LOLTitinho írta:Ez komoly:
"A Marca a Real Madrid szerdai BL-veresége után Gabriel Heinzét kérte fel, hogy elemezze a csapat jelenlegi helyzetét, az argentin védő nagyon kifejezően ennyit válaszolt: "Sz*rban vagyunk"."
LOL!

LOLTitinho írta:Ez komoly:
"A Marca a Real Madrid szerdai BL-veresége után Gabriel Heinzét kérte fel, hogy elemezze a csapat jelenlegi helyzetét, az argentin védő nagyon kifejezően ennyit válaszolt: "Sz*rban vagyunk"."
LOL!
Micsoda? "A taktika jó volt, az ellenfél azonban a Juventus volt, s tíz emberrel felálló védőfalukat nem volt könnyű áttörni" akkor hogy lett a Juvénak 2 golja, ha 10 emberes védőfal volt?Los Banditos írta:Ha a Zenit nem lenne ennyire balfsz (Bate elleni döntetlen, Madrid ellen kihagyott ziccerek), akkor simán továbbjutnának csoport másodikként, de sajnos a Real Madridnak van akkora szerencséje, hogy nagy nehezen továbbjusson.
tegnap, 23:28 - Schuster: "Az egyetlen dolog, amit mondani tudok, hogy az eredmény nem tükrözi a mutatott játék képét. Elégedett vagyok a csapat hozzáállásával, a mai produkció elég lehetett volna a győzelemhez is. A taktika jó volt, az ellenfél azonban a Juventus volt, s tíz emberrel felálló védőfalukat nem volt könnyű áttörni - így is több lehetőségünk volt, mint vártuk..." (Folytatás holnap, a teljes interjúval)
Imádom ezt az embert![]()
tegnap, 23:28 - Schuster: "Az egyetlen dolog, amit mondani tudok, hogy az eredmény nem tükrözi a mutatott játék képét. Elégedett vagyok a csapat hozzáállásával, a mai produkció elég lehetett volna a győzelemhez is. A taktika jó volt, az ellenfél azonban a Juventus volt, s tíz emberrel felálló védőfalukat nem volt könnyű áttörni - így is több lehetőségünk volt, mint vártuk..." (Folytatás holnap, a teljes interjúval)
ez már tavaly is így volt. hiába a tetemes pontelőnnyel nyert bajnokság, volt egy borzalmas periódusuk tavasszal, amikor simán meg lehetett volna törni őket, ha csak egy olyan csapat van, amelyik a játékával igényt formál a bajnoki címre rajtuk kívül. de nem volt senki. a real meg köszönte szépen, és a 2 hónapos szenvedés ellenére könnyűszerrel nyert.Rivaldo11 írta: Én már-a keretüket elnézve-tavaly is hasonlót vártam tőlük. Ha ezt a bajnokságot nem húzzuk be, szégyelljük magunkat.
....Hihetetlen...Miját már kinevezni is vicc volt. Schu meg...én tavaly se tartottam sokra a rekordpontszám ellenére se, de idén már nem csak a focihoz hülye, hanem tahó módon viselkedik meg baromságokat nyilatkozik...Szörnyű, hogy európai élklubbnál dolgozhatnak olyan bohócok, mint cipész úr avagy mijatovic.
Szörnyű, de nekünk nem jön rosszul.lionelmessi19 írta:Szörnyű, hogy európai élklubbnál dolgozhatnak olyan bohócok, mint cipész úr avagy mijatovic.
Utoljára Ronaldinhot tapsolta álva a Bernabeu, most Del Pierot. Azért gyönyörű.
te egy hős vagy mija b+!Mijatovics: "blablablabla. Megfogadtam, hogy sem a bajnokságot, sem a Bajnokok Ligáját vezető bírókra nem fogok megjegyzést tenni, s ez a dolog még áll."
ÖrüljenekCapon írta:Kommentátor is egy vicc. Ha az embert nem érdekelné a stadionban lévő atmoszféra akkor nyugodtan lehetne lenémítva nézni egy mecset legalább nem hallanánk ennyi hülyeséget. Ennek a hülyének is minden 11-es volt.
Jogos de,ha ti idén elsők lesztek akkor majd jó lesz a mezőny?ozsimiki írta:Mai nap látottak,és amúgy is az eddigi szezon alatt látottak miatt is gondolom úgy,h nekem volt igazam tavalyi bajnoki címetekkel kapcsban, mármint Madridistáknak írom...
Rekordpontszám, de hogy? egy kumma tré mezőnyben (sajna köztük mi is)...
Már az eddigi fordulókban is látszott,h ha vannak vetélytársak, márpedig most van 2-3,akkor nincs előny. Ha ezt folytatjátok, ezt a játékot, akkor sok jóra nem számíthattok szntem. tavaly elég volt, de kritikán aluliak voltak a riválisok, remélem idén máshogy lesz végig.
Nem csak nállad.sasi1 írta:Ettöl a teljesítménytől még a madridist.hu is meghalt................
Vagy csak nálam ????