Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen egyt értek Balinho felháborodásán....remélem lesz váltás és minden a jó irányba fog tovább menni!egynelőre ennyit tudok hozzá fúzni,m minden lényegeset leirt!Balinho írta:Könyörgöm mondja már meg valaki, hogy mit néz a vezetőség???
Hleb??? Könyörgöm az ujjongó tömeg mit lát benne? Ügyes kis játékos nem mondom, de a játék szervezése, a karmesteri pálca messze nem az ő szerepköre... Max Iniesta v. Xavi posztján tudna játszani, esetleg szélsőként, de ezekre a posztokra van már klasszisunk, aki sokkal jobb nála. Irányítónak viszont roppant kevés
Mondjuk azt a fórumon is tapasztalni, hogy amíg naponta röpködnek az újabb nevek addig mindenki boldog és tapsikol örömében... Megy a parasztvakítás annyi szent: Zlatan, Adriano, Trezeguet, Benzema, S. Garcia, Güiza, Villa, Drogba, Palacio, F. Torres, Adebayor, Dembele, Huntelaar, Berbatov - hogy csak egy olyan posztot említsek ahol a világ legjobb 10 támadójából 2 a csapatunkat erősíti, mind a kettő elqrt motivált + mögöttük ott van a világ egyik legígéretesebb csatára (mert Bojan igenis csatár, bármit cseszekedett is Frank) vár a sorára.
Igenám, csak a nagy sztárokat-kergetünk-show helyett inkább dolgozni kellene tisztelt vezetőség, senyor Txiki... Vannak ugyanis hiányposztok, azokon kellene dolgozni! Például föl nem foghatom, miért nincs Alvesnek alternatívája (lehet Del Nido is észbekapna, ha látná, hogy nem feltétlenü az ő játékosát akarjuk), miért nincs még igazi irányító említve sem, miért nem tudjuk elhozni a becsődölt Valenciából Silvát, miért nincs klasszis középső védő Puyol mellett (Milito sérülését tekintve nem bánnám, ha egy tapasztalt rutinos védőt szereznénk...), nem tudom valahogy nálam a 20éves 20milliós Caceres nem nyerő, ahogy Juantól és Coloccinitől sem vagyok elájulva...
Szent Jordi, katalónia védőszentje tiszteletére szerepel a címerben a kereszt.maxilopez írta:nemtom ezt hova írni már rég gondolkodom ezen hogy a Barcelona címerében micsoda a piros kereszt fehér zászlóval?
dr. Mezey
mér lőtt több gólt jó nem sokat de lőtt sőt a bl-ben is!
Legutoljára azt olvastam róla hogy marad a Milanban.MessiFan írta:ás mivan Didával? állítólag jönne valdez helyére. vagy és nemtudok semmiről??
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu= ... en&f_cim=1visca el barca írta:poulsen szóba sem került sehol. max itt a fórumon.
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758Ticsi 23 írta: képet hogyan rakjak ki magamhoz?
ne is mondd... modricsot meg lenyeltem... de amikor jottek vonhalennel meg vmi ashurinnal a zenitbol... akkor feltartottam a kezem.. h ok koszi eleg volt...gyre lejjebb van ennek a topicnak a már így is nehezen überelhető színvonala. Botrány.
kövesd a hireket srác őt megvette a real és vissza is adta kölcsönbeMessiFan írta:és mivan garay-al ő megy a realba??
nem láttam a vdv-ot olyan gólokat lőni mint amilyeneket idén a snejder lőt sztem fölösleges ha jön a hleb minek még egy közép pályás ráadásul még ottvan dinho is igaz ki tudja mi lesz meg nem is annyira kp-ás de ha most mindenkit megvesszünk és senki nem megy olyan halmozott lesz a csapat mint a real nal az meg sztem undorító h igaz elárulta saviola a klubbot de belőle sem lesz így jó focista 1 évig ült a padon oké nálunk se volt jobb dolga...szal meg ink a hleb teknikás jó játékos nem olyan drága mint a vdvoltsa írta:Csatlakozok azokhoz, akik szívesen látnák Van der Vaartot a barcába. Nem értem Lapeszéknál miért nem merült fel, mint R10 lehetséges utodja. Ha csak abból indulok ki, hogy Sneijderrel milyen jól járt a real, akkor szerintem nagy hiba lenne nem leigazolni.Majdnem ugyanazon a poszton játszanak, ugyanaz a győztes mentalitás.Technikailag nagyon képzett, jól lő távolról és szerintem jobb is mint honfitársa. Vezére lehetne a csapatnak /idővel/.Miér nem akarják???