot fizetnek állítólag.Scorpio írta:Csak? Kicsit fura! Vagy Chivu nem is akart hozzánk igazolni! Hamarosan kiderül, hogy Madrid volt gyerekkori álma!kovinho írta:A madridiak 12 millió fontot fizetnek majd a Romának Chivuért és valószínűleg ezt 24 órán belül hivatalosan is bejelentik.
www.asroma.hu
hát én beszarok ha így lesz!!!!!kovinho írta:A megannyi fordulattal és csavarral tarkított átigazolási mizéria lassan a végéhez közeledik, mivel állítólag Cristian Chivu már csak órákra van attól, hogy aláírjon a Real Madridhoz.
Először az Inter és a Barcelona versengett a román védő aláírásáért, azonban most úgy tűnik, hogy Chivu jövőre a Bernabeuban szerepel majd.
Predrag Mijatovic jelenleg is Rómában tartózkodik Ernesot Bronzettivel, ahol várhatóan megállapodnak az átigazolásról. A madridiak 12 millió fontot fizetnek majd a Romának Chivuért és valószínűleg ezt 24 órán belül hivatalosan is bejelentik.
www.asroma.hu
dettókovinho írta:Azért várjuk ki a végét, ha ez igaz, akkor a véleményeden osztozok. Ha igaz akkor egy világ dőlt bennem össze...
Csak? Kicsit fura! Vagy Chivu nem is akart hozzánk igazolni! Hamarosan kiderül, hogy Madrid volt gyerekkori álma!kovinho írta:A madridiak 12 millió fontot fizetnek majd a Romának Chivuért és valószínűleg ezt 24 órán belül hivatalosan is bejelentik.
www.asroma.hu
ezt nem értem!!mi többet adtunk,erre a Realé lehet??meghülyült a ROMA????????????????????????,,igen.......kovinho írta:A megannyi fordulattal és csavarral tarkított átigazolási mizéria lassan a végéhez közeledik, mivel állítólag Cristian Chivu már csak órákra van attól, hogy aláírjon a Real Madridhoz.
Először az Inter és a Barcelona versengett a román védő aláírásáért, azonban most úgy tűnik, hogy Chivu jövőre a Bernabeuban szerepel majd.
Predrag Mijatovic jelenleg is Rómában tartózkodik Ernesot Bronzettivel, ahol várhatóan megállapodnak az átigazolásról. A madridiak 12 millió fontot fizetnek majd a Romának Chivuért és valószínűleg ezt 24 órán belül hivatalosan is bejelentik.
www.asroma.hu
...materazzi,naldoGame90 írta:Nesta, R. Ferdinand?Zozzy 5 írta:Én sem vagyok feltétlen ezeknek a magas védőknek a híve. Kétség kívül levegőben jobbak, de lassabak és nehézkesebbek is.![]()
Nesta, R. Ferdinand?Zozzy 5 írta:Én sem vagyok feltétlen ezeknek a magas védőknek a híve. Kétség kívül levegőben jobbak, de lassabak és nehézkesebbek is.
Tisztában vagyok ezekkelRivaldo11 írta:Előszőr inkább járj utána![]()
Naldo brazil válogatott, a Werder alappillére. Háromszor is mesterhármast szerzett védő létére. Fejjel korlátlan úr, emellett nagyon technikás, a földön is nehéz átjátszani. A szabikat is nagyon jól rúgja.
Két klasszissal jobb mint Pepe.
Madrid 17 milliot ajánl, de hajlandó ezt kiegészíteni egy játékossal, persze akkor alacsonyabb összeget kínálva.kilibarca írta:Szerintem is nagyon jó lenne csak Werder nem hiszem h olyan könnyen adná , annyiért mint Chivu meg tudnánk szerezni talán