Bajnokok Ligája & Európa Liga
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Az nem olyan biztos..tegnapi meccs kimondottan jó volt és 2. félidőben már az Inter dominált..gyorsan bekaptunk egy gólt azzal volt a probléma..idegenben hozunk egy x-et , esetleg 1-0ra nyerunk es tovabb mentunk..Silvanus írta:Véleményem szerint a Villarreal otthon megveri az Intert, és továbbjut, ahogy majd az Arsenal is, és így kialakulhat egy Arsenal-Villarreal elődöntő azon az ágon. Ki gondolta volna?Nekünk mindenképpen nehezebb dolgunk lesz, az már biztos...

Szerintem.:
Milan - Barca , Inter - Arsenal

ViScA eL BaRcA!
,,Azt hitted, hogy mi történt."
A Villareal otthon is kikap, sztem 

-
- Director del Fútbol
Véleményem szerint a Villarreal otthon megveri az Intert, és továbbjut, ahogy majd az Arsenal is, és így kialakulhat egy Arsenal-Villarreal elődöntő azon az ágon. Ki gondolta volna?
Nekünk mindenképpen nehezebb dolgunk lesz, az már biztos... 

"Més Cuen un Club"
Ja hát nem lex a BL legemlégezetesebb kore.S T U P I D S H A R K írta:Az azért nem semmi hogy az inter-villareal meccsen eseet a legtöbb gól
![]()
![]()
![]()
3
![]()
![]()
![]()
Miota a Lyonban 26 golt lot szabibol, a mai fociban ebben o a király. Amugy jol lo akciobol is, meg cselzni is tud, o ott vezér, hatalmas játékos, nélkule a Lyon az igazi, de most megmutatja!BaRcADINHO10 írta:sztem jobb volt a lyon.idegenbe lőnek úgyis 1et vagy 2öt.juninho ott lesz és végük lesz.mondjuk az igazat megvalva nem olyan nagy szám juninho, de nekem nagyon teccik a játéka
A másik meccs is nagyon érdekes lex, hiszen a VIllareal idegenben betalált, ami sokat számít, nehéz meccs lex.
a vijjareál se volt semmi 2-1 nél lőtt rííkelme egy kapufát és onnantól mint ha elhitték volna hogy van keresni valójuk
szép támadások voltak utánna és a játékosokba mintha nagyfokú önbizalom szállt volna
kár hogy 1-1 nél féltek egy picit
szép támadások voltak utánna és a játékosokba mintha nagyfokú önbizalom szállt volna
kár hogy 1-1 nél féltek egy picit
Zinedine Zidane
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
sztem jobb volt a lyon.idegenbe lőnek úgyis 1et vagy 2öt.juninho ott lesz és végük lesz.mondjuk az igazat megvalva nem olyan nagy szám juninho, de nekem nagyon teccik a játéka
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Sztem is egy erős túlzás volt hogy nincsnek európa legjobb nyolc csapata között. Pár év alatt nagyon jól összerakták ezt a csapatot. Nemhiába nyernek zsinórban sokadszor bajnokságot ( igaz azt nem olyan nehéz ). És ha nem a mi águnkon lennének, akkor még a bl döntőbe is bejuthatnának.
Ki van, ki nincs Európa 8 legjobb csapata között, ez lehet szubjektív megítélés kérdése, de idén a Lyon van ott ezt senki nem vitathatja tőlük, tavaly is ott voltak és a francia bajnokságot folyamatosan zsebre teszik, szerintem egyáltalán nem hasonlítható a Chelseahez, akik egy életbevágó meccsen lőnek 5-ször kapura, a Lyon pedig, ahogy LG írta 20-szor, akkor mi a hasonlóság. Emellett, technikás szép, felépített focit játszanak, számomra elég meggyőző a játékuk és a teljesítményük is, nálam az összes olasz gárdánál és a németeknél is jobbak, előttük van néhány angol klub és persze "magasan" a Barca, szóval nagyjából a 4-5-ik helyre teszem őket a szimpátia-rangsorban, de ez is egy szubjektív vélemény.
Barcelooooooooooooooooooooooooona
A Milán 4x a Lyon 20x lott kapura ez apro folény
A visszavágon ott lex Juninho, o lovi gyoztes golt

A visszavágon ott lex Juninho, o lovi gyoztes golt

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Hajdú B. jól mondta a beharangozóban: "Ez a meccs biztos nem fog gól nélküli döntetlenre végződni!"
Én inkább a Lyon-t szeretném az elődöntőben... Most is látszott hogy a Milan mennyivel jobb csapat náluk, de remélem szerencsével a Lyon megy tovább és akkor nagyobb esélyünk lesz a döntőbe jutnunk...
A Lyon sztem nincs Európa legerősebb 8! csapata között... Igaz a franciákat oda-vissza alázzák a bajnokságban, meg hogy a reált megverték 3-0-ra..(Nem nagy dicsőség) de amúgy sztem semmi extra... Olyan mint a cselszki, munkás és rohadt fegyelmezett csapat csak rosszabb játékosállománnyal
So, Hajrá Lyon!!:)) Erre a kis időre:)

Én inkább a Lyon-t szeretném az elődöntőben... Most is látszott hogy a Milan mennyivel jobb csapat náluk, de remélem szerencsével a Lyon megy tovább és akkor nagyobb esélyünk lesz a döntőbe jutnunk...
A Lyon sztem nincs Európa legerősebb 8! csapata között... Igaz a franciákat oda-vissza alázzák a bajnokságban, meg hogy a reált megverték 3-0-ra..(Nem nagy dicsőség) de amúgy sztem semmi extra... Olyan mint a cselszki, munkás és rohadt fegyelmezett csapat csak rosszabb játékosállománnyal
So, Hajrá Lyon!!:)) Erre a kis időre:)
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
10kor hazaértem, gondoltam belenézek, hogy a milán hogy védekezik.a 70ik percben tartott a meccs és 1perc nem telt el : zédorf és inzági LES !!!!
hát az az ember komolyan lesen született.de gyülölöm te jó isten.na meg gáttusóó.az egy vadállat.hát nálam a milán a 3dik a gyülölő listán,a 2ik a juve és az első a rejál!!!
FÚJJJJJJJJ OLASZ FOCI!!!!!!!
hát az az ember komolyan lesen született.de gyülölöm te jó isten.na meg gáttusóó.az egy vadállat.hát nálam a milán a 3dik a gyülölő listán,a 2ik a juve és az első a rejál!!!
FÚJJJJJJJJ OLASZ FOCI!!!!!!!
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Nem kell eljátszani a nagy halált..a téma lezárva..windu írta:én nem sértésnek szántam ellenben ti csak sértegettek
akkor miről beszéltek egyáltalán vagy vetettek jogot
na mind1 én befejeztem
ha az admin ugy gondolja akkor a forumot is bann se kell
písz

Senki nem tudta,hogy nalatok a hülyegyerekezés alap dolog,mert itt nem megszokott..ennyi az egész..
Mindenki boldog és Forca Barca!

,,Azt hitted, hogy mi történt."
nem akarom 
de ha az admin azt mondja hogy cink voltam cinkebb mint az utánnam szólók irányomba akkor nem fogok én nem másítom meg magam ...

de ha az admin azt mondja hogy cink voltam cinkebb mint az utánnam szólók irányomba akkor nem fogok én nem másítom meg magam ...
Zinedine Zidane
én nem sértésnek szántam ellenben ti csak sértegettek
na mind1 én befejeztem
písz
na mind1 én befejeztem
písz
Zinedine Zidane
én meg kérem az admint ha télleg volt olyan amiért jár a bann
akkor tegye meg !
akkor tegye meg !
Zinedine Zidane
windu írta:igen ez a keserűség lácott is a lefele ballagó vieiran
de hogy vesztes?
nevetséges vagy eb vb cím
legenda az arsenalnal
kulcsember a juvénál
aha ilyen egy vesztes
én is ilyen vesztes akarok leenniii
ammen
hülyegyerek
na ez a nagy oltás innen indult a dolog mi ebbe olyan huuu dee nagy gorombaság????
ez is csak egy vélemény ......
Zinedine Zidane
Ronaldinho 17 írta:windu lehet ugatni,csak ne a monitor mögött tedd,sztem élőben nem mondanád Silva barátomnak![]()
Arsenal meg nagyon nagyon jó volt tegnap ,a BL-ben félelmetes mennyire megy nekik....remélem ki is esik a juve
télleg
elárulom hogy 3 csapat van amelyik közel áll a szivemhez a barca talán léeginkáb mivel a spanyol foci áll legközelebb hozzám de mellette az angol focit is élvezem ott az arsenal a kieemelt az olaszt is szeretem elismerem és a juvénak szurkolok
szal az arsenal juve volt számomra a legpikánsabb meccs és nem érdekel ki megy tovább csak megint ilyen jó foci legyen
nem mondanám silva barátodnak hogy hülyegyerek? hogy a fa**ba ne mondanám ha úgy gondolom de ez méé sértés mi a spanjaimmal osztjuk egymást verbálisan nem sértésnek szánom hülyegyerekek:))
egyébként eleve soha nem keménykedek fórumokon mivel
levegőbe beszéd
senkise látja a másikat azt m,ond amit akar szal nevetséges a keménykedés de én nem keménykedtem
tibetegesek vagytok

Zinedine Zidane
hu dee hu dee
mivel sértegettem ???
a hülyegyerek ilyen szívbe maró
vélemények hát ja erről szól a fórum de azokkal mé nem lehet vitatkozni
én nem osztottam senkit
vitatkoztam emberek
meg mit ugatok le mindenkit miről beszélsz
most kajak a hülyegyerek vert a földre benneteket
hülyegyerekek : )))))))
mivel sértegettem ???