2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jó, most azért nem szidhatjuk őket. Ezt beismerem. 18 éves kölyökkel nem lehet Clásico-t nyerni. Arról nem tehetnek, hogy sok a sérültjük, arról igen, hogy most egy kupac ganajjal ér fel a teljesítményük. /összegében, eddig, a bajnokságban/. Különben kíváncsi vok, hogy ki az a rengeteg ember, akit készülnek venni az idén a sérültek pótlására. A Húsvéti nyúl 2 plüs fül nélkül már ott ücsörög madridban, de kik követik? Érdekes telünk lesz!baguvixXx írta:Jólvan szóval az RM cseréi olyanok mintha a pályán sem lennének.IvánC írta:Kivel? Palancával? Szélsovédok nélkul?Kozéppálya nélkul?de 1-2 támadást végigvezethetnétek
Ez megint titeket minősít![]()
Pontosan, ezért kellene Hleb, hogy egy kicsit megpróbálja átvenni Xavi szerepét.CS0ki írta:Egyébként akit leginkább sikerült kivennünk a játékból, az szerintem Xavi!Ettől is tűnik nektek ötletnélkülibbnek a Barcelona játéka! Szerintem...
Tévedsz.CS0ki írta:Egyébként akit leginkább sikerült kivennünk a játékból, az szerintem Xavi!Ettől is tűnik nektek ötletnélkülibbnek a Barcelona játéka! Szerintem...