B99,amúgy vegyél Kimiset,azt ingyéér hozzáddobják

Az is egy megoldásbarca99 írta:Én egy Ferrari ülésében szeretnék 300-al falnak menni...Drigo írta:De amúgy meg valamiben meg kell halni.![]()
![]()
Inkább...
Én egy Ferrari ülésében szeretnék 300-al falnak menni...Drigo írta:De amúgy meg valamiben meg kell halni.
Az tablettás kóla volt...Zozzy 5 írta:Vito, ezek után felmerül bennem a kérdés, Te mit ittál fórumtalin az étterembe?
Mekiben régebben rohadt sokat zabáltam, chips + cola is szépen fogyott. Mostanában már nemDrigo írta:Game! Semmi károsat nem eszel, azért ennyire nem élhetsz egészségesen ez már beteges![]()
nem adok a pletykákra! -marad a Whiskey kólaDrigo írta:Ezt már én is olvastam, de ennek a fele k.rva nagy baromság, meg a kólától is annyi bajod lesz, mintha mást innál, vagyis majdnem. A Jager fertőtlenítő hatású a sör meg egyszerűen finom, kell ennél több?!
Zoli! Ezekután akkor a whiskey-t csak magában fogod inni?
Hát sztem ha az előbbieknek beszólsz lesz, ha nem is több, de egy kiütésed mindenképp az utóbbiakkal, lehet, hogy rosszabbul jársz. Egyébként nekem semmi bajom a normálisabb fajtával, elvégre "normális magyarból" is van jónéhány "értelmiségi".Game90 írta:És kiütéseid is lesznek tőlük?Los Banditos írta:Hát, én a 90-es generációba tartozóm és annak is inkább a közepébe, de nem vagyok allergiás semmire csak a....Egyébként köszi, hogy megosztottad velünk.
Mekiben pedig elég régen ettem... de nem is hiányzik. Chipset és Colát is elég régen ettem ill. ittam.
Bazdki, ezen röhögök már egy ideje...Drigo írta:Akkor neked nem lehetnek súlyproblémáidnoname írta:Egy évbe kb 10-szer eszek, annyi elég is...![]()
És kiütéseid is lesznek tőlük?Los Banditos írta:Hát, én a 90-es generációba tartozóm és annak is inkább a közepébe, de nem vagyok allergiás semmire csak a....
Akkor neked nem lehetnek súlyproblémáidnoname írta:Egy évbe kb 10-szer eszek, annyi elég is...
de ez csak egy példa.. itt nem azt kell nézni hanem azt az "-IG" cuccotlionelmessi19 írta:Egyáltalán nem biztos hogy ugyanaz a kettő. Igazolni egészen Augusztus utolsó másodpercéig lehet, ha jól tudom.Ronal.10 írta:lenne egy kérdésem ami igen bsztat.
az van hogy ugye Augusztus 31.ig voltak az átigazolások.
akkor ez azt jelenti hogy 31.én este 0 óra0 perckor zárulnak le az átigazolások?
Vagy 31.ig azaz 31.már nem lehet igazolni?
me hasonlo dolog van velem teljesen más tészta de kaptam figyelmesztetést sulitol ha ezt azt nem töltöm ki 28.áig akkor bla bla bla.
Én 28.án 9 orakkor kitöltöttem szoval benne vagyok a határidöbe?
![]()
![]()
értem kösz.. magyar nyelv+logika kéne ami mostanába nincsen nekem...Gauchomester írta:Ha valami határidőről szó van, akkor mindig a szóban forgó nap utolsó percéig nézzük a dolgokat, szal 28-án ha kitöltöd sztem még simán jó, mint ahogy 31-én még lehetett igazolni 31-e éjféligRonal.10 írta:lenne egy kérdésem ami igen bsztat.
akkor ez azt jelenti hogy 31.én este 0 óra0 perckor zárulnak le az átigazolások?
me hasonlo dolog van velem teljesen más tészta de kaptam figyelmesztetést sulitol ha ezt azt nem töltöm ki 28.áig akkor bla bla bla.
![]()
![]()
Ha így van, akkor benne vagy a határidőben. Az aug. 31-iki határidő azt jelenti, hogy aznap éjfélig kell teljesítened a feltételeket.Ronal.10 írta:lenne egy kérdésem ami igen bsztat.
![]()
![]()
Egyáltalán nem biztos hogy ugyanaz a kettő. Igazolni egészen Augusztus utolsó másodpercéig lehet, ha jól tudom.Ronal.10 írta:lenne egy kérdésem ami igen bsztat.
![]()
![]()
Ha valami határidőről szó van, akkor mindig a szóban forgó nap utolsó percéig nézzük a dolgokat, szal 28-án ha kitöltöd sztem még simán jó, mint ahogy 31-én még lehetett igazolni 31-e éjféligRonal.10 írta:lenne egy kérdésem ami igen bsztat.
![]()
![]()
Lays reklámba ahogy mondja Ronaldinho,hogy "paráázs?" az olyan vicces.barca99 írta:A kedvencem az új parázson sült burgonya a Laystől. Amikor megláttam miből készül, majdnem besz.artam a röhögéstől. Parázson sült ízesítő...![]()
Ez egyszerre borzasztó, és hihetetlen.
A másik dolog a gyümölcslé... víz, színezék, édesítő, meg a laboratórimba kevernek vmi spéci vegyületet, ami elhiteti veled, hogy gyümölcs ízű. wow